Hiç intikam aldınız mı?

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.355
498
37
Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz

İntikam alınmalı mi, Allaha mi havale edilmeli diye sormuyorum =) alanlara soruyorum . Cevapları ona göre verirseniZ çok iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
En güzel intikam onu unutup umursamamak bence :)
Değil bence :) bir insan sevgili , arkadaş , akraba bize zarar veriyorsa zaten gitmemiz umrunda değildir .
Benim daha önce zarar verdiğim bir insan şimdi mutlu olsa da umrumda değil mutsuz olsa da =) hatta mutlu olması daha güzel bana bulasmamis oluyor .

Size zarar veren birinden intikam aldınız mı ? Mutlu olarak intikam aldım vs gibi şeyleri sormuyorum. Gerçek intikamdan bahsediyorum . Nasil oldu ? Sonrasında ne hissettiniz
hiç bu tür şeylerle uğraşmam birisi bana kötülük yaptığı düşünüyorsa asıl kendine yapmış demektir bence.hiç işim olmaz görüşmem bir daha allaha havale ederim vicdan azabı denen bir şey var kendi yansın kavrulsun.

Eveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek

Utanıyorum ama nasıl zıvanadan çıktıysam yaptım ben.. kv defalarca evliliğimizi bitirmek için elinden geleni yaptı.. bütün heyecanlarım ilk heveslerim hep içimde kaldı kavga gürültüden..

Bundan 3 yıl öncesi falan kv akıllı telefonla tanıştı ve kabarık tel faturaları gelmeye başladı.. biriyle msjlaşmış falan.. eşim bi araştır bakalım dedi kv bi tutuştu ki sorma orda kıllanmıştım ondan ve dedim ki ben seni yakalıycam ve göstericem sana dünya kaç bucakmış.. faceden takip ediyodum bunu ve bigün bi adamla çok acayip yazışmalarını yakaladım ve muhabbetin içşne girip 2sininde ağzına ettim.. sonra kv ile yazıştık dünyanın lafını saydırdım bu kuyruğu dik tutmaya çalışıyo hala tabi.. benden yuvamdan uzak dur.. bundan sonrası bundan öncesi gibi olmuycak ayağını denk al.. bu muhabbetleri babama çocuklarına gösteririm bu yaştan sonra sokağa atarlar seni dedim.. sonra kv pıstı ben de ohhhh diye bi nefes aldım.. gerçi ben bigün ayrılıp gitsem de yine de bu yediği haltı açık etmem.. nefret ederim bel altı vurmaktan.. sadece gözünü korkutup yuvamdan elini çekmesi için tehdit etmiştim..

Eveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
Daha iyi hissettiriyor mu ?

Beni travesti ile aldatan eski erkek arkadaşım... Yaptığını tüm arkadaş çevresine anlattım intikam sayılır mi bilmiyorum. Ama bu bana kendimi hiç iyi hissettirmedi. Tuhaf. İntikam gereksiz bir olgu.

Bende aldım ama şu an ki aklım olsa, yapmazdım. İnsan olayın hırsı ile çok acımasız ve düşünmeden hareket edebiliyor, daha sonrasında da, ilerleyen yaşlar da düşündükçe, keşke Allah 'a havale etseydim diyorum.

Aldatıldığımı öğrendim ve o anın siniri ile, çok meşhur bir arkadaşlık sitesinde nick olarak, '' kendimi satıyorum.com '' diye bir isim almıştım, dikkat çekiciydi isim ve herkes profile girip bakıyordu, profilde direkt onun numarasını verip, yaymıştım tüm sitelere, delirmişti. Tahmin etti tabii benim yaptığımı, arayıp, hesap sormak istediğin de, '' hangi yüzle hesap soruyorsun sen bana, internette tek tuşla kendini pazarlayan adamcıklarla işim olmaz '' deyip, suratına kapatmıştım telefonu ve aynısını oda bana yapar diye, değiştirdim o gün numaramı.

