• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç kimsem yok:(

nehirefil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
47
10
98
37
merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...

Akil verecek bisey kalmamis artik ortada sen yapacagini yapmissin kimseyi dinlemeden su saatten sonra verilen oneriler pek biyeri goturmez seni ... bence tabii

cok denedim ama olmuyo ablamla arada sırada konuşuyorum o kadar ne bileyim belkide benim sınavım bu

ailenizle mutlaka aranızı düzelmeye çalışın çocuklarınızın hatrına affederler belki.

iki tane cocugunuzda var onlarda biliyordur bunu tabi hic torun hasretide yasamıyorlarmı acaba

benim ailem uzakta 8saat mesafe bi kizim var Allah bagislasin hepimizinkini ailenin kusmesi kotu olmus insana koyar bu ama yuvana esine kizlarina tutun birakma kendini illa birine ihtiyacin yok al kizlarini bin otobuse git carsiya guzel havalarda onlar sana yeter
benim de bi tane arkadasim vardi tasindi gorusemiyoz ama Allahtan bebisim var... :-)

Canım en önemli şey evinde eşinle ve çocuklarınla huzurlu, mutlu olman. Gerisi daha ikincil önemde kalıyor. Artık evlenmişsiniz, iki tane çocuğunuz olmuş, ailelerin bu kadar uzun zamanlı küslük yapmasına ne gerek varki. Yaşadığım yerde park yok demişsin, heralde küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Eşinle mümkün oldukça anne baba olarak çocuklarla sağlıklı vakit geçirmeye çalışın. Sen evde sürekli çocukların bakımıyla uğraşıyorsan sürekli evde olmaktan bunalabilirsin, bu da normal. Ailece gezmeye gidin, mümkün olabildiğince ya da imkanlar dahilinde. Bide ne de olsa küçüksünüz ailelere bir adım atmayı da deneyebilirsiniz, annenle baban bunca zaman sonra çoluğun çocuğun da var onları görseler kıyamazlar diye düşünüyorum.

işte insanların evlenirken neden ailesini dinlemesi gerektiğinin bir örneği.

aile karşı çıkıyorsa haklı bir sebebi oluyor genellikle.
Ama eşiyle ve 2 çocuğu ile mutluymus bir sorun yokmuski.yani haklı çıktıkları bir durum yok.kacmamak daha iyi tabi.ama ailende çok uzatmis 2 çocuk olmuş istemiyorlarmi?

cok denedim ama olmuyo ablamla arada sırada konuşuyorum o kadar ne bileyim belkide benim sınavım bu
olsun siz bi daha gidin bi daha gidin illa bi zayıf noktalarını bulup affettirir siniz kendizi. bizim bi komşumuzda kaçmıştı yıllardır ailesi affetmedi en sonun kız hergün ulaşmaya çalışıyordu ağlaya ağlaya af diliyor affetmiyorlardı. ensonunda bir hafta boyunca kapılarında hiç ayrılmadı gece gündüz tam bir hafta affetmeleri için yalvardı en sonunda dayanamadılar affettiler. şuanda çok iyiler sanki o günler hiç yaşanmamış gibiler.

eşimle aram ii ancak ailesi arada sırada burnunu sokuyor her türlü rahat bırakmıyorlar yani

gercekten arkadaşlar ii geliyomuş konuşmak bu bile beni mutlu hepinize teşekkürler.

çocuklarınız çok mu küçük ki? başka çocuklarla bir araya gelebilirler mana ile siz de onların anneleriyle arkadaş olursunuz, hep şu an göremediğinize üzülmek yerine, yeni kimselerle de mutlu olunur, yeter ki siz arkadaş ailenin yerini tutmaz diye kapınızı kapatmayın tamamen. Parkın olmaması bahane gibi biraz. Moralinizi düzelttikçe de ailenizden tekrar özür dilersiniz yine kabul edilmezse bile bu sefer arkadaşlarınız duruyor olur yerinde.

Ama eşiyle ve 2 çocuğu ile mutluymus bir sorun yokmuski.yani haklı çıktıkları bir durum yok.kacmamak daha iyi tabi.ama ailende çok uzatmis 2 çocuk olmuş istemiyorlarmi?

ama eşinin ailesi huzurunu kaçırıp duruyormuş tam olarak mutlu değil yani.
bence de ailesi barışmalı artık olan olmuş.

bazen insanın elinde olmuyor bazı şeyler ii dedigimiz şeyleer bazen hiçde ii olmuyor bende böle bi hata yaptım ancak burnumdan fitil fitil geldi . napiyim 2 cocugum var onları büyütmek zorundayım onlarla avunuyorum bende

Back
X