Hiç iyi değilim

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
Merhabalar arkadaşlar şuan 14. Haftalık hamileyim 2. Li tarama test sonucumu doktordan bugün aldım ve risk değerim 1. 237 doktor riskli olduğunu söyledi sabahtan beri moralim çok bozuk. Bi test daha varmış yaptırmaya karar verdik kanın yurtdışına gönderiliyor esas almamız gereken sonuç ona bağlıymış. sinirlerim bozuk olduğundan eşimle de tartıştık o da alttan almadı bu sefer. Yattım yatağıma ağlıyorum tek başıma hiç iyi değilim. Bu testi yaptırıp riskli gözüküp güzel sonuç alan varmı aranızda?

Hiç canınızı sıkmayın bir yakınımın da başına geldi, doğuma kadar ağladı kadın ama sonra çok sağlıklı bir bebeği oldu. Hatta şuan 6 yaşında ve inanılmaz zeki bir çocuk. Sadece dua edin, içinizi ferah tutun, eşinize karşı da zaman tanıyın nasıl ki sizin bu habere canınız sıkıldıysa onun da sıkılmıştır her daim alttan onlar alacak değil yarın güzel bir pazar kahvaltısıyla sorununuz çözülür umarım :) lütfen ağlamayın bebekler hisseder...

Teşekkür ederim temennikeriniz için. Böyle iyi hikayeleri duymaya ihyacım var. Daha bugün öğrendiğimiz için sakin kalamıyorum. İçimde tutup daha kötü olurum diye ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…