- Konu Sahibi melek ozgur
Ben hiç evlenmedim,cocuk dahıbı olmaya karşıyım,yeğenlerım anneler günümü kutluyor ,adama sınır oldum cıdden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz birseyler sezmissiniz ama o essiz egosu ve kompleksi tavan yapmis okuze konduramiyorsunuzBen üzülsem ağlasam hiç sormaz bu aralarda anne babasına karşı hep beni küçük düşürüyor yalancı durumuna getiriyor gerçekten acımayacaksın ben herşeyde korkuyorum savunmamı yapmıyorum sma hep üzülen ağlayan benim aynen gerçekten onu hiç anlamıyorum beni küçük düşürmeyi çok seviyor etrafıma bakıyorum bütün erkekler böylemi diye hep dusunuyorumoylede yapıyorum ama Ada'mın umrunda değil yaparsan yap diyor takmıyor dışlıyor banyoyada vc yese sigara içmeyede her gittiği yere goturuyor başkası var var ama bi çıkarsam ortaya zaten güvenmiyorum ona Ada'm utanmadan eline çocuğu barmene bile benim yanımda hep başka kadınlarda gozu udun
Super bir respit.Agziniza saglik,tamda benim dusuncelerimi dile getirip yazmissiniz:))Yok kızlar yok anladım ben,kadın denen varlık herşeyi düzeltecepini sana umudu tavan,aptal bir varlık,aha işte düzelen değilen biley yok,nedır bu erkekleri düzeltme sabır etme,sevdamız bılmıyorum,bence erkeklerde değil bızde sorun,bunun adı yapıcı olmak değil,enayılık,bu adam hrp böleydi,ama sen ınat ettın dığurdun ona,aslında erkekler ne mal olduklarını gözümüze çok güzel sokuyorrrt,bızzz kör gözle haken umut taşıyıruz,düzelir diye burıne ıkı ay sabır ettim,şimdi ne kızıyorum kendıne ne salakmışım,ıkı ayyy neden düElir değşşri diye beklemişim,arkadaşım ğzme kendını,bırak bu ınsan müsveddesını,kızma ama seni sevmıuor sana gıcık,yoksa o laf edılcek lafmı
Sorularima cevap vermediniz ama size tavsiyem, gidin oncelikle dil ogrenin, siz kendinizi eksik goruyorsunuz basta esiniz de zayifliginizi gorup sizi ciddiye almiyor. Kendinize yatirim yapin ki ozguveniniz yerine gelsin. Ayrica cocugunuz hic de saglikli bir ortamda yasamiyor, siddet sadece fiziksel degildir, sizinki gibi sozlu, duygusal ve psikolojik siddet daha derin yaralar acar. Ve cocugunuz da normal aile yasantisinin bu oldugunu, sizin evliliginizi icsellestirerek ogrenir. Hem sizin evliliginiz gibi bir evlilik birligi kurma olasiligi artar, hem de ya siddet uygulayan ya da pasif karakterli, siddete maruz kaldiginda hakkini, ve kimligini savunmayan bir karakter olur.Kendinizi toparlayin o yuzden bir an once, daha cok gencsiniz.
Ne diyimki boylelerine ne desem bilmiyorum ki. Boyle adamlar sözün bittigi yer.Keşke herkes sizin gibi düşünse dedim ona bak anneninkini kutladın unutmadın güldü dedi seni akıl edemedim bide üstüne etlime diyor bilerek kutlamıyorum aceba ne tepki verecek diye
Keşke herkes sizin gibi düşünse dedim ona bak anneninkini kutladın unutmadın güldü dedi seni akıl edemedim bide üstüne etlime diyor bilerek kutlamıyorum aceba ne tepki verecek diye
Aynen oyle daha once iki bebeğimi kaybettim hep tedavi gordum olması için mutsuzluğumuzu hep ona bağladım kendimce dediğiniz gibi oyle değilmiş dogum yaptım sezeryanla dörtgen hastanedeydim dil bilmiyordum o işine gitmeye devam etti izin alıpta Virgin yanımda kalmadı gücüm yoktu kalkıp bi su almaya o Zaman anladımki kendimce ona bağlamışım mutsuzluğumu hep diyorum senden bunu yada boyle olmanı istiyorum diyorumki sende bana soyle Nasıl biri iliyim hep der benden uzak dur yeter ondan para istemiyim eksik var demiyim o Zaman ben iyiyim
kusura bakmada 6 yilda bu adamin pesinden köle olcagina bir dil ögrenseydin. üstelik sana böyle davranan bir erkekle nasil evli kaliyorsun? muhtenelen seni aldatiyor yada biriyle yazisiyor. benim esim telefonla getmiyor 7/24Aynen oyle daha once iki bebeğimi kaybettim hep tedavi gordum olması için mutsuzluğumuzu hep ona bağladım kendimce dediğiniz gibi oyle değilmiş dogum yaptım sezeryanla dörtgen hastanedeydim dil bilmiyordum o işine gitmeye devam etti izin alıpta Virgin yanımda kalmadı gücüm yoktu kalkıp bi su almaya o Zaman anladımki kendimce ona bağlamışım mutsuzluğumu hep diyorum senden bunu yada boyle olmanı istiyorum diyorumki sende bana soyle Nasıl biri iliyim hep der benden uzak dur yeter ondan para istemiyim eksik var demiyim o Zaman