Hiç istediğim gibi olmadı

Ladydiana34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
164
82
18
30
merhabalar burun estetiği olalı 1 ay oldu ve burnumu alçı çıktıktan sonra çok beğenmiştim fakat sonra burnum şişti ve şuan eskisi gibi oldu
bu şişlikler ne zaman gider bazılarında kalıcı oluyormuş , bu şişliklerin hızlı yok olması için önerileriniz var mı ?

Bir ay çok erken. İlk altı ay sürekli değişiyor tamamen oturması bir yılı buluyor diyorlar. Stres yapmayın bekleyin

Bol bol maydanoz yiyin bol su için.. ödem atarsınız. Birden inmesini beklemeyin şişliğin, bunları bilerek ameliyat oldunuz. panik yapmayın bir ay çok erken geçecektir.

evet herkes öyle diyor ama ucu çok şiş bu halde 6 ay beklemek istemiyorum acaba ödem atan ilaçlar var mıdır bunun için
Bromelain etken maddeli tabletler var. Ananasta olan bir madde aynı zamanda ödem atmaya yardımcı. Ben de araştırırken öğrendim

Benimde 3 ay olacak hala şiş ve tombul bir burnum var. Alışmak biraz zor oluyor maydonoz ananas bol su tuketmeme rağmen böyle.

Benimde 3 ay olacak hala şiş ve tombul bir burnum var. Alışmak biraz zor oluyor maydonoz ananas bol su tuketmeme rağmen böyle.
acaba doktor hatası mı var bazıları doktor hatasından hep şiş kalıyormuş bizimde öyle olabilir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…