Hiç kimse beni sevmiyor

Eeeee sen bekleme yani adım at ne var bunda. Ara anne sıkıldım geleyim kahve içmeye de git. Aralarına sokul sohbet öuhabbet sana da iyi gelir işte
Gittiğim zaman sürekli laf sokuyorlar eşim çok anneciydi ilk evlendigim zamanlar. Şuan tam tersi hanımcı kaynanam hazmedemiyor bu durumu. İstiyor ki eşim yine onun her dediğini yapsın her dediğini alsın. Eşim onun yanında bana laf vurdu mu kahkahalar atıyor. Belki size abartı geliyor ama 3 cümle kuruyorsa birinde bana laf vuruyor

Gittiğim zaman sürekli laf sokuyorlar eşim çok anneciydi ilk evlendigim zamanlar. Şuan tam tersi hanımcı kaynanam hazmedemiyor bu durumu. İstiyor ki eşim yine onun her dediğini yapsın her dediğini alsın. Eşim onun yanında bana laf vurdu mu kahkahalar atıyor. Belki size abartı geliyor ama 3 cümle kuruyorsa birinde bana laf vuruyor
O zaman yakın komşularla iletişim kurmaya çalış. İçine kapanıp iyice bunalma

Kızlar çok mutsuzum hiç arkadaşım yok evliyim ailem bile sevmiyor kardeşlerim ablalarim kimse konuşmuyor benle kimsem yok çok yalnızım sadece karnımdaki bebek için tutunuyorum

Sebebi ne istemedikleri evlilik mi yaptın? Boşver kankan yolda. Bebekler çok iyi arkadaş da oluyo annelerine.. 🧿🪽

Annem çok baskıcı kız kardeşim bekar üstüne gidiyor hiç bir şeye izin vermiyor bize de öyle yapardi ben bekarken daha beterdi hatta. Kız kardeşim de benim annemi doldurduğumu düşünüyor ama yemin ederim ben bir şey söylemiyorum. Ablam da sorunlu zaten evliliğinde sıkıntıları var bana söylemişti bende anneme söyledim kötü niyetle değil sadece çok mutsuz oldugunu eşiyle sıkıntıları olduğunu söyledim. Eşiyle konuş dedim sadece. Ben anlattıktan sonra annem ablamın arkasında durdu gitme dedi. Ablam da benim açtığım konu üzerinden ben gitmicem gitmek istemiyorum dedi ama abim ve babam arkasında durmadı gitmek zorunda kaldı. Sonradan duydum ki arkamdan demiş bilerek yaptı kendi konusunun üstünü örtmek için ben onun iyiliği için söylemiştim sağlıklı görünmüyordu ama o benim kötü niyetle söylediğimi soylemis herkese bende madem kocandan çok memnundun ben ortalığı karıştırdım o zaman annem sana sorduğu zaman gitseydin dedim ondan sonra soğukluk girdi aramıza. Kardeşimide bana karşı doldurdu. Şimdi de arkamdan anne ona para veriyor diyormuş ben hiç bir zaman para almadım sadece bir şey aldığım zaman annem parasını veriyordu onu bildiği halde arkamdan sanki ben annemden karşılıksiz para alıyormusum gibi söylemiş. Ona rağmen ben arıyorum konuşmaya çalışıyorum açmıyor

Hmm bence onun ailevi meselesine hiç karışmasaydın aslında niyetin kötü değil ama sana düşmez. Hep sen kötü olursun. Yüz göz olmaman lazım.
Bence konuşmak istemiyorlarsa bir süre zorlama kendi hallerine bırak kendi düzenin var üzme kendini aramak isteyen arasın de bundan sonra. Annenle para mevzuna kimse karışamaz bu arada. Onlara ne?

