hiç mi sevenim yok

Astoria Astoria hakli olabilirsiniz ...sonucta hep issizligime geliyor konu ...mizmizlanma degil ..onlarinda baska dertleri var surekli kv gorumce eltilerini cekistiriyorlar ben dinliyorum ...sanirim dertlerime gelince tahammulsuzluk oluyor

Maalesef dediğim gibi insanlar bazen bencil oluyorlar. Sizlik bir durum yok, her insanın bazen dibe battığını hissedebilir. Dibe batmadan yükselemezsiniz derler, hazır yeni seneye de girerken umarım hayatınız daha güzel olur. :)

Ben bunları geçeli sanırım yıllar oldu :)
Kimse vazgeçilmez değildir. Yanlış kişilerle olmaktansa yalnız olmayı tercih ediyorum ben.
Ne kadar değer görürsem o kadar değer veriyorum.
Kendimi çok seviyorum kimse için de canımı sıkamam :)
Siz de bir deneyin. Kendinizi çok sevin :) O zaman bunları dert etmezsiniz.
Benim telefonum aylardır hiç çalmıyor :KK70: ama çok mutluyum

kendimi seviyorumda cok umutsuzluga dusuyorum ... ben sanki dunyadakiler beni unutmus gibi hissediyorum:KK53:

Maalesef dediğim gibi insanlar bazen bencil oluyorlar. Sizlik bir durum yok, her insanın bazen dibe battığını hissedebilir. Dibe batmadan yükselemezsiniz derler, hazır yeni seneye de girerken umarım hayatınız daha güzel olur. :)

inşallah herkesin guzel bir yili olur iyiki varim diyebilecegi:nazar:

Etrafinda kuru kalabalik olacagina, seni aydinlatmak yerine daha da mutsuzlastiracagina kimsen olmasin daha iyi

Bunalımınızı insanlara çok hissettiriyor ve sürekli "mızmızlanan" (tırnak içine aldım bilerek ben böyle düşündüğümden değil yanlış anlamayın) bir tip olarak görülüyor olabileceğiniz için insanlar sizinle iletişime geçmek istemiyor olabilirler. Her insan kötü gün dostu değil ne yazık ki.

İyi ki doğdunuz, umarım yeni yaşınızda küllerinizden yeniden doğarsınız. :)
Çok sağolun güzel dilekleriniz için çok mutlu oldum. Sevgiler.. :)

Back
X