• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic iyi degilim

esmaaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
14
2
1
35
Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bi adamla sozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :(

Madem kız olmasan evlenmeyecekmiş,neden başkalarını da kızlıktan çıkarmış.Onlar ne yapacaklar hiç kimseyle evlenemeyecekler mi sözlünün düşüncesine göre.
Oh ne iyi insanlarla öyle yatıp kalksınlar ama iş evlenmeye,ciddiyete gelince ellenmemiş temiz kız arasınlar
Sizin durum için ne desem bilemedim pişmandır bi daha yapmamıştır vs o ayrı
Ama genel anlamda konuşuyorum
böyle düşünen ve pişman olmayan ders çıkarmayan erkeklere sinir oluyorum

ayyyyy seviyesi düşük, bilindik kıro bir tip....
ben erkeğimm güzelimm ben yaparım ama sennn yapmamış olmalısın.yoksa senı almam.
hadi ordannn....

Madem kız olmasan evlenmeyecekmiş,neden başkalarını da kızlıktan çıkarmış.Onlar ne yapacaklar hiç kimseyle evlenemeyecekler mi sözlünün düşüncesine göre.
Oh ne iyi insanlarla öyle yatıp kalksınlar ama iş evlenmeye,ciddiyete gelince ellenmemiş temiz kız arasınlar
Sizin durum için ne desem bilemedim pişmandır bi daha yapmamıştır vs o ayrı
Ama genel anlamda konuşuyorum
böyle düşünen ve pişman olmayan ders çıkarmayan erkeklere sinir oluyorum
Iliskiye girdigim kisiker kiz degildi dedi. Eski bi sevgilisi kizdi ve o kiz cok istiyordu onunla yapmayi. Ama sozlum istememis kizdi diye. Simdi pismanim diyo bilmiyorum

kız istiyorsa kendi de başkasına dokunmasaymış o zaman. bizim bu gelenekçi erkeklerden nefret ediyorum.
kız oldugunu bildiği halde bunu dile getirip sizi kırmasına ne gerek varmış, kusura bakmayın da hödükmüş ben olsam evlenmezdim.

Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bi adamla sozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :KK43:
zihniyete gel yaaa..
evlenme sakın böyle bir tiple, çok sorun yaşarsın ilerde :KK66:

bak böyle bir tip evlenınce hayatını yer
sonunuz aldatma sonucu ayrılık olur. şuan sevgılısınız her sey güllük güneşlik olabılır sevgı babında
ama sonrası hüzün olur :KK66:

erkeğin karakterlısı çok önemlı evlenınce.

kız istiyorsa kendi de başkasına dokunmasaymış o zaman. bizim bu gelenekçi erkeklerden nefret ediyorum.
kız oldugunu bildiği halde bunu dile getirip sizi kırmasına ne gerek varmış, kusura bakmayın da hödükmüş ben olsam evlenmezdim.
Haklisin. Cok kirdi beni. Ama ben sordum merak ettim ne yapardi diye. Olsun olabilir bende yaptim mi diyecekti diye ? Dusuncesini almak istedim ama bu kadar kirici olacagini dusunemedim. ne bileyim baska bisey diyebilirdi bu konuyu acmasak falan. Direk istemezdim dedi.

Iliskiye girdigim kisiker kiz degildi dedi. Eski bi sevgilisi kizdi ve o kiz cok istiyordu onunla yapmayi. Ama sozlum istememis kizdi diye. Simdi pismanim diyo bilmiyorum
çok iğrenç yaa.
bakire olmayınca o kadınların duyguları olmuyor sanki, bakire olmayınca tamam onlarla oynayabilir, onları basit görebilir.
kendi "erkek" olarak herkesle yatıp kalkabilir ama, normal tabi (!)
midem bulandı ööğğkk

Merhaba,
gecen yaz cok sevdigim bi adamla sozlendim. Seneye de dugunumuz olacak. Nisanlim gecmiste cok iliskiye girmis. Ama ben onu boyle kabul ettim. Herkes hata yapabilir dusuncesiyle. Sozden once bi konu acildi ve bana dedi ki sen kiz olmamis olsaydin seni istemezdim dedi. Cok zoruma gitti acaip koydu hatta tartistik. Ama gecti daha dogrusu gecti sanmistim. Iki gun once bu konuyu gundeme getirdim. Evet bana kiz degilim deseydin suan sozlu olmazdik dedi. Bende agladim bi daha beni arama sorma dedim. Ben cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dusunceyle de yasamak istemiyorum. Ve eminim ki oda beni cok seviyor. Ne yapmaliyim :KK43:
Kendi geçmişte çok hata yapmış anlaşılan. Bu yüzden seninde böyle biri olduğunu dusunuyo yanı kendiyle çelişiyor. Evlilik çok farklı çok zor bi o kadar güzel. Çok iyi dusun. Sevgi yetmiyo insan bana. Allah hakkında hayırlısini nasip etsin kardeşimmm

Böyle pislikler yüzünden onca kızın sevgiye inancı sömürülüp bedenleri kullanılıyor, sonra da bi kenara atıyorlar... sonra temiz el değmemiş bakire arıyorlar evlenecek, namusum diyecek ya.... Böyle bi karakterle gerçekten evlenmeyi düsünüyormusun?

Böyle pislikler yüzünden onca kızın sevgiye inancı sömürülüp bedenleri kullanılıyor, sonra da bi kenara atıyorlar... sonra temiz el değmemiş bakire arıyorlar evlenecek, namusum diyecek ya.... Böyle bi karakterle gerçekten evlenmeyi düsünüyormusun?

Cok seviyorum gercekten nasil yapacagimi bilmiyorum. Ayrilmak icin bi sebep mi bilmiyorum ya :( cok sey yasadik biz. Ama bu soz beni soguttu. Bu karakter haric her seyini seviyorum

Back
X