@Hayatboseglencos
Eşinin tavrını ,sana olan yaklaşımını asla onaylamıyorum ama onu bir kenara koyuyorum .
Şu an karşımda eşin yok , onu şimdi burda sabaha kadar çekiştirsek; sen bana ayy aynen öyle kardeş falan desen ... o kadar . Orda kalacak , bir işe yaramayacak .
Sen ayrılmakta istemiyorsun . Bu çok belli .
Boşanmak istemeyen bir kadına da ; ayrıl desem bi işe yaramaz .
O yüzden gel biz eşini değil , seni değiştirelim .
Sen değişince zaten ya her şey düzelecek ya da kendine güvenin yenilendiği için "ayrılma ihtimalinide" düşünebileceksin artık.
Evet çok konuşuyorsun . Bu yazım dilinden de belli. Gereksiz bir dolu detay vermişsin , bana dedi o dedi bunu dedi ... diye .
Biraz bu huyunu törpüle bence . Eşin , Allah Allah bu kadında bi haller var diye meraklansın . Çok konuşma . Dır dırı bırak . Şikayet etmek yerine çözüme geç.
Mesela , evdeki giyim ve makyajına bile mi karışıyor. Sen giyin , yap makyajını ... bir şey derse ; fikrin içşn teşekkürler ama senin için değil kendimi iyi hissetmek için yaptım dersin . Daha da uzatma . Kısa net ol.
O oyun oynamaya mı başladı . Sende uyuma . Ona da ses etme .
Ya bir kitap al oku ya bir film seç kendine izle ya da başka bir uğraş . O olmasa o seninle ilgilenmese yapacak tek işin uyumak mı ? Kendi özel zevklerin olsun . Karşısında cool ol , yap kahveni ( sende ister misin de usülen) al kitabını oku .
O uyuduktan sonra da hemen yatma.
Adam biraz merak etsin seni . Neyle uğraşıyor , ne yapıyor ?
İşe ilk fırsatta başla . İşe başlayınca zaten maddi manevi değişeceksin.
Kiloya gelince ... azimli ol. Kendin için , sağlık için eyvallahta , sırf şu bilmem neyin paşasını gıcık etmek için bile verilir 10 kilo.
Spor salonuna başlayacağım de . Aldığım kilolar beni rahatsız ediyor. Paralı bir salon olmasına gerek yok , belediyenin ücretsiz aerobik , zumba , pilates hizmetleri var . Haftada 2-3 gün .
Kendini şu evde bir işe yaramayan , kocasının sözünden çıkmayan , ezilen kadın formatından çıkar .
Dediğim gibi ya zaten o zaman eşin değişecek sana karşı ya sen değişip artık bu adamı çekmek zorunda kalmadığını fark edeceksin .
Hadi göreyim seni.
Paralo , gizemli kadın olmak :) unutma .