Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızınız anasınıfına gitmiyor mu2 kızım var 5 yaş ve 8 aylık
Yaşı gayet uygun anasınıfı içindaha yeni 5 yaşına girdi seneye işallah
Boyun egmeyin ışte. Tehdit olsa ne yani. Ne yapabilecekler. Gidin orası sizin de eviniz . Naptiniz yani adam mi öldürdünüz. Cesur olun çalın kapılarını. Habere felan da lüzum yok.gittim ablamlara oradan gitmek istedim gelmesin diye haber göndermişler bide tehdit yani sizin anlayacagınıız istemiyorlR
merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...
zamanında kendı kararını verıp bır yola gırmıs bır ınsanı artık senın ıcın yapacak bırsey kalmamıs dıyebılmek ne kadar kolay ve acımasız ne yapsın hayatını bu sekılde mı surdursun :/ sız esınızle evlendıgınız ıcın pısman mısınız ona gore yorum yapmak ısterım ve aılenızle hıcbır ıletısımınız yok mu ?merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...
Başta hep iyi davranırlar istemeye gelmemelerinden ve eşinin sessiz kalmasından anlaman lazımdı istemediklerini ah ah anne babalarımız hep haklı çıkar onlar bizler için en iyisini bilir ama bizim kafamıza iş işten geçtikten sonra dank eder ah anam ah babam diye ağlarız tek başımıza bir odada sessizce yapıcak tek birşey var içindeki özlemi sevgiyi çocuklarına ver sadece onları sevginle büyüt belki yerlerini tutmaz ama acınız hem hafifletir hemde çocuklarının mutlu olduğunu görünce mutlu olursun bu arada seni isteselerdi bile aranız hepsiyle çokta iyi olsaydı bile onların aile bağını gördükçe birbirlerine değer verdiklerini gördükçe yine aynı şeyi hissedersiniz. Belkide eşimin ailesi çok seviyor beni ama yinede ailemin yerini doldurmuyor onları çok özledim derdin şuan herneyse olan olmuş artık sen kendi ailenin temelini sağlamlaştırmalısın.merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...