Hmm bence onun ailevi meselesine hiç karışmasaydın aslında niyetin kötü değil ama sana düşmez. Hep sen kötü olursun. Yüz göz olmaman lazım.
Bence konuşmak istemiyorlarsa bir süre zorlama kendi hallerine bırak kendi düzenin var üzme kendini aramak isteyen arasın de bundan sonra. Annenle para mevzuna kimse karışamaz bu arada. Onlara ne?
Ben onun kendine zarar vermesinden korktum çünkü intihar girişiminden bahsetti ve eğer benim yaptığım yanlışsa annem onla konuştuğu zaman hayır ben eşimle mutluyum deseydi. Sonu kötü olunca ben kötü niyetli oldum. Para mevzusu da kız kardeşim bekar çalışıyor. Onun parasını yiyormusum gibi konuşuyorlar ama ben annemden öyle bir para almam eşim işinden dolayı toptancılara gidiyor sürekli ucuza bir şey denk geldi mi anneme de alıyor. Ben anneme yardımcı oluyorum aksine parasini istemediğimiz halde annem veriyor. Almazsan bir daha bir şey isteyemem diyor bende alıyorum. Bunu bildiği halde arkamdan bunu söylemiş annem duymuş.

Ben onun kendine zarar vermesinden korktum çünkü intihar girişiminden bahsetti ve eğer benim yaptığım yanlışsa annem onla konuştuğu zaman hayır ben eşimle mutluyum deseydi. Sonu kötü olunca ben kötü niyetli oldum. Para mevzusu da kız kardeşim bekar çalışıyor. Onun parasını yiyormusum gibi konuşuyorlar ama ben annemden öyle bir para almam eşim işinden dolayı toptancılara gidiyor sürekli ucuza bir şey denk geldi mi anneme de alıyor. Ben anneme yardımcı oluyorum aksine parasini istemediğimiz halde annem veriyor. Almazsan bir daha bir şey isteyemem diyor bende alıyorum. Bunu bildiği halde arkamdan bunu söylemiş annem duymuş.

O halde mesaj olarak yaz aramanı açmıyorsa hakkımda ileri geri konuşma bilip bilmeden dersin. Annen armut mu topluyor hiç mi kızları arasında bir denge saglayamıyor toparlamıyor durumu bu kadın?
Bir gidip hepsini anne evine toplayıp ben ciddi ciddi üvey evlat mıyım diye sorardım galiba 🙃 hepsi ayrı fiyasko ve curcuna.

Kızlar çok mutsuzum hiç arkadaşım yok evliyim ailem bile sevmiyor kardeşlerim ablalarim kimse konuşmuyor benle kimsem yok çok yalnızım sadece karnımdaki bebek için tutunuyorum
Ah ah canım bende bi o kadar yapayalnız sürekli kanepenin köşesinde ağlamak istiyorum ailemi özlüyorum hiç arkadaşım yok bebek istiyorum aylardır o da olmuyor :KK43:

O halde mesaj olarak yaz aramanı açmıyorsa hakkımda ileri geri konuşma bilip bilmeden dersin. Annen armut mu topluyor hiç mi kızları arasında bir denge saglayamıyor toparlamıyor durumu bu kadın?
Bir gidip hepsini anne evine toplayıp ben ciddi ciddi üvey evlat mıyım diye sorardım galiba 🙃 hepsi ayrı fiyasko ve curcuna.
Kız kardeşim çok asi annem baş edemiyor. 20 yaşında yaşı da küçük değil ama bir kavga ya da bir tartışma oldu mu aramizda halledelim gibi bir şey olmuyor. Haftalarca sürüyor. O yüzden annem alttan alıyor. Ablama gelince de zaten mutsuz olduğu için üstüne gitmiyorum. Bir sıkıntısı oldu mu arıyor beni ben arkasından günlerce arıyorum nasılsın diye ama benim bir sıkıntım oldu mu sabah yazıyorum okundu bile atmıyor. Bende geri çekiyorum mesajı bundan sonra bende acmicam telefonlarıni. Hamileyim son ayım bir gün bile aramadı nasılsın diye. Annemin evi yakın sürüne sürüne iş yapiyorum kız kardeşim bir gün gelmedi yardıma. Doğumdan sonra geldiklerinde hepsini bir bir yüzlerine vuracağım.

Yalnızım deyip eş, çocuk var demek de şımarıklık yani.çok sinirleniyorum bu konulara.eee en zor şeyi bulmuşsunuz.

nedir bu sevgi açlığı? Evliymişsiz. Evlilik dediğin şey sevgi üzerine kurulu. Evlenirken motivasyonunuz neydi?

Back
X