Kesinlikle pişmanım, o adilik yaptı ve bende onun karşısın da yaptığımla, kendimi onunla eşitledim. Hiç bir şey yapmasam ve Allah'a havale etsem, eminim ahım çok fena çıkardı. O zamanlar yaşım 18 19, gençlik deliliği. Şu an olsa yapmazdım :)

Bende aldım ama şu an ki aklım olsa, yapmazdım. İnsan olayın hırsı ile çok acımasız ve düşünmeden hareket edebiliyor, daha sonrasında da, ilerleyen yaşlar da düşündükçe, keşke Allah 'a havale etseydim diyorum.

Aldatıldığımı öğrendim ve o anın siniri ile, çok meşhur bir arkadaşlık sitesinde nick olarak, '' kendimi satıyorum.com '' diye bir isim almıştım, dikkat çekiciydi isim ve herkes profile girip bakıyordu, profilde direkt onun numarasını verip, yaymıştım tüm sitelere, delirmişti. Tahmin etti tabii benim yaptığımı, arayıp, hesap sormak istediğin de, '' hangi yüzle hesap soruyorsun sen bana, internette tek tuşla kendini pazarlayan adamcıklarla işim olmaz '' deyip, suratına kapatmıştım telefonu ve aynısını oda bana yapar diye, değiştirdim o gün numaramı.

Kesinlikle pişmanım, o adilik yaptı ve bende onun karşısın da yaptığımla, kendimi onunla eşitledim. Hiç bir şey yapmasam ve Allah'a havale etsem, eminim ahım çok fena çıkardı. O zamanlar yaşım 18 19, gençlik deliliği. Şu an olsa yapmazdım :)
İyi yapmissin bence. Benim şimdiye kadar havale ettiğim hiç bir olaydan sonuç çıkmadı =) keşke o zamanlar bir şey yapsaydim kadere bırakmak yerine diyorum.

İyi yapmissin bence. Benim şimdiye kadar havale ettiğim hiç bir olaydan sonuç çıkmadı =) keşke o zamanlar bir şey yapsaydim kadere bırakmak yerine diyorum.

Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz, ben bunu çok geç öğrendim. İntikam aldığım kişi, şu an kanser tedavisi görüyormuş, duyunca vicdan azabım daha da arttı.

İntikam değildi benimki ama yinede yazmak istiyorum.
biriyle görüşuyordum ayri illerdeydik aileler de kısmen biliyordu. Bir gun hic bir sey yokken Hic bir açıklama yapmadan aramalarini msjlarini kesmişti ve ben usteleyince terslemisti o günden sonra hic görüşmemistik .aylarca yıllarca cok incinmistim unutamamistim bana yaptığını. yaptığının telafisi yok duygularımla oynamıştı.
3 4 yil sonra ben bir ise girdim .ogrenmis bunu. msj attı bana hayırlı olsun demek için.
Cevap vermedim.
Bir kaç kere daha msj atti sonraları ve yazışmaya başladık yeniden. Bu kez çok isteyen taraf kendisi. Ben hiç bir şey hissetmiyorum.
Bir gün uzatmak istemedim cok tartisiyorduk cunku.seninle artık görüşmek istemiyorum yazma bana arama beni dedim. Yapma böyle konuşalım dedi istemiyorum dedim.
Iki saat sonra evimizin zili çaldı o gelmiş hepimiz şaşkın. Başka şehirde yaşıyordu arada bir saat var. Kendi odama geçtim yanına da gitmedim geldiği gibi geri gitti. yazdığı mesajlara da cevap vermedim ısrarli aramalarini da acmadim.
Tavşan daga küsmüş dagin haberi olmamis dedi.:) 4 yil once kendisinin de tam da bana yaptığı buydu.
Onun o cirpinislarini israrlarini görmek beni iyi hissettirdi mi ? Evet !!!

Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz, ben bunu çok geç öğrendim. İntikam aldığım kişi, şu an kanser tedavisi görüyormuş, duyunca vicdan azabım daha da arttı.
İnsanın öfkesi geçtikten sonra bir işe yaramıyor =)
Yani şimdi hiç biri umrumda değil o zor zamanlarda bir şey olmadı şu saatten sonra olsa ne olmasa ne =) vicdan azabı çekmen çok gereksiz çok iyi yapmışsın

Back
X