- 24 Haziran 2011
- 23.449
- 48.857
- 798
Yillar once gencligimde :) bi isyerine girdim. Ortaklardan biri nisanliydi ama acik acik bana asiliyordu. Hatta dugunune 1 hafta kala "kacalim, bu bizim dugunumuz olsun" dedi. Nisanlisina da aciyordum yazik hic bir seyden haberi yok. Ulasabilseydim kesinlikle soylerdim. Herneyse ben yuz vermeyince isterinde basarisiz biriymisim gibi laflar sayip istifa etmem icin elinden geleni yapti, ben dr istifa ettim. Aylar sonrs msn imi biri ekledi. Normalde adresim herkeste yoktur, eklenmisse mutlaka taniyan biridir dedim ve fake bir adres alip dedigim adresi ekledim. Netten guzel bir kiz fotosu bulup onu da koydum. Bu hemen kabul etti. Konusma tarzina bi baktim bu bahsettigim kisi. Yani o kucucuk akliyla beni kandiracakti. Ismini yasini her haltini dogru soyledi bir tek "bekarim" dedi :) Ben de konum olarak uzak bir yerdeyim ama tatile geldim diye ona yakin bir konum soyledim. O da hemen tahmin ettigim gibi bulusalim dedi. Yer saat soyledim, numara istedi. O ara numara tasima olmadigi icin baska hatta gececegimden degistirmek uzere oldugum numarami verdim. Bulusma saati geldi mesajla surekli oyaladim az sonra cikiyorum, simdi cikiyorum vs. Sonra ciktim ama yoksun. Yok ben orayi dememistim baska yer demistim
Bunu 1 saat dolandirdim durdum. En sonunda telefon etti actim telefonu dedim ki "naber beceriksiz capkin kendi oyununa dusmek nasil" dedim ve sonsuza kadar o hatti acmadim
En son kudurma sesleri geliyordu beyefendi baya sinirlenmis. Belki ders olmustur.
Onemli olan benimle ugrasmak icin zekasinin yeterli olmadigini kanitlamakti. Yaptim sukur...

Onemli olan benimle ugrasmak icin zekasinin yeterli olmadigini kanitlamakti. Yaptim sukur...