Hiç intikam aldınız mı?

Yillar once gencligimde :) bi isyerine girdim. Ortaklardan biri nisanliydi ama acik acik bana asiliyordu. Hatta dugunune 1 hafta kala "kacalim, bu bizim dugunumuz olsun" dedi. Nisanlisina da aciyordum yazik hic bir seyden haberi yok. Ulasabilseydim kesinlikle soylerdim. Herneyse ben yuz vermeyince isterinde basarisiz biriymisim gibi laflar sayip istifa etmem icin elinden geleni yapti, ben dr istifa ettim. Aylar sonrs msn imi biri ekledi. Normalde adresim herkeste yoktur, eklenmisse mutlaka taniyan biridir dedim ve fake bir adres alip dedigim adresi ekledim. Netten guzel bir kiz fotosu bulup onu da koydum. Bu hemen kabul etti. Konusma tarzina bi baktim bu bahsettigim kisi. Yani o kucucuk akliyla beni kandiracakti. Ismini yasini her haltini dogru soyledi bir tek "bekarim" dedi :) Ben de konum olarak uzak bir yerdeyim ama tatile geldim diye ona yakin bir konum soyledim. O da hemen tahmin ettigim gibi bulusalim dedi. Yer saat soyledim, numara istedi. O ara numara tasima olmadigi icin baska hatta gececegimden degistirmek uzere oldugum numarami verdim. Bulusma saati geldi mesajla surekli oyaladim az sonra cikiyorum, simdi cikiyorum vs. Sonra ciktim ama yoksun. Yok ben orayi dememistim baska yer demistim :D Bunu 1 saat dolandirdim durdum. En sonunda telefon etti actim telefonu dedim ki "naber beceriksiz capkin kendi oyununa dusmek nasil" dedim ve sonsuza kadar o hatti acmadim :D En son kudurma sesleri geliyordu beyefendi baya sinirlenmis. Belki ders olmustur.

Onemli olan benimle ugrasmak icin zekasinin yeterli olmadigini kanitlamakti. Yaptim sukur...

Yillar once gencligimde :) bi isyerine girdim. Ortaklardan biri nisanliydi ama acik acik bana asiliyordu. Hatta dugunune 1 hafta kala "kacalim, bu bizim dugunumuz olsun" dedi. Nisanlisina da aciyordum yazik hic bir seyden haberi yok. Ulasabilseydim kesinlikle soylerdim. Herneyse ben yuz vermeyince isterinde basarisiz biriymisim gibi laflar sayip istifa etmem icin elinden geleni yapti, ben dr istifa ettim. Aylar sonrs msn imi biri ekledi. Normalde adresim herkeste yoktur, eklenmisse mutlaka taniyan biridir dedim ve fake bir adres alip dedigim adresi ekledim. Netten guzel bir kiz fotosu bulup onu da koydum. Bu hemen kabul etti. Konusma tarzina bi baktim bu bahsettigim kisi. Yani o kucucuk akliyla beni kandiracakti. Ismini yasini her haltini dogru soyledi bir tek "bekarim" dedi :) Ben de konum olarak uzak bir yerdeyim ama tatile geldim diye ona yakin bir konum soyledim. O da hemen tahmin ettigim gibi bulusalim dedi. Yer saat soyledim, numara istedi. O ara numara tasima olmadigi icin baska hatta gececegimden degistirmek uzere oldugum numarami verdim. Bulusma saati geldi mesajla surekli oyaladim az sonra cikiyorum, simdi cikiyorum vs. Sonra ciktim ama yoksun. Yok ben orayi dememistim baska yer demistim :KK70: Bunu 1 saat dolandirdim durdum. En sonunda telefon etti actim telefonu dedim ki "naber beceriksiz capkin kendi oyununa dusmek nasil" dedim ve sonsuza kadar o hatti acmadim :KK70: En son kudurma sesleri geliyordu beyefendi baya sinirlenmis. Belki ders olmustur.

