Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende karşılıksız aşık oldum liseye geçtiğim senesi aşık oldum lise sona kadar sürdü tabi o zaman deli çağları arkadasımın numarasından arıyordum bunu anladı benim oldugumu nasıl olduysa aramızda 15 dk vardı sen gel ben sana gösteririrm gününü demişti
Aşkımı itiraf etmedim tabiki bana ters ama o bana teklif etti konusurken 7 ay kadar sürdü Meger cocuk baskasını seviyomus hemde benim ismimde birini ögrenince tabi telefonuda kapattım karsıma cıkmaması icin elimden geleni yaptım 3 sene oldu bir kere bile görmedim yüzünü ne telefon ne karsılasma ilk zmanlarda cok üzülüyodum ama geçti gitti tabikde unutmadım genede güzeldi :))
Evet benimle birlikteyken baskasını seviyormus o kız benden öncede varmıs ayrılmışlar ama oda karşılıksız seviyormuş :)
Döngüye bak yaa.. Sen onu, o başkasını, başkası bir başkasınıı.. Aşk-ı memnu gibi..:bbo:
Çok sinir bozucu.![]()
Evet kesinlikle cok sinir bozucu ama herseyde bir hayır vardır derler ya öyle aynen iyi ki ayrılmışız suanda çok mutluyum o zaman ne bilebilirdim ki böyle olacagını kahroluyodum ama suan hayatımda öyle bir insan var ki ondan önce ki hayatımı bosa yaşamışım gibi geliyor :asigim: