Hiç kimse beni sevmiyor

Kızlar çok mutsuzum hiç arkadaşım yok evliyim ailem bile sevmiyor kardeşlerim ablalarim kimse konuşmuyor benle kimsem yok çok yalnızım sadece karnımdaki bebek için tutunuyorum
Sizi sevsin diye dünyaya bir canlı getirmek için mi hamile kaldınız. Çünkü bu kafada çocuk yapmanızın başka açıklaması olamaz

Neden böyle düşünüyorsunuz ? Belki sadece bir duygu patlaması yaşıyorsunuzdur ?

Kızlar çok mutsuzum hiç arkadaşım yok evliyim ailem bile sevmiyor kardeşlerim ablalarim kimse konuşmuyor benle kimsem yok çok yalnızım sadece karnımdaki bebek için tutunuyorum
Sosyalleşmeye çalışın. Oturduğunuz yerdeki insanlardan başlayın mesela. Vaktiniz varsa halk eğitimin kursları var gidin evde yalnız kaldıkça kafaya takarsınız. Meşgul olun bir şeylerle. Yada bir şeyler üretin.

Sürekli evdeyim zaten yaptığım tek aktivite ev temizligi yemek bir yere gideceksem de eşimle gidiyorum. Tek arkadaşım o ne pazara ne markete hiç bir yere gitmiyorum. Bulunduğum yer küçük bir yer eşim bir şey demez aslında tek gitmeme ama laf ederler diye gidemiyorum. Kaynanam görümcem kimse de bir yere gidince çağırmaz. Bende sürekli evdeyim

Çalışmayı düşünmüyor musunuz?

Size bunu düşündüren ne

Sağlıkla gelsin bebiş ama biraz büyüdükten sonra çalışmayı düşünün bence, hem kendinize olan güveniniz artar, hem de sosyal bir çevreniz olur.Eşinizle aranız nasıl?
İyi hiç sorunumuz yok denecek kadar az ama ben mutlu değilim eşimi de seviyorum en son ne zaman kavga ettik ne zaman birbirimize bagirdik hatırlamıyorum bile

Boşverin başkası sevmesin doğacak çocugunuza odaklanın ona ne kadar çok sevgi verebileceğiniz daha önemli şuan

Eeeee sen bekleme yani adım at ne var bunda. Ara anne sıkıldım geleyim kahve içmeye de git. Aralarına sokul sohbet öuhabbet sana da iyi gelir işte

İyi hiç sorunumuz yok denecek kadar az ama ben mutlu değilim eşimi de seviyorum en son ne zaman kavga ettik ne zaman birbirimize bagirdik hatırlamıyorum bile
İlişkiniz çok rutine binmiş o zaman,aslında eşinizle aranız iyi ise kimseye gerek duymayın.Dediğim gibi, çalışma hayatına mutlaka atılın ileride.Biraz da depresyona girmiş gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…