Onemli olan benimle ugrasmak icin zekasinin yeterli olmadigini kanitlamakti. Yaptim sukur...
Bazı durumlarda gerekli intikam değil mi

Şuana kadar yazılanlar çok ciddi intikamlar değil bence. Aslında birinin ayıbını yaymamak lazım derler fakat olanı anlatmak da çok intikam gibi gelmiyor bana, hakkettiği muameleyi görüyor sonuçta.
Neyse ben intikam almadım sadece tek derdim rahatlamak olduğundan önüme gelene aldatılışımı anlatmıştım, ya da dostlarımdan yediğim kazıkları, yapılanları anlatır dururum, intikamı beceremem gibi (hoş son zamanlarda yapamadığım davranışlar konusunda istesem yaparım gibi bir güç var içimde ama neyse) becersem de karşı atağa geçilmesinden çekinirim çok uğraştırıcı, yorucu, karmaşık geliyor, yapsam da benlik değil yani, bir anlamı yok, pişman olurum gibi geliyor.
Rahat değilim, bana yanlış yapanların rahatlığını gördüğümde içim sıkılıyor bazı zamanlar, ama intikam da doğru değil, bilmiyorum şimdi hayal ettim yaptığımı ve sonrasını, kızdım kendime. Mümkün olduğunca kendi içimizde halletmeliyiz, kendimizi şifalandırmalıyız aslında.

Aldım. Büyük, küçük olmak üzere kategorilendirebiliriz. :kahve:
Küçükler günlük hayatta, daha sıradan sayılabilecek şeyler için yaptığım şeytanlıklardır. Biri beni ekmişse, bir sonraki görüşmede ben de onu ekerim vs.
Büyükler ise daha geniş çaplı olanlardır, bunlar sayılıdır hayatımda. Çok sık gerçekleşmez, plan ve sabır gerektiren işlerdir. Eh soğuk yenen yemek diye boşuna söylememişler :) Herkes intikam alamaz bu sebeple, kimisi beklemekten sıkılır, modu düşer vazgeçer, kimisi insafa gelir, kimisi ondan ne farkım kalır masallarıyla avunup geri çekilir.
Bense alırım, fırsatım varsa asla affetmem. Elimden gelse kaç kişiye neler yaparım neler, ama her zaman fırsat olmuyor.
İçim soğur soğumaz, orası ayrı. Ama kendimi müdafaa etmem için bunu yapmam şart. Biri bana vurdu diyelim, diğer yanağımı çevirmem asla, o tokadı alır bir şekilde onun ağzına tıkarım. :kahve:
Hiç de saklamam, kindar biriyimdir, asla unutmam, çok fena bir hafızam vardır, unutmak istediklerimi bile unutmuyorum.
Biri var ki, onu da asla affetmeyeceğim, kendi iyiliği için inşallah hayat boyu karşıma çıkmaz. Eğer görürsem, fırsatım da olursa, elimden kimse alamaz onu. :işsiz: Kendisi hayatımda ilk nefret ettiğim insan ödülünü gururla taşıyor. Şu an belki adımı bile unutmuştur, ama ben unutmadım.

Biraz uzun olcak bazilariniza utopik gelebilir ama tamamen yasadigim ve gene olsa gene yaparim dedigim bi intikam olayi yasadim.
17 yasinda ilk askimla tanistim oyle boyle sevmedim. Deli gibi derler ya o misal.
19 yasimdayken surekli kavga ettigimiz icin ayrildik.
Tabi unutulmuyor devamli aklimda ama gururluyum aslan burcuyum donup bidaha arkama bile bakmadim cevresinden dahi uzaklastim.
Is hayatim basladi birgun bi numara oyle bir ask mesaji attiki bu o dedim aradim.
Konustuk ayni gun geldi aldi beni biz daha buyuk bi askla iliskimize basladik .
Hergun beraberiz her an yanimda gozunun onunden ayiemiyor beni o sevgim dagladi asti.
Ama hep yanliz gorusmek istiyor cevresine sokmuyor uzak yerleri seciyor gezme icin.
Herneyse aradan 6 ay kadar sure gecti birgun ortak bi arkadasla karsilastim erkek baktim ayak ustu bana yaziyor bende hemen duydunmu biz birlikteyiz baristik dedim cocuk sok nasil yani nasil kabul edersin evli bi adamla beraber olmayi dedi benim yer ayagimin altindan cekildi.
Biz ayrildikdan bi sure sonra evlenmis megersem.
Inaninki degil biseyler hissetmek en ufak bi suphe bile duymadim gece sabaha kadar konustugumuz oluyordu.
Hic bisey demedim.
Arkadasimdan karisinin tum bilgilerini aldim.
Karisinin erkek kardesine ulastim sosyal medyadan cocuk dunden razi bulusalim dedim. Ozellikle o Ş. Sizin isyerine yakin bi yer sectim ve bulustuk elemanla neyse guzel bi diyalog kurdum bilerek cocukla.
Mekandan kalktik dediki hemen yan tarafta enistemin yeri bi merhaba diyim :)
Bukadar erken bende beklemiyordum dukkanina girdik gayet samimi bizimkinin beyaz teni oldu sana pancar rengi ne oldugunu anlamaya calisiyor eveliyor geveliyo bende esinin kardesine habire canim cicim konusuyorum ciktik dukkanindan.
Neyse eve gectim direk facebooktan hanimina herseyi anlatan bi msj yazdim tabiki bana degil esinin yaninda olmayi secti.
Ama buyuk yargara koptu.
Uzatmadim hattimi kirdim birkez dahi iletisim kurmadim kimseyle onume baktim.
Gene olsa daha beterini yapardim

