Ya çok çekiniyorumTatil fikri de abartı olmuş ama senin çok heveslisin demen de biraz garip olmuş. Çocuk geri çekmiş kendini. At mesaj nasılsın de. Sonuçta az da olsa bir geçmiş var ortada. Garip olmaz bence
Ay evet maalesef öyle bir pot kırdım, bir de hassas biri , aylar sonra durumu düzeltmek istiyorum ama çok çekiniyorum işte. Bir de ya sevgilisi varsa ? Büyük ihtimalle yok ama gene de o da adım atamama sebeplerimden biri.Senden çekindiği kadar çekinemez heralde çocuga heveslisin demişsin
Tatile gidecekmişsiniz ona çekinmedin buna mı çekiniyonYa çok çekiniyorum
Şu an reddedilmekten çekiniyorumTatile gidecekmişsiniz ona çekinmedin buna mı çekiniyon
Seviyorsan git konuş bence
Havadan sudan konuş işte. Zaten onun da niyeti varsa yürür gider. Baktın soğuk soğuk yazıyo kendine iyi bak dersin kapatırsın konuyu. Ne kaybedersin ki. Olumsuz düşünme. Ya güzel olursa herşey :)Şu an reddedilmekten çekiniyorum
Havadan sudan konuş işte. Zaten onun da niyeti varsa yürür gider. Baktın soğuk soğuk yazıyo kendine iyi bak dersin kapatırsın konuyu. Ne kaybedersin ki. Olumsuz düşünme. Ya güzel olursa herşey :)
Cok iyi taniyorsan onun hosuna gidicek bi aktiviteden bahsedebilirsin ordan konu acilir bi konser olur sehrinizdeSelam kızlar. Benim çok hoşlandığım biri var , meslektaşız bir süre aynı yerde çalışmıştık fakat şu an farklı şehirlerde çalışıyoruz. Çok fazla samimiyetimiz yok ama onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum, ayrıca yüzde 90 sevgilisi yok. Biz bir ara beraber arkadaşça tatile çıkalım demiştik sonra bende ona çok heveslisin falan demiştim o da bozuldu galiba tamam sen ayarla o zaman her şeyi falan dedi, bende erkeği biraz dominant severim kızdım ayarlamadım ve birbirimize hiç bir şey demeden bitti olay. Ama aylardır benim aklımdan çıkmıyor. O da sürekli beni takip ediyor sosyal medyadan fotolarımı beğeniyor. Ya ben de çok çekingenim bir şekilde tekrar irtibata geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum , bunun için bir bahane bulamıyorum . Sizce ne yapmalıyım?
Birbirimize karşı boş olmadığımızı biliyoruz ama açılmış da değildik , bide bizim çevremizde kadın erkek normal arkadaş olarak tatile giden çok tanıklarımız var normal geliyor yani bize.Birbirinize karsi bos degilseniz arkadasca tatile neden cikiyorsunuz? Arkadasliginizi pekistirmek icin mi?
Arkadaslar gider tatile ona bir sey demiyorum. Ama aranizda elektrik varken arkadasca gidelim olayi bana sacma geldi. Yani ya arkadaslar gider, ya sevgililer gider. Siz simdi arada kalmissiniz. Bu tatil biraz mantiksiz degil mi? Birbirinize acilin oyle gidin :) ayrica sen acilabilirsin karsi taraftan beklemek zorunda degilsin.Birbirimize karşı boş olmadığımızı biliyoruz ama açılmış da değildik , bide bizim çevremizde kadın erkek normal arkadaş olarak tatile giden çok tanıklarımız var normal geliyor yani bize.
Birbirinize karsi bos degilseniz arkadasca tatile neden cikiyorsunuz? Arkadasliginizi pekistirmek icin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?