Hiç mi sevmemiş beni bir insan nasil bu kadar kötü olabilir lütfen sonuna kadar okuyun ?

Hiç mi sevmemiş beni herşeyi mi yalanmış?

• Evet,hiç sevmemiş,yalanmış

OY: 72 84,7%
  • Hayır,sevmiş

OY: 13 15,3%

• Ankete Katılan
    85
Öncelikle konuşmayı ve derdinizi anlatmayı öğrenin bence. Çocukla girdiğiniz muhabbetler o kadar düşük seviyeli ki anlatamam. Yorum yapamayacağım daha fazla. Çocuk sizi kullanmış, sizde kullandırmışsınız, kusura bakmayın yardımları hoşunuza gitmiş büyük ihtimalle. Yani ne denir ki. İkinizde bazı şeyleri hak etmişsiniz. ( YAZDIKLARINIZDAN ANLAYABİLDİĞİM KADARIYLA)

Sevse ne değişecek hayatında ayrılmışsınız bitmiş bide sana şiddet uygulamış
Unut ve hayatına bak hukuk okuyormuşsun kendi dengin birini bul

Konuda takıldığım tek nokta bu kişinin sapık gibi yurt anahtarını alıp içeri girmesi. Bugün sizin yanınıza ilişen yarın başkasının odasına ilişmesin de

Tövbeler olsun eğer bu konu gerçekse Allah kimseye sizin gibi kız evlât vermesin ailenize çok üzüldüm bu nedir arkadaş adam sizi kullanıp kullanıp gidiyor sizde kafa bir milyon başka şeyler soruyorsunuz kendinize gelin.

Hayır sevmiş diyenlerin bunu neye dayanarak oyladigini anlayamıyorum. Kaldı ki böyle bir insan bozuntusu seni seve nolur sevmese nolur? Hatta mümkünse sevmesin daha iyi. Önceki konularını analysis mevzusu vs hiçbirini bilmem etmem ama sana tek diyebilecegim eğer hamile değilsen git bi fakiri sevindir sadaka falan ver. Bunu çok ciddi söylüyorum. Bu adam gidip gelip seni deneyecek yoklayacak amaç belli. Keşke yeni yurdunun adresini adını bilmeseydi. Çünkü ilerde senden istediğini alamadığı zaman seni yurtta çevrede vs rezil ederim şu bu diyerek tehdit edecek bunlara hazırlıklı ol.

Şunu da söyliyim yurttan atilmasaydin o yurt sahibi de sana aynı şeyi yapmaya kalkacaktı. Siz gece sevisin diye o serefsize anahtar veren bi tipten bahsediyoruz sonuçta. O çevreden yeni yurttan vs hemen uzaklaş tlf numaranı vs ni de değiştir istediğinde sana ulasamasin çünkü sende hala olumlu bakacak potansiyel var malesef... ve bulunduğun ilde tek basinasin diye kendine acimayi bırak tutunacak birini arama kendi yoluna bak. Daha ne diyim ben?

Vayy er
Bence konunun gerçekliğine inanmadıkları için öyle oy atmışlar

konuda yazılanlar da yorumlara yazdığı sözde açıklamalar da zırva olduğundan dalgasına öyle işaretlendi o.

Yaa kardes ciddiye alip yorum yapicam. Yurt sahibi senin odanın anahtarini vermis ya nasil polisi aramazsin he canim nasil ?
Dünyanın neresinde olursa olsun üniversitede okuyan öğrencinin oda anahtarını adamın tekinin eline vermek kıyamet koparma sebebidir
Üstelik bunu Almanya'da yapmak için insanın kilolarca ciğer yemesi gerekir

Bana da öyle geldi
Ortak kullanımlı odaya eve mi yurt diyor acaba
böyle bir olay en son seneler önce yaprak dökümünde vardı.necla evsiz kalınca taksimin arka sokaklarında ucube bir pansiyona yerleşmişti.pansiyon sahibi kadın da önce adam ayarlamaya çalıştı sonra da odasının anahtarını gece vakti adama verdi ki girsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…