Hiç iş bilmiyorum

Arkadaslar gider tatile ona bir sey demiyorum. Ama aranizda elektrik varken arkadasca gidelim olayi bana sacma geldi. Yani ya arkadaslar gider, ya sevgililer gider. Siz simdi arada kalmissiniz. Bu tatil biraz mantiksiz degil mi? Birbirinize acilin oyle gidin :) ayrica sen acilabilirsin karsi taraftan beklemek zorunda degilsin.
Çok korkuyorum ya beni reddederse bide çok fazla ortak tanıdığımız var anlatırsa diye

Kız girişkenimdir normalde ama böyle birinden çok hoşlandığım zaman salak gibi kalıyorum
Öyle ise hiç duygularinizdan/ tatilden vb. şeylerden bahsetmeden iş çıkışı,hafta sonu için planlar yapın ....arada bir çekim varsa anlarsınız. Sadece beğeni de olabilir yaşadığını şey..birlikte tatile gitmeyin, ilişkiniz oturunca atılacak bir adım bu

Öyle ise hiç duygularinizdan/ tatilden vb. şeylerden bahsetmeden iş çıkışı,hafta sonu için planlar yapın ....arada bir çekim varsa anlarsınız. Sadece beğeni de olabilir yaşadığını şey..birlikte tatile gitmeyin, ilişkiniz oturunca atılacak bir adım bu
Canım şu an farklı şehirlerdr yaşıyoruz , birbirimizi görebilme maksatlı bir tatil şeyiydi bu

Yok yine de tatil adı altinda hiçbir teklifte bulunmak....onun şehrinde ve ya ona yakın bir yeri ......yi çok merak ediyorum,sen gittin mi,kalınacak yerler nasıl,tek başıma gittiğimde sorun yaşayacağım bir yer mi vb.sohbet aç.Essek değilse gel bana ben.gezdiririm,sana eşlik ederim filan der.Ama senin teklif edeceğin tatil ilerde evlenip çoluk çocuğa karışsan bile ısınıp önüne gelir.

Selam kızlar. Benim çok hoşlandığım biri var , meslektaşız bir süre aynı yerde çalışmıştık fakat şu an farklı şehirlerde çalışıyoruz. Çok fazla samimiyetimiz yok ama onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum, ayrıca yüzde 90 sevgilisi yok. Biz bir ara beraber arkadaşça tatile çıkalım demiştik sonra bende ona çok heveslisin falan demiştim o da bozuldu galiba tamam sen ayarla o zaman her şeyi falan dedi, bende erkeği biraz dominant severim kızdım ayarlamadım ve birbirimize hiç bir şey demeden bitti olay. Ama aylardır benim aklımdan çıkmıyor. O da sürekli beni takip ediyor sosyal medyadan fotolarımı beğeniyor. Ya ben de çok çekingenim bir şekilde tekrar irtibata geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum , bunun için bir bahane bulamıyorum . Sizce ne yapmalıyım?
Dominant erkek ise yaramaz..yarin birgun soz geciremezsin sana diyim..en iyisi kilibik olani..vur ensesine ekmegini agzindan al..

Hiç iş bilmiyorum deyince
Ben de yeni evli de tarif falan istiyor diye düşündüm geldiydim:KK53:

İş derken gönül işiymiş ellaam:KK48:

Bi selam vermekle başlayabilirsin.
Gerisi akışına göre gider yani.

Selam kızlar. Benim çok hoşlandığım biri var , meslektaşız bir süre aynı yerde çalışmıştık fakat şu an farklı şehirlerde çalışıyoruz. Çok fazla samimiyetimiz yok ama onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum, ayrıca yüzde 90 sevgilisi yok. Biz bir ara beraber arkadaşça tatile çıkalım demiştik sonra bende ona çok heveslisin falan demiştim o da bozuldu galiba tamam sen ayarla o zaman her şeyi falan dedi, bende erkeği biraz dominant severim kızdım ayarlamadım ve birbirimize hiç bir şey demeden bitti olay. Ama aylardır benim aklımdan çıkmıyor. O da sürekli beni takip ediyor sosyal medyadan fotolarımı beğeniyor. Ya ben de çok çekingenim bir şekilde tekrar irtibata geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum , bunun için bir bahane bulamıyorum . Sizce ne yapmalıyım?

Hayatta her firsat her zaman gelmez :)
Selam ver konusmaya basla :)
Firsatın varsa ve inaniyorsan Kapadokya tatilini bass,sok gözüne :))))))))))

‘Uzun zaman oldu,naber?’ Diye bir mesaj at :KK45: klassik ama etkileyici :KK48:

Otel tatili değil de Bolu-Abant gibi yerlere hafta sonu için tur düzenleyen şirketler var, tura gitmek daha mantıklı bence hem direkt baş başa kalmamış hem de zaman geçirmiş ilişkiyi ilerletmiş olursunuz.

Icindne nasil geliyorsa oyle davran. Ne olmus bir nasilsin mesaji attiysan ? :))) ne farkeder ki

Back
X