- 23 Haziran 2018
- 77
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
-
Tatlım o nasıl davranıyosa sende öyle davranYengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !
Ben öyle olamıyorum işte. Ben çok açık sözlüyüm. Sevmiyorum onu anlıyo o yüzden sokulmuyo bana da pekTatlım o nasıl davranıyosa sende öyle davran
Aynennn. Öyle uyanık ki... kendini hakli.cikartir sonra da trip atar. Gelmez gitmez kendi tarafina yalanir ancaNefret ediyorum boyle iki yuzlu insanlardan, yaptiklarini yuzune vurunca da hemen bir aglama kendinj acindrma hali falan, neyseniz o olun ya
Uzak duramiyorum sorun burada. Bir yerlerden bir sekilde cikip kendini ön plana atiyor ben de deliriyorumBöyle bir insanla en iyisi muhatap olmamak. Uzak durun kendi pisliğinde boğulsun. Başkaları için yaşamıyoruz sonuçta.
Ortada zaten herkes farkinda ama kanitlayamadigimiz icin (acik yakalayamiyoruz) susuyoruz. Bi de oyle birsey ki hatasini ort pas ediyor yaptigi iyi birseyle hemen.Bende açıksözlüyümdür .Kesinlikle sevmediğim birine şirinlik falan yapamam. Siz kendiniz gibi olun. Eninde sonunda 2 yüzlülüğü, sinsiliği,fesatlığı çıkar ortaya merak etmeyin.
Onu kendi tavırlarıyla vur o ne yapıyorsa sende aynısını yap bir şey derse yüzüne vurur sende böyle yapmıyor musun dersin.Yengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !
Sonra laf sokuyor beni sevmezsiniz zaten bilmem ne diyeHiç muhattap olma eğer hoşlanmıyorsan . Merhaba merhaba bitti
Aynisinu yapamiyorum vallahi ya. Ben cok ici disi bir insanim sinsi olamiyorumOnu kendi tavırlarıyla vur o ne yapıyorsa sende aynısını yap bir şey derse yüzüne vurur sende böyle yapmıyor musun dersin.
Sinsi ol demedim ki ona onun gibi davrandım dedim. Ay sende az değilsin bence siz iyi birbirinize bilenmissinizAynisinu yapamiyorum vallahi ya. Ben cok ici disi bir insanim sinsi olamiyorum
Ende duymamazlıktan gelSonra laf sokuyor beni sevmezsiniz zaten bilmem ne diye
muhattap olmayın bence de.Yengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !
Ben de başkalarının evinin temizliğine,pisliğine bakıyorum bende mi Fesat oluyorum ??Eğer o eve misafir çağırıyorsan evini temizleyeceksin,ben görümcemin buzdolabı kapağını bal kaplı,üzerinde de saç kılı dolu bir şekilde gördüm.Lavaboya bile giremiyorum.Böyle insanlara da mesafeli davranmak en güzeli.Tek taraflı olmuyor bu işler,bir de yengeni dinlemek lazım.Yengem inanılmaz sinsi bi insan. Kimseyi beğenmez. Işi gücü fesatlık yapmak. Eve gelir temizliğine, kirliliğine bakar. Inanılmaz dedikoducu. Birsey soylendigi zaman da çene çalmaya bir başlar kendini haklı çıkarana kadar konuşur. Aslında hiçbir şey yaptiği yok ama insanların gözüne sokuyor devamlı insanlar da ay ne becerikli, ay ne düşünceli diyor. Nasıl çıkarılır bunun 2. Yüzü ortaya ? Gerçekten çok sinirleniyorum artık ya. Laf arasında bir aşağılama, bir farkli bakıs deli oluyorum artık !
Uç noktada bu denli atarlı giderli konuşma olması inanılmaz rahatsız edici. Misafir gelecekse elbette temizlenecek. Orda burda saç bulmak, balla kaplanmış bir yerler vs vs. Bence yorumu abartmamalisin. Sana çingene evi gibi bir evden bahsetmedim sonuçtaBen de başkalarının evinin temizliğine,pisliğine bakıyorum bende mi Fesat oluyorum ??Eğer o eve misafir çağırıyorsan evini temizleyeceksin,ben görümcemin buzdolabı kapağını bal kaplı,üzerinde de saç kılı dolu bir şekilde gördüm.Lavaboya bile giremiyorum.Böyle insanlara da mesafeli davranmak en güzeli.Tek taraflı olmuyor bu işler,bir de yengeni dinlemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?