hiç karşılıksız aşk yaşadınız mı ?

lisede cok fena platonık aşıktım birisine 6 ay falan surdu bir gun baktım ki birisiyle el ele goz goze..sok olmustum..cok agladım uzuldum mahvettım kendimi kendi kendime..sonra evlendiler falan demek ki gercekten cok sevmişler birbirlerini..

yaşadım, hep yaşadım ben sevmezdim karşılıklı aşkı melankoliyi severdim :asigim:
o yüzden olsa gerek ilk sevgilim kocamkaydirigubbakcemile3

bende lise 2 deyken yaşadım
ama o başka şehirde ve benden 1 yaş küçükütü.
deli gibi aşık olmuştum
1 yıl sonra aşkımı itiraf ettim telefonda sms ile
meğer yazıştığım kişi abisiymiş
o da bana aşkını ilan etti
olmaz ben kardeşini seviyorum dedim,bari arkadaş olalım dedi ve arkadaş olduk abisiyle
arkadaşlığımız süresince tek kelime konuşmadım kardeşiyle ilgili çünkü bana fena halde aşıktı,canını acıtmak istemedim
daha sonra baktım bu bana iyice bağlanıyor tüm bağlarımı bir anda kopardım....
yıllar sonra şimdiki eşimle tanıştım gerçek ve karşılıklı aşkın ne olduğunu anladım
şimdi eşimi çok ama çok seviyorum
diğeri ise hatırladıkça güldüğüm bir çocukluk anısı kaldı geçmişimde :)

Bende karşılıksız aşık oldum liseye geçtiğim senesi aşık oldum lise sona kadar sürdü tabi o zaman deli çağları arkadasımın numarasından arıyordum bunu anladı benim oldugumu nasıl olduysa aramızda 15 dk vardı sen gel ben sana gösteririrm gününü demişti :D
Aşkımı itiraf etmedim tabiki bana ters ama o bana teklif etti konusurken 7 ay kadar sürdü Meger cocuk baskasını seviyomus hemde benim ismimde birini ögrenince tabi telefonuda kapattım karsıma cıkmaması icin elimden geleni yaptım 3 sene oldu bir kere bile görmedim yüzünü ne telefon ne karsılasma ilk zmanlarda cok üzülüyodum ama geçti gitti tabikde unutmadım genede güzeldi :))

Bende karşılıksız aşık oldum liseye geçtiğim senesi aşık oldum lise sona kadar sürdü tabi o zaman deli çağları arkadasımın numarasından arıyordum bunu anladı benim oldugumu nasıl olduysa aramızda 15 dk vardı sen gel ben sana gösteririrm gününü demişti :D
Aşkımı itiraf etmedim tabiki bana ters ama o bana teklif etti konusurken 7 ay kadar sürdü Meger cocuk baskasını seviyomus hemde benim ismimde birini ögrenince tabi telefonuda kapattım karsıma cıkmaması icin elimden geleni yaptım 3 sene oldu bir kere bile görmedim yüzünü ne telefon ne karsılasma ilk zmanlarda cok üzülüyodum ama geçti gitti tabikde unutmadım genede güzeldi :))

7 ay boyunca sizinle beraberken mi başkasını seviyormuş? Yoksa belli bir zaman sonra ilişkiden sıkılıp başkasına mı aşık olmuş?:uhm:

Evet benimle birlikteyken baskasını seviyormus o kız benden öncede varmıs ayrılmışlar ama oda karşılıksız seviyormuş :)

Döngüye bak yaa.. Sen onu, o başkasını, başkası bir başkasınıı.. Aşk-ı memnu gibi..:bbo:
Çok sinir bozucu. :delphin:

Evet kesinlikle cok sinir bozucu ama herseyde bir hayır vardır derler ya öyle aynen iyi ki ayrılmışız suanda çok mutluyum o zaman ne bilebilirdim ki böyle olacagını kahroluyodum ama suan hayatımda öyle bir insan var ki ondan önce ki hayatımı bosa yaşamışım gibi geliyor :asigim:

Evet kesinlikle cok sinir bozucu ama herseyde bir hayır vardır derler ya öyle aynen iyi ki ayrılmışız suanda çok mutluyum o zaman ne bilebilirdim ki böyle olacagını kahroluyodum ama suan hayatımda öyle bir insan var ki ondan önce ki hayatımı bosa yaşamışım gibi geliyor :asigim:

Ne güzel. Allah bozmasın.:nazar:
Ben de bir gün aşkta mutluluğu bulacağıma inanıyorum. :// Hayırlısı olsun hepimiz için.

Amin inşallah..
Umarım istediğinden çok çok daha iyi bir ilişkin olur çok güzel bir duygu sevmek sevilmek :asigim:

Back
X