• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç kimsem yok:(

bana en cok koyanda büyük kızımın bi sürü sorular sorması benim dedem yokmu v.s

Etle tırnak ayrilmazzz. Siz gittiniz de mi kapılarına geri çevirdiler sizi ? Tam olarak durum ne ? Eşinizi ikna edip, gidin çocuklarınızla birlikte ayaklarına kadar. Gurur yapacak birşey yok ortada. Onlar anne babanız. Yarın birgün birşey olur, anmak istemiyorum, keşke kapilarinda yatsaydim da, küs ayrilmasaydik diye ömür boyu aglarsiniz. Arsız olun siz de biraz canım. Gidip dayanin sık sık kapılarına.

gitmeyi cok denedim özellikle abim cok karşı cıkıyor babamda onu dinliyor tabi hep engel oldular hep

gittim ablamlara oradan gitmek istedim gelmesin diye haber göndermişler bide tehdit yani sizin anlayacagınıız istemiyorlR

Benim teyzem de babamdan izinsiz evlendi. Teyzem i kızı gibi yetiştirmiş babam. Teyzemin küçük kızı oldu , babama yolda koşup bi kere dede demesi yetti arttı. Benimle annemle babamın arasına girecek olan kimse var mi hayatta yokkk. İzin vermem. Abiyse de bi yere kadar. Hem 8 saat birşey değil. Gidin en yakın zamanda. Çekinmeyin dedim ya arsız olun.

gittim ablamlara oradan gitmek istedim gelmesin diye haber göndermişler bide tehdit yani sizin anlayacagınıız istemiyorlR
Boyun egmeyin ışte. Tehdit olsa ne yani. Ne yapabilecekler. Gidin orası sizin de eviniz . Naptiniz yani adam mi öldürdünüz. Cesur olun çalın kapılarını. Habere felan da lüzum yok.

Ailenize aranızı düzeltmek için uğraşın bu kadar zaman sonra öfkeleri geçer artık çocuklarınızda olmuş bundan sonrası değişir ve oturduğunuz yer kötüyse taşınma imkanınız yok mu

Mutlu bir evliliğin 2 çocuğun varmış gayette kimsen var yani. Bazen ailelerin uzak olması daha hayırlı oluyor. Onlar ailen tabi özlersin görmek istersin inşallah düzeltmenin yolunu bulursun da ama kendini çaresiz görme. Bırak eşinin ailesi sizden uzak dursun daha ne isteyeceksin.
Arkadaşlık da çok güzel kavram ama bazen ondan yediğin darbeyi düşmanından yemiyorsun. Ailen sana yeter bence, sen onlara sıkı sıkı sarıl.

merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...

Sen esine ve cocuklarina simsiki sarilmalisin....ama olan olmus zamni geri getiremeyizz..ailen torunlarini hic mi merak etmiyolar.sen evlatlarisin hic mi ozlemiyolar seni...allah yardimcin olsun canimm

merhabalar kızlar uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve öle güzel paylaşımlar birbirinize destek oluyorsunuz ki inanın cok kıskandım.Nasıl başlasam bilemiyorum ben üniversite okurken eşimle tanıştım eşimin ailesi o zmanlar bana cok ii davranıyorlardı bi kac kez onlarla görüştükten sonra konuyu aileme actım beni istemeye gelecekler falan diye aradan baya zaman gecti ne gelen var ne giden neyse baban küplere binmeye başladı bunlar seni kandırıyo v.s cok bunalmıştım eşimin yalanlarına kandım ve kactım.tabi ailem beni reddetti hiç görüşmüyolar eşimin ailesi dedigim gibi beni hiç istememiş zaten onlarda vurdu bize tekmeyi sizin anlayacagınız eşim ve 2 cocugumdan başka kimsem yok.arkadaşta edinemiyorum psikolojim iice bozuldu oturdugum yer hiç güzel degil bi park bile yok cocuklarımı götürecek akşama kadar kızlarımla vakit geciriyorun lütfen bana akıl verin ne yapayım ben şimdi...
zamanında kendı kararını verıp bır yola gırmıs bır ınsanı artık senın ıcın yapacak bırsey kalmamıs dıyebılmek ne kadar kolay ve acımasız ne yapsın hayatını bu sekılde mı surdursun :/ sız esınızle evlendıgınız ıcın pısman mısınız ona gore yorum yapmak ısterım ve aılenızle hıcbır ıletısımınız yok mu ?

Başta hep iyi davranırlar istemeye gelmemelerinden ve eşinin sessiz kalmasından anlaman lazımdı istemediklerini ah ah anne babalarımız hep haklı çıkar onlar bizler için en iyisini bilir ama bizim kafamıza iş işten geçtikten sonra dank eder ah anam ah babam diye ağlarız tek başımıza bir odada sessizce yapıcak tek birşey var içindeki özlemi sevgiyi çocuklarına ver sadece onları sevginle büyüt belki yerlerini tutmaz ama acınız hem hafifletir hemde çocuklarının mutlu olduğunu görünce mutlu olursun bu arada seni isteselerdi bile aranız hepsiyle çokta iyi olsaydı bile onların aile bağını gördükçe birbirlerine değer verdiklerini gördükçe yine aynı şeyi hissedersiniz. Belkide eşimin ailesi çok seviyor beni ama yinede ailemin yerini doldurmuyor onları çok özledim derdin şuan herneyse olan olmuş artık sen kendi ailenin temelini sağlamlaştırmalısın.

Halam kacti babam kustu nerdeysr 20 senedir kusler gaz veren annem sagolsun sende de abi gax vetiyo git babanin elini op doverse de dovsun hata yaptim baba ne yapsan haklisin de affet de kiyamaz bence nasil insanlar ailen merhametliler mo

Kaçmış olabilirsiniz sonuçta esınızle namusunuzla evlenmıssınız.ve bu evliliğin meyveleri var.ınsanlar ne Buyük hatalar yapıyorda aileleri affediyor hergun TV lerde görüyorsunuz.örneğin sızın aileniz yada eşinizin ailesi kusursuz mu? Tabıkı degil! İnsanız biz hatalarımız kusurlarımızla.ama ailenizin hata olarak değerlendirdiği bu konuda omur boyu huküm gıymenızde size haksızlık olur.aılenızde baskın kısı kim anneniz mı babanız mı? Kim baskınsa bırbırını o etkiler çünkü örneğin babanız baskınsa annenizi etkiler doldurur bu durumda önce babanızı ikna etmnız gerekir.

Back
X