Biraz uzun olcak bazilariniza utopik gelebilir ama tamamen yasadigim ve gene olsa gene yaparim dedigim bi intikam olayi yasadim.
17 yasinda ilk askimla tanistim oyle boyle sevmedim. Deli gibi derler ya o misal.
Tabi unutulmuyor devamli aklimda ama gururluyum aslan burcuyum donup bidaha arkama bile bakmadim cevresinden dahi uzaklastim.
Is hayatim basladi birgun bi numara oyle bir ask mesaji attiki bu o dedim aradim.
Hergun beraberiz her an yanimda gozunun onunden ayiemiyor beni o sevgim dagladi asti.
Ama hep yanliz gorusmek istiyor cevresine sokmuyor uzak yerleri seciyor gezme icin.
Herneyse aradan 6 ay kadar sure gecti birgun ortak bi arkadasla karsilastim erkek baktim ayak ustu bana yaziyor bende hemen duydunmu biz birlikteyiz baristik dedim cocuk sok nasil yani nasil kabul edersin evli bi adamla beraber olmayi dedi benim yer ayagimin altindan cekildi.
Inaninki degil biseyler hissetmek en ufak bi suphe bile duymadim gece sabaha kadar konustugumuz oluyordu.
Hic bisey demedim.
Karisinin erkek kardesine ulastim sosyal medyadan cocuk dunden razi bulusalim dedim. Ozellikle o Ş. Sizin isyerine yakin bi yer sectim ve bulustuk elemanla neyse guzel bi diyalog kurdum bilerek cocukla.
Bukadar erken bende beklemiyordum dukkanina girdik gayet samimi bizimkinin beyaz teni oldu sana pancar rengi ne oldugunu anlamaya calisiyor eveliyor geveliyo bende esinin kardesine habire canim cicim konusuyorum ciktik dukkanindan.
Neyse eve gectim direk facebooktan hanimina herseyi anlatan bi msj yazdim tabiki bana degil esinin yaninda olmayi secti.
Ama buyuk yargara koptu.

Baya haketmiş ama bu.
Ne pislikmiş.

Küçükler günlük hayatta, daha sıradan sayılabilecek şeyler için yaptığım şeytanlıklardır. Biri beni ekmişse, bir sonraki görüşmede ben de onu ekerim vs.
Büyükler ise daha geniş çaplı olanlardır, bunlar sayılıdır hayatımda. Çok sık gerçekleşmez, plan ve sabır gerektiren işlerdir. Eh soğuk yenen yemek diye boşuna söylememişler :) Herkes intikam alamaz bu sebeple, kimisi beklemekten sıkılır, modu düşer vazgeçer, kimisi insafa gelir, kimisi ondan ne farkım kalır masallarıyla avunup geri çekilir.
Bense alırım, fırsatım varsa asla affetmem. Elimden gelse kaç kişiye neler yaparım neler, ama her zaman fırsat olmuyor.
İçim soğur soğumaz, orası ayrı. Ama kendimi müdafaa etmem için bunu yapmam şart. Biri bana vurdu diyelim, diğer yanağımı çevirmem asla, o tokadı alır bir şekilde onun ağzına tıkarım. :kahve:
Hiç de saklamam, kindar biriyimdir, asla unutmam, çok fena bir hafızam vardır, unutmak istediklerimi bile unutmuyorum.
Biri var ki, onu da asla affetmeyeceğim, kendi iyiliği için inşallah hayat boyu karşıma çıkmaz. Eğer görürsem, fırsatım da olursa, elimden kimse alamaz onu. :işsiz: Kendisi hayatımda ilk nefret ettiğim insan ödülünü gururla taşıyor. Şu an belki adımı bile unutmuştur, ama ben unutmadım.
Ben yazmışım gibi..:halay::işsiz::KK59:

Hic bisey demedim.
Ama buyuk yargara koptu.
Harikaaa

Büyük intikamlar nasıl oluyor mesela. Plan asamasi vs?

Eveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
Tebrikler süper olmuş

Hak ettide noldu.
Bi iki tartisma belki esi yanimda durmadiki bana basti yargarayi evli adamla ne isim varmis ki tum detaylarila anlatmama ragmen.

O şüpheyle yaşasın nasıl yaşıyorsa artık..
Yanlış yanlıştır, birilerinin kabul etmesi ya da görmemezlikten gelmesiyle değişmez...
Kim güvenir ki ona artık?

Ben ilk okuldayken almıştım..
Bu olayı başka yerde de yazmıştım ama neyse yine yazayım :)
Bir kız arkadaş vardı, benimle uğraşırdı, biraz şımarık itip kakan bi tipti.. Bana sebepsiz yerde domuz dedi, çocukluk işte çok içerledim sensin o hayvan pislik dedim.. O dediğimi aynı okulda öğretmenlik yapan babama sanki kendi bir şey dememiş gibi gidip söylemiş ve babam milletin içinde beni azarlamıştı. Çok kanıma dokundu derler ya.. Bunu habire başka konularda da yapıyordu.:KK62:

İlk okul 5. sınıfta beden eğitimi dersindeydik, okulda bit salgını vardı, annemde başıma bit sıçramasın diye saçlarımı kısacık kestirdi, zaten düz ve akışkan saç tipiydi saçım. Sınıfta benim ve 2-3 kişinin çıkmadı, geri kalan herkeste çıkmıştı galiba..
Minderde takla atıyorduk, elime bişey geldi, baktım böcek ama şişman yani sanırım sirke yapacak bit.. O kız o gün beni itekliyordu sırada, bende biti avucumda sıktım, beni iteklemesini ve önüme geçmesini bekledim, aynen yaptı ve bende kızın at kuyruğundan biti bıraktım.. O gün günlerden cuma idi.. Pazartesi kızın saçları 3 numara olarak geldi:KK75:
Yıllarca bu yaptığımdan hem keyif aldım hem utandım :KK22:

Ben yazmışım gibi..:halay::işsiz::KK59:
Herkesin hayatında bir pislik oluyor demek ki. Bir insanın durduk yere içi kararmaz. Birileri karartır emin ol.
Bu o bahsettiğim kişi şu an beni "bu" yapan kişi. Olduğum kişi olmamda büyük emeği var! Beni güvensiz, paranoyak, dışarıdan gizemli içeriden oldukça yalnız biri yapan o oldu! Kişiliğimi öyle bir değiştirdi ki, 17 yaşındaki benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Eğer o olmasaydı, ben şimdi çok başka biri olacaktım. Özgür olacaktım mesela, içimde bir hapishane yatıyor olmayacaktı. Hiçbir şeyden korkmayacaktım, güvenecektim birilerine. Ama ne oldu...

O şüpheyle yaşasın nasıl yaşıyorsa artık..
Yanlış yanlıştır, birilerinin kabul etmesi ya da görmemezlikten gelmesiyle değişmez...
Kim güvenir ki ona artık?

O olaydan sonra hickimse hakkinda on yargim olmadi
Eskiden cok sert bakatdim hu tarz konularda diger kadina
Halla kasitli ve bilincli yasiyanlara karsiyim ama bi dinlemek gerekiyor bazen gercekten belli etmiyorlar.
Bide erkekler yalan soylemeyi beceremez demiyorlarmi
Allahim sana geliyorum

O olaydan sonra hickimse hakkinda on yargim olmadi
Eskiden cok sert bakatdim hu tarz konularda diger kadina
Halla kasitli ve bilincli yasiyanlara karsiyim ama bi dinlemek gerekiyor bazen gercekten belli etmiyorlar.
Bide erkekler yalan soylemeyi beceremez demiyorlarmi
Allahim sana geliyorum

Yok bazıları gerçekten iyi kapatıyor. Sen de aşıksan anlamak, kondurmak zorlaşabiliyor, olabilir.
Çok ciddi konular bu yüzden empatisini bile kaldıramayınca insanlarda ön yargı oluşabiliyor ama oluyor işte hayatta.
Ha bir yerden çıkıyor yine tabi yaptıkları böyle...

Büyük intikamlar nasıl oluyor mesela. Plan asamasi vs?
Bak şimdi, öncelikle sakin olacaksın. O öfkeyi yitirmeden içinde hapsedeceksin, ama mantıklı hareket edebilmek, planın selametini koruyabilmek adına dizginleyeceksin. Ama öfkeyi yitirmeyeceksin, o seni besleyen şey çünkü.
Sonra düşüneceksin, zayıf yönü ne, nerede nasıl şekilde gol atabilirim ben buna. İşte fırsattan kastım bu, bazılarından intikam alamazsın çünkü ortam yoktur, ona ulaşma şansın kalmamıştır vs. İşte fırsatın var mı bir bakacaksın. Her intikamın konusu farklıdır o yüzden şimdi ezbere aşama yazamam buraya. Sen seninkinin konusunu biliyorsun, alacağın kişiyi de biliyorsun. Ne canını yakar onu da biliyorsun, sadece zaman ve durum meselesi kalmış geride. Bunun da hesabını sen yapacaksın, nerede patlatacağını iyi ayarlamalısın. Rezil olmak da var işin ucunda.

Sana minik bir intikam öykümü kısaca anlatayım.
Şimdi bir çocuk vardı bir dönem biz bununla epey yakınlaştık ettik. Tam sevgili olacağız, bu bana hazır değilim, dersleirme odaklanmalıyım dedi. Eh biraz bozulsam da tamam dedim. Ama bir tutarsızlık vardı yani, benle görüşmek isteyen o, her yere davet eden o, ama iş ciddiye binince kaçan o. Neyse biraz kıllandım falan ama, gururumdan ses etmedim, burnum düşse almam o derece gururluyumdur. Gel zaman git zaman, aradan 1-2 ay geçti, bir arkadaşım daha vardı, onla sosyal medyadan konuşuyoruz. Bana dedi ki biriyle çıkıyorum, sen de tanırsın X dedi. Bu benim görüştüğüm kişiydi. Lan hani hazır değildi, ders mers vardı! Yani anlayacağın beni sepetleyip bu kızla kırştırmaya başlamış. O zaman bir şey yapamadım, fırsat yoktu, görüşmüyorduk, daha yeni sepetlenmiştim, gurursuzluk edip yanaşamazdım. İçime attım, elbet bir yerde görürüm seni X efendi, karşılaşırız dedim, meseleyi kapattım.
Sonra 1 yıldan uzun bir süre sonra bana mesaj attı. Naber bilmem ne dedi, konuşmaya başladık. Ama o geçen süre zarfında ben 20 kilo verdim, okulumu kazandım vs. Ben sınıf atlamışken, bu olduğu yerde saymış. Beni görünce şok oldu tabi, neyse tekrar görüşmeye başladık. Ama bu bana iyice yazıyor, her şeyini beğeniyorum, sen mükemmelsin masalları vs. Bir gün yine oturuyoruz, bu beni öpmeye kalktı, yani bakışlarından anladım niyeti bozdu. Ben bir geri çektim kendimi, öyle herkesi öpmem ben dedim. Ben herkes miyim dedi, ben de evet öylesin. Ne farkın var dedim, birini öpmem için onun benim için özel olması gerekir, böyle köşelerde kuytularda, aramda bir şey olmayan biriyle böyle bir şey yaşamam ben dedim. Bu başladı, ya ben hayatımda birini istiyorum, bu sen olmalısın vs. Ben de dedim ki hazır değilim :KK70: Bunu orada bıraktım kalktım.
Akşamına da biriyle yemeğe çıkmıştım :p

Edşt: Minik dedim ama ne miniği destan yazmışım, idare ediverin :D

Bak şimdi, öncelikle sakin olacaksın. O öfkeyi yitirmeden içinde hapsedeceksin, ama mantıklı hareket edebilmek, planın selametini koruyabilmek adına dizginleyeceksin. Ama öfkeyi yitirmeyeceksin, o seni besleyen şey çünkü.
Sonra düşüneceksin, zayıf yönü ne, nerede nasıl şekilde gol atabilirim ben buna. İşte fırsattan kastım bu, bazılarından intikam alamazsın çünkü ortam yoktur, ona ulaşma şansın kalmamıştır vs. İşte fırsatın var mı bir bakacaksın. Her intikamın konusu farklıdır o yüzden şimdi ezbere aşama yazamam buraya. Sen seninkinin konusunu biliyorsun, alacağın kişiyi de biliyorsun. Ne canını yakar onu da biliyorsun, sadece zaman ve durum meselesi kalmış geride. Bunun da hesabını sen yapacaksın, nerede patlatacağını iyi ayarlamalısın. Rezil olmak da var işin ucunda.

Sana minik bir intikam öykümü kısaca anlatayım.
Şimdi bir çocuk vardı bir dönem biz bununla epey yakınlaştık ettik. Tam sevgili olacağız, bu bana hazır değilim, dersleirme odaklanmalıyım dedi. Eh biraz bozulsam da tamam dedim. Ama bir tutarsızlık vardı yani, benle görüşmek isteyen o, her yere davet eden o, ama iş ciddiye binince kaçan o. Neyse biraz kıllandım falan ama, gururumdan ses etmedim, burnum düşse almam o derece gururluyumdur. Gel zaman git zaman, aradan 1-2 ay geçti, bir arkadaşım daha vardı, onla sosyal medyadan konuşuyoruz. Bana dedi ki biriyle çıkıyorum, sen de tanırsın X dedi. Bu benim görüştüğüm kişiydi. Lan hani hazır değildi, ders mers vardı! Yani anlayacağın beni sepetleyip bu kızla kırştırmaya başlamış. O zaman bir şey yapamadım, fırsat yoktu, görüşmüyorduk, daha yeni sepetlenmiştim, gurursuzluk edip yanaşamazdım. İçime attım, elbet bir yerde görürüm seni X efendi, karşılaşırız dedim, meseleyi kapattım.
Sonra 1 yıldan uzun bir süre sonra bana mesaj attı. Naber bilmem ne dedi, konuşmaya başladık. Ama o geçen süre zarfında ben 20 kilo verdim, okulumu kazandım vs. Ben sınıf atlamışken, bu olduğu yerde saymış. Beni görünce şok oldu tabi, neyse tekrar görüşmeye başladık. Ama bu bana iyice yazıyor, her şeyini beğeniyorum, sen mükemmelsin masalları vs. Bir gün yine oturuyoruz, bu beni öpmeye kalktı, yani bakışlarından anladım niyeti bozdu. Ben bir geri çektim kendimi, öyle herkesi öpmem ben dedim. Ben herkes miyim dedi, ben de evet öylesin. Ne farkın var dedim, birini öpmem için onun benim için özel olması gerekir, böyle köşelerde kuytularda, aramda bir şey olmayan biriyle böyle bir şey yaşamam ben dedim. Bu başladı, ya ben hayatımda birini istiyorum, bu sen olmalısın vs. Ben de dedim ki hazır değilim :KK70: Bunu orada bıraktım kalktım.
Akşamına da biriyle yemeğe çıkmıştım :p

Edşt: Minik dedim ama ne miniği destan yazmışım, idare ediverin :KK70:
Seninle özelde konuşalım bi =) benim aklımdaki coook daha büyük

Back
X