Hiç iyi degilim

siyah_puding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
1.097
609
38
kimsenin umrumda bile değil kendimi boslukda hissediyorum kıskaca evde tek başına kalmaktan bunaldım hiç kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım sizce

kimsenin umrumda bile değil kendimi boslukda hissediyorum kıskaca evde tek başına kalmaktan bunaldım hiç kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım sizce
Eger sahile yakinsan soguk bir kahve al ve muzik dinlerken yuruyus yap . Bence en iyi meditasyon

İlaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz?

Havalar çok güzel. Bebeğinizi de alın dışarı çıkın.

İlaçlarınızı düzenli kullanıyor musunuz?

Havalar çok güzel. Bebeğinizi de alın dışarı çıkın.
Çocuğum yok evet alıyorum benim boğazımda nodül çıktı takipde şuan kanser olabilir dendi kimse umursamadı bende bişey demedim çok yük bana hastaneye tek gitmek bile yuk

Açıkçası kimse kimsenin umurunda değil. Evde oturup birinin sizi aklına getirmesini beklerseniz çok beklersiniz maalesef.
Çıkın güzel bir yemek yiyin, açık hava bir yerde bir de çay için, ardından bir avm gezin, bir külah dondurma vs. Oldu bitti.
Haklısınız bu konuda hemde cok

Çocuğum yok evet alıyorum benim boğazımda nodül çıktı takipde şuan kanser olabilir dendi kimse umursamadı bende bişey demedim çok yük bana hastaneye tek gitmek bile yuk
Aklımda Bebeğiniz var diye kalmış.

Üzmeyin kendinizi inşallah hiçbir şey olmayacak. Belki çevrenizdekiler daha fazla üzülmeyin, takmayın diye tepkilerini belli etmiyorlardır.

Eşiniz, bu durumda size karşı nasıl?

Öyle bu arada aklıma geldi bizim balkonda salıncak var ona oturup kitap okusam sizce olurmu
Harika ortam. Çay sever misiniz bilmem ben bayılırım. Çayınızı kahvenizi alın, sevdiğiniz kitabı alın ya da tv de komedi programları vs var ya onların bölümleri var onları izleyin.
İnanın yalnız olan sadece siz değilsiniz. Okudum biraz yazdıklarınızı. Günümüzde insanlar çoğunlukla iyi gün dostu. Kötü zamanınızda arasanız da kimseyi bulamıyorsunuz. Ha onlar da haklı insan ancak kendine yetebiliyor kimseye harcanacak enerji kalmıyor.
Mutluluk dışarıdan değil içeriden gelen bir şey. Kendi başımıza o mutluluğu yaşayabilsek hiç sıkıntımız kalmayacak.
Kendinizi sevin ve şu an ne yapmak mutlu edecekse onu yapın.

Aklımda Bebeğiniz var diye kalmış.

Üzmeyin kendinizi inşallah hiçbir şey olmayacak. Belki çevrenizdekiler daha fazla üzülmeyin, takmayın diye tepkilerini belli etmiyorlardır.

Eşiniz, bu durumda size karşı nasıl?
Eşim çok yoğun çalışan biri adana gibi bir yerde ona rağmen evde zaman geçirmeye çalışır

Benim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.

Eşim çok yoğun çalışan biri adana gibi bir yerde ona rağmen evde zaman geçirmeye çalışır
Aaa Adanada mısınız? Benim ailem de Adana da yaşıyor:))

Adana sıcağı yüzünden başlı başına depresyon sebebi. Eşiniz evdeyken başbaşa dışarı çıkın. Akşamları kanal boyu bicibiciciler var bicibici yeyin ;))

Back
X