• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç iyi degilim

Benim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.
İnsan arıyor birilerini

Benim arkadaşlarım var sanıyordum. Kuvvetli kanser şüphesi olduğu ve ameliyat olmak zorunda olduğum bilgisini aldığımda yalnızdım. Hastane bahçesinde tek başıma ağladım. Dertleşmek için aradığım arkadaşım çok yoğunum sonra konuşuruz dedi. Sonra kimseyi aramadım. Sonraki safhalarda kendi başıma ağladım zırladım, ameliyat oldum vs vs. Doğarken ve ölürken zaten yalnızız. Arada hayatımıza girip çıkan insanlar oluyor işte.
Çok geçmiş olsun. Peki şimdi nasılsınız? Doktor ne söyledi?

Ben evde tek kalsam hıc sıkılmam ha 😆 dışarı çıkmayı da sevmıyorum . Kitap oku cay yap kendıne tarçınlı bi elmalı kurabiye yap ayy nası iştahlandım

İnsanlara sürekli sağlıktan şikayet ediyorsan umursamaz oluyorlar ciddiye almıyorlar onun dışında evde durma çalışıyor musun? İşe gir kursa git yüksek lisans yap spora başla bi şekilde uğraş bul

Buna tamamen katılıyorum benim de çocukluk arkadaşım bildiğim kişi bile hastalık durumumla ilgilenmedi. Arada bir nasılsın yazar ama en ağır ameliyatlardan birini geçirmişim insan bi ne durumdasın diye sorar ama yok. Bu hayatta gerçekten de yalnızız aile yaşlanır eşle sevgiliyle ne olur bilinmez kendimize iyi gelmeliyiz

İnsanlara sürekli sağlıktan şikayet ediyorsan umursamaz oluyorlar ciddiye almıyorlar onun dışında evde durma çalışıyor musun? İşe gir kursa git yüksek lisans yap spora başla bi şekilde uğraş bul
Ben hiç yakinmam hastalikdan hastanede bile açmam tlfnlari bilmesindirler diye

Back
X