Hiç Mutlu bir çift değiliz

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım

Sizin eşiniz alay ederek aşağılayarak mutlu olanlardan galiba.
Hep mi böyleydi peki?
Tuvalete bile telsiz gitmemesi, arayanı sorduğunuzda kızması, 10 gündür konuşmanıza rağmen nedenini sormaması, iletişime geçmeye çalışmaması... bunlar hep böyle miydi?
Ne zaman böyle oldu? Değişimin başladığı esnada hayatınızda başka neler değişmişti bi hatırlamaya çalışın. Onu sizden iten şey ne olabilir?

Düşmeyin üstüne, siz de telle ilgilenin, suratına bakmayın, arada yemek yapmayın, çıkın geç gelin, umursamayın, birlikte olmayınca canım seni çekmiyor diyin, arada annenize gidin gelmeyin, kaçın siz de. Yani adam rahat, ne mok yese her halükarda evde kadın cepte, her halükarda onu düşünen biri var.

Ama yooook, o öyle değil, kadınlar cepte değil, öküzlük yaparsan, öküz gibi muamele görürsün. Öküzlük yap, aslan gibi yaşa olduuuu.

Çıkarmayın tepenize şunları, umursamayın siz de.

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım

Ne kadar çirkin ve acımasız cümleler bunlar ya çoğu yaptığı şey benim eski eşimin yaptıklarına çok benziyor. Boyle bir insana ne kadar tahamul edebilirsin ki? Hic kendini bu adam icin yipratma inan degmez. O seni bu kadar yok sanıyorsa sende onu yok say etkiye tepki.

Egitim durumunuza ve yasadiginiz yere baktim, gercekten Hollanda'da mi yasiyorsunuz , yasiyorsaniz dil biliyor musunuz ve Hollanda vatandasimisiniz ve kacinci sinifa kadar okudunuz? Cunku size tavsiyem verdiginiz cevaplara gore degisecek.

konunuza benzer yaşamlara ben de şahit oldum.

özellikle çocuk sahibi geç olan çiftler tek sorunları çocukmuş gibi düşünüp çocuktan sonra çok mutlu olacaklarını düşünüyorlar.
sizin de 6. yılınızda çocuk olmuş, önce kötü deneyimleriniz var.
belki siz de o dönem var olan sorunlarınızı çocuk sahibi olamamaya bağladınız.
ama maalesef öyle değilmiş, bunu gördünüz.
bu şekilde devam edecektir muhtemelen,
eğer ki hayatınızda konuşarak çözebileceğiniz bir sorun değilse bu yapacak da bir şey yok, ya çekeceksiniz ya bitireceksiniz.

ama bir umut eşinizle problemlerinizi konuşup ondan beklentilerinizi anlatırasanız, o da aynen size sorunlarını anlatıp sizden beklentilerini anlatırsa belki umut olabilir.

Erkeklere acımıcaksın ne halleri varsa görsünler. Bence ne derse lafını esirgeme. Dalga geçer gibide söylemiş. Kırılacağını hiç mi düşünemiyor?
Ben üzülsem ağlasam hiç sormaz bu aralarda anne babasına karşı hep beni küçük düşürüyor yalancı durumuna getiriyor gerçekten acımayacaksın ben herşeyde korkuyorum savunmamı yapmıyorum sma hep üzülen ağlayan benim aynen gerçekten onu hiç anlamıyorum beni küçük düşürmeyi çok seviyor etrafıma bakıyorum bütün erkekler böylemi diye hep dusunuyorumoylede yapıyorum ama Ada'mın umrunda değil yaparsan yap diyor takmıyor dışlıyor banyoyada vc yese sigara içmeyede her gittiği yere goturuyor başkası var var ama bi çıkarsam ortaya zaten güvenmiyorum ona Ada'm utanmadan eline çocuğu barmene bile benim yanımda hep başka kadınlarda gozu udun

Oyle kutlayacaksa hic kutlamasin daha iyi. Affedersin ama öküz.
Ben bile hamile olan arkadaslarimin anneler gununu kutladim. O da onlarda hamile idi dogumlarinada cok vardi.
Ne var gonlunu alsa. Cocugumun annesi dese. Dogacak ALLAHIN izniyle elbette.
Benim ablam 10 sene omce filan dusuk yapti ve bidaha cocugu olmadi. Onun bile anneler gununu kutlariz hep.
Illa bir kisi annelik yapmis olmasi gerekmiyor. Cocugu yoksa bile ailesine annesi gibi davranmissa ben onunda kutlarim. Ablam bana ikinci annemdi resmen ve hersene onunda anneler gununu kutlarim.

