benimde lise bittikten sonra cok sevdigim biri vardı ama ben o zamanlar cok kilolu biriydim ve kendime hic güvenim yoktu. Bi sekilde bi aracı bizi sevgili yapmaya calıstı sanırım kabul etmiski biz beraber bikac kez cıktık ama ben sırılsıklam asıktım o ise büyük bir askla sevdigi kızdan ayrılmıs ve onu unutmak icin benimle birlikte olmayı kabul etmis. Son görüsmemiz cok güzel romantikti basbasa kapkaranlık biyerde arabanın icinde yaşarın bi şarkısını dinliyoduk sadece elimi tuttu. Sokaklarda yürüdük parklarda oturduk cok cok güzeldi hayatımdaki güzel dedigim anlardan biriydi. Ama bilemezdim onun aslında beni sevmedigini sadece askını unutturmaya yarayan biseydim. Ogünden sonra cok cok aradım hic telefonuma cıkmadı ama sürekli haberlerini alıyordum ama o zamanki çektigim acılarımı gözyaşlarımı anlatacak kelimeler bulmak zor. Sürekli arayıp sesini dinleyip kapatıyordum bu 1 yıl kadar sürdü hic görmedim ama aşkımdan en ufak bisey eksilmemisti. Bi gün benim kuzenim ve aşık oldugum kisiyle aracı olan cocuk sevgiliydiler ve onun evine gidelim dediler ben gitmek istememistim. Sonra düsündüm gidip hesap sormaya hakkım vardı ve gittik. Evde tekti kapıyı açtı karşımda görünce kalbim yerinden cıkacak sandım. O gayet rahattı ama beni gördügüne biraz sasırmıs biraz utanmıştı. Biz mutfakta yemekten sonra konusmaya basladık daha doğrusu o konusmaya basladı o unutamadıgı askını anlattı ve benimle unutmak icin cıktığını sonra benden özür diledi. Bende onsuz günlerimi cektigim acıları gözyaslarımı duygularım düsüncelerimi anlattım, dedimki benim istedigim sadece senin iyi oldugunu bilmekti bunu bile cok gördün, önümde diz çöktü ellerimi tuttu ve özür dilerim beni hic senin kadar seven olmadı dedi. Benimle ciddi bi iliski yasamak istermisin falan dedi bende hayır dedim asla istemiyorum biliyorumki ben ona ulasamadıgım için aşıktım hatta askım uzun süre azalmamıstı bile herkes dalga geciyordu benimle leyla oldun diye evet leyla olmustum ama mecnunum yoktu. Neyse ogün iyiki gitmisim en azından birbirimizi anladık ve ogünden sonra bisüre daha sevmeye devam ettim ama sonra içimdeki sevgi bitti kimsenin bana bu kadar acı cektirmeye hakkı yok diye düsündüm ve yavas yavas kalbimden attım onu. Şimdi aklıma geldi ogünlerde ne kadar acı cekmisim. Evet düşünüyorum acaba diyorum suanda onunla evli olsaydım hayatım nasıl olurdu diye ama hayır asla istemiyorum zaten isteseydim enson görüsmemizde kabul ederdim. Eşimi çok seviyorum ayaklarımı yerden kesen bir adamdır kendisi, hayatımdaki ilkleri onunla yaşadım, ben agladıgımda benimle aglayan biridir ben böyle birini seviyorum, ilk tanıştıgımda onada aşık olmustum ama gördümki aşk gecici bisey yerini sevgiye bırakıyor sevgi daha büyük biseymiş.O yüzden canım kocamla evlendigime hic pisman degilim ve iyikide onunla degil esimle evlenmişim.