• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç ıyı değilim

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
merhaba arkadaslar evet ben hıc ıyı degılım olamıyorumda nasıl olabılırımkı ne bır arkadasım var ne ddertlesecegım ınsan gecmıstekı arkadaslarımda saolsunlar cok menfaatcılerr ıslerıne gelırse arar sorarlar gelmezse hıc bazıları ben ararsam ıyı konuusr sen nıye aramıyon dedıgımde ya knt yok ya mesaj hakkı yok en sonda tel bozuk dedı hepsı hava cıvaa bende aramıyorum artık ınanın bunaldım bı ınt bı yerden tanıstıgım bı bayan vardı gercekten cok ıyı bı ınsandı msn de yazısıyoduk arada o bana derdını anlatıyodu ben ona normal bı arkadas yanı benım menfaatcılerden cok daha ıyıydı ustelık sonra ben bırzaman sonra msn mı acmadım bıdaha bazı seylerden dolayı onlada ırtıbatımız koptu o kdr yalnızımkı esım de benı ıyıce anlamaz oldu ınanın eve gelıyoo yemek yıyoz bazen ark arıyo gıdıyo uc dort saat hergun arıyolar gııb bısey dunde hgec geldı konusmuyorum artık cocugu yıktı ıyıce basıma o kdr zorkı bazen bı saat bıle dınlenemıyorum o gezmede bu kadarmı anlayıssız olunur bana ne yapmamı tavsıye edersınız cok yalnızım

Yalnızlık konusunda birşey diyemicem.. Benim de öyle dost diyebileceğim herşeyimi anlatıp dertleşebileceğim, çok güvendiğim hiç arkadaşım yok.. Sağlam bir dostum olsun çok isterdim.. Ama mutlaka hepsinin altından birşey çıktı :26:

Ben eşimle dertleşirim eşimle gezerim eşimle konuşurum.. Senin eşin ilgisizse bile en azından çocuğun var.. Onunla güzel vakit geçirebilirsin.. Dert anlatamasan da olsun, kafa dağıtırsın diye düşünüyorum.

eşinizle bi konuşun.
3-4 saat arkadaşalrıyla gezmekte neyin nesi.
bu akşamda sen ona cocukları bırak cık gez bakalım noluyo :ssz:

dun bıyere gıdecez dedı tamam dedım saat en gec yedıye gelırım dedı sekız oldu geldı sallana sallana evde ekmek varmı yokmu haberı yok cocuk ufak zaten durmuyor gıttım aldım geldım yıne zor bela bıseyler hazırladım yedım ınanın zor gelıyor artık cocuk ufak dahada bı zor ama anlayıssız oldu ıyıcee

merhaba arkadaslar evet ben hıc ıyı degılım olamıyorumda nasıl olabılırımkı ne bır arkadasım var ne ddertlesecegım ınsan gecmıstekı arkadaslarımda saolsunlar cok menfaatcılerr ıslerıne gelırse arar sorarlar gelmezse hıc bazıları ben ararsam ıyı konuusr sen nıye aramıyon dedıgımde ya knt yok ya mesaj hakkı yok en sonda tel bozuk dedı hepsı hava cıvaa bende aramıyorum artık ınanın bunaldım bı ınt bı yerden tanıstıgım bı bayan vardı gercekten cok ıyı bı ınsandı msn de yazısıyoduk arada o bana derdını anlatıyodu ben ona normal bı arkadas yanı benım menfaatcılerden cok daha ıyıydı ustelık sonra ben bırzaman sonra msn mı acmadım bıdaha bazı seylerden dolayı onlada ırtıbatımız koptu o kdr yalnızımkı esım de benı ıyıce anlamaz oldu ınanın eve gelıyoo yemek yıyoz bazen ark arıyo gıdıyo uc dort saat hergun arıyolar gııb bısey dunde hgec geldı konusmuyorum artık cocugu yıktı ıyıce basıma o kdr zorkı bazen bı saat bıle dınlenemıyorum o gezmede bu kadarmı anlayıssız olunur bana ne yapmamı tavsıye edersınız cok yalnızım

arkadaştan ziyade eşine çeki düzen vermeye çalış
ayrıca netten tanıştığın kişilerin samimiyetini hiç bir zaman bilemezsin
bak diğer arkadaşlarını yorumlamışssın
çünki yüzlerine baktyığım insanların samimiyeti de samimiyetsizliğide belli olur
ben güvenme derim tanımadığın insanlara

yazdıklarınızdan bişey anlaşılmıyor maalesef
konunu okuyamadım bile maalesef anladığım kadarı ile yalnızsın eee yalnız kal o zaman ne var bunda

Son düzenleme:
Arkadaşınız olmaması bence o kadar kötü yapmıyor sizi hoş herkesin öyle dostum diyebileceği sürekli görüştüğü arkadaşları yoktur ailenizle dertleşebilirsiniz kardeşleriniz varsa onlarla konuşarak halledebilirsiniz bu durumu bence sorun eşinizin sizi yalnız bırakması ciddi bir şekilde kendinizi iyi hissetmediğinizi size daha çok zaman ayırmasını söylemelisiniz insanın eşi herşeyi oluyor çünkü arkadaşınız yoksa eşiniz yeri gelecek en iyi arkadaşınız dostunuz olacak önce bunu çözmelisiniz:31:

Arkadaşlarından uzak değilsen,onları davet edebilirsin veya dışarıda buluşabilirsin.
Buluşup görüşmeden sadece hal hatır sormakla maalesef arkadaşlık tıkanıyor.
Ben dikkat ediyorum,mutlaka görüşelim diye muallakta bırakınca görüşülmüyor.
Fırsat bulunca hadi şu gün kahve içelim diye tarih belirleyince görüşülüyor.

Çocuğunla ilgili daha önce de konular açmışsın.Çocuk yetiştirmeyle ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim.
Kitap seçemem-alamam diyorsan,nette faydalı yazılar var.Kendi çocuğunun yaş grubuyla ilgili yazılar okuyabilirsin.
Demek istediğim,çocuğun yemek ve uyku saatlerini düzene koymaya çalış.
Yemekten sonra kısa yürüyüşlere veya parka gidebilirsin.
Parkta diğer annelerle tanışıp iki çift laf edersin.

Eşini de başıboş bırakma.Bir dinlemiyorsa iki dinlemiyorsa üçüncüde tamam bari der.
Başının etini ye,bizi gezmeye götür de,daha olmazsa hazırlanıp biz de geliyoruz de.
Biraz da çocukla alakalı sorumluluk vermeye çalış.Mesela sen masayı toplarken eşin meyva yedirsin veya banyo yaptırsın.

Son düzenleme:
Back
X