- 14 Nisan 2016
- 2.698
- 1.137
- 133
ben burada malın mulkun peşine dusmedım. ailem tarafından yasadıgım haksızlığın üzüntusunu dile getrdım.. Nişanlına anlatma dediler evet hataydı anlatmam konusu oldu ve anlatırsam ileride ne olur muhabbetıne döndu. tam tanımıyosun adamı evin için evlenmesin modu olunca konu açıldı. Örnek vererek açıklandı sadece.. Adam oğluna verecek yada satar bilemem orası onun ileceği için. Konumuz da bu değldi zaten.. ben sadece bak ne aileler var çocukları için neler yapıyo bizimkilerde beni daha fazla nasl sömürürüz derdindeler..Tamam size bir daire miras kaldı anladım orayı da, evlenince esinizin babasini öldürdünüz daireleri paylastirdiniz herkese daire dustu burdan da pay aldınız.bosaninca nolcaga kadar gittiniz. Az yavaşlayan bu ne hız. Ne biliyorsunuz eşinizin babası ölmeden evleri satacak belki? Belki uzun seneler yaşayacak. Bu hesaplar çok ayıp geldi bana. Evliliginizde odaklanın. Bırakın malını mülkünün hesabını yapmayı. Madem çalışın kendiniz yapın daireleri görün kolay mi aliniyomus bı daire