hiç mi sevenim yok

bu sadece senin basında degil senin gibi olanlar bunu yasıyor .

cünkü insanların baska mesgaleleri var kendine yeni ıgraslar edin

O okyanustakibulut01 kendimden örnek vereyim
lise ve üni. yıllarımda yaşadım bu durumu.Bi arkadasim vardı üniversite icin çekti gitti ne aradı sordu iyilik yap denize at demisler cok arkadaşıma iyiligim dokundu ama onlar beni kotu bildi aramiz açıldı hayatima girmis herkes beni öyle çok arayıp sormazlardı.Hele ki liseden sonra hep evdeydim etrafimda hiç kimse kalmadı nasıl bi bunalimdayim anlatamam disari cikmak istemezdim 2 hafta evden hiç cikmadigimi biliyorum.Ciksam nereye gidicem kim var ki derdim.Hep annemle de olmuyor gezmek.2.senemde üni kazandım bu sefer herkesle mesafeliyim ne ararim sorarim ama bi dostum var onun yeri baska bayagi konusuruz okul bitsede.Üniversitedeyken nisanlandim eski arkadaslar hepsi görsen nasil mesaj atiyorlar hayirli olsun buluşalım mi falan tabi bu süreçte bende cok değiştim kendime bakiyorum guvenim var.Onceden evde kapali kalan biri olmadan disari cikmaya üşenen ben simdi tek basima gider bi kafeye oturur cayimi icer keyfime bakarim.Hersey sende bitiyor insanlari cokta umursama birak onlar seni arasin birazda agirdan sat kendini.Baktın hic arayip sormuyorlar yol ver gitsin kuru kalabalik.Sirf arkadas edinmek icin degilde bi kursa yazıl derim cok iyi geliyor

acikcasi ben arkadas edinmekle artik pek ilgilenmiyorum gunun birinde gidiyorlar ... işim olsun yapacak hobim olsun istiyorum

nerdeyse 3haftadır kimse aramıyor beni ... ben mesaj atiyorum yada ariyorum ...seni ararim sonra diyorlar bir daha da aramiyorlar...dun bir arkadasimla mesajlastim musaitsen arayim dedim okumadi sonra okudu cevap bile vermedi.. arkadasimin birinin esinin atamasi olmus istanbula gitmis ..giderken soylemedi bile ben arayinca soyledi ...insanlar mesgul ben issizim diye kendimi avutuyorum ama bir yandan da kimse beni aramak zorunda degil diyorum..cidden evden ciksam gidip oturacak ne akrabam.ne arkadasim var ..az kaldi cildircam ben...
Ben seni seviyorum. Baslı gı görünce bunu demek istedim.

bu sadece senin basında degil senin gibi olanlar bunu yasıyor .

cünkü insanların baska mesgaleleri var kendine yeni ıgraslar edin

ben telefonun basinda bekleyip hadi butun isinizi birakin benle ilgilenin demiyorum ki ...nasilsin desinler çok şeymi istiyorum ...bir arkadasim unideyken cok kotuyum gel deyip aglardi giderdim derse girmeyip...sonra evlenince bana dedi ki biz senle yakinmiydik ki dedi ..benim istedigim hergun aranmak degil

Değer verip arayıp sorduğun insanlar sana aynı değeri vermiyorsa bir yerleri kalkmıştır demektir tekrar arayıp göklere çıkarmayın onları. Varsın hiç arkadaşınız olmasın hiç değilde arkanızdan film çevirenler olmayacak.

nerdeyse 3haftadır kimse aramıyor beni ... ben mesaj atiyorum yada ariyorum ...seni ararim sonra diyorlar bir daha da aramiyorlar...dun bir arkadasimla mesajlastim musaitsen arayim dedim okumadi sonra okudu cevap bile vermedi.. arkadasimin birinin esinin atamasi olmus istanbula gitmis ..giderken soylemedi bile ben arayinca soyledi ...insanlar mesgul ben issizim diye kendimi avutuyorum ama bir yandan da kimse beni aramak zorunda degil diyorum..cidden evden ciksam gidip oturacak ne akrabam.ne arkadasim var ..az kaldi cildircam ben...
Benim de arkadaş îm falan yoktur.Yalnizliktan keyif almaya iyi yönleri niye görmeye çalışın

Değer verip arayıp sorduğun insanlar sana aynı değeri vermiyorsa bir yerleri kalkmıştır demektir tekrar arayıp göklere çıkarmayın onları. Varsın hiç arkadaşınız olmasın hiç değilde arkanızdan film çevirenler olmayacak.

olsun ama kaliteli olsun... arkamdan laf soyleyip yuzume gulenler var ... polisligi kazanamadm diye kuzenim karsima gecip guldu keyiflendi resmen

arada insanin ihtiyaci oluyor ama ... onlara gosterdigim degeri kendime de veriyorum ...ama bazen yalnizlik bunaltiyor birde issizlik eklenince
Benim de oluyor bazen boş boş gezdiğimi farkedince bende ihtiyaç duyuyorum bazen böyle iyi bir arkadaş ama olmuyor değer verdiklerim den bende değer göremeyince .İnsanlara bu kadar belli baglanmamali. Ben eskiden çok üzülürdüm ama artık sadece arada bir aklıma geliyor.Zamanla insan alış îyor

arada insanin ihtiyaci oluyor ama ... onlara gosterdigim degeri kendime de veriyorum ...ama bazen yalnizlik bunaltiyor birde issizlik eklenince
Kitap okuyabilir veya başka bir uğraş bulabilirsiniz hem faydalı olur. Onun haricinde günlük tutabilirsin iz çok iyi olur

Back
X