Insan biraz ince olur ya...
Bu ne erkekler ya. Valla okudukca sinirleniyorum.

konunuza benzer yaşamlara ben de şahit oldum.

özellikle çocuk sahibi geç olan çiftler tek sorunları çocukmuş gibi düşünüp çocuktan sonra çok mutlu olacaklarını düşünüyorlar.
sizin de 6. yılınızda çocuk olmuş, önce kötü deneyimleriniz var.
belki siz de o dönem var olan sorunlarınızı çocuk sahibi olamamaya bağladınız.
ama maalesef öyle değilmiş, bunu gördünüz.
bu şekilde devam edecektir muhtemelen,
eğer ki hayatınızda konuşarak çözebileceğiniz bir sorun değilse bu yapacak da bir şey yok, ya çekeceksiniz ya bitireceksiniz.

ama bir umut eşinizle problemlerinizi konuşup ondan beklentilerinizi anlatırasanız, o da aynen size sorunlarını anlatıp sizden beklentilerini anlatırsa belki umut olabilir.
Aynen oyle daha once iki bebeğimi kaybettim hep tedavi gordum olması için mutsuzluğumuzu hep ona bağladım kendimce dediğiniz gibi oyle değilmiş dogum yaptım sezeryanla dörtgen hastanedeydim dil bilmiyordum o işine gitmeye devam etti izin alıpta Virgin yanımda kalmadı gücüm yoktu kalkıp bi su almaya o Zaman anladımki kendimce ona bağlamışım mutsuzluğumu hep diyorum senden bunu yada boyle olmanı istiyorum diyorumki sende bana soyle Nasıl biri iliyim hep der benden uzak dur yeter ondan para istemiyim eksik var demiyim o Zaman ben iyiyim

Böyle eşlerine böcekmiş gibi davranıp, annelerini el üstünde tutan erkeklerden nefret ediyorum :KK12:
Çocuğumu tek başına yapmadım, ona babalık yap, eve erkek ol, bana koca olamadın bari bunları yap, de.

Yok kızlar yok anladım ben,kadın denen varlık herşeyi düzeltecepini sana umudu tavan,aptal bir varlık,aha işte düzelen değilen biley yok,nedır bu erkekleri düzeltme sabır etme,sevdamız bılmıyorum,bence erkeklerde değil bızde sorun,bunun adı yapıcı olmak değil,enayılık,bu adam hrp böleydi,ama sen ınat ettın dığurdun ona,aslında erkekler ne mal olduklarını gözümüze çok güzel sokuyorrrt,bızzz kör gözle haken umut taşıyıruz,düzelir diye burıne ıkı ay sabır ettim,şimdi ne kızıyorum kendıne ne salakmışım,ıkı ayyy neden düElir değşşri diye beklemişim,arkadaşım ğzme kendını,bırak bu ınsan müsveddesını,kızma ama seni sevmıuor sana gıcık,yoksa o laf edılcek lafmı

Oyle kutlayacaksa hic kutlamasin daha iyi. Affedersin ama öküz.
Ben bile hamile olan arkadaslarimin anneler gununu kutladim. O da onlarda hamile idi dogumlarinada cok vardi.
Ne var gonlunu alsa. Cocugumun annesi dese. Dogacak ALLAHIN izniyle elbette.
Benim ablam 10 sene omce filan dusuk yapti ve bidaha cocugu olmadi. Onun bile anneler gununu kutlariz hep.
Illa bir kisi annelik yapmis olmasi gerekmiyor. Cocugu yoksa bile ailesine annesi gibi davranmissa ben onunda kutlarim. Ablam bana ikinci annemdi resmen ve hersene onunda anneler gununu kutlarim.

Insan biraz ince olur ya...
Bu ne erkekler ya. Valla okudukca sinirleniyorum.
Keşke herkes sizin gibi düşünse dedim ona bak anneninkini kutladın unutmadın güldü dedi seni akıl edemedim bide üstüne etlime diyor bilerek kutlamıyorum aceba ne tepki verecek diye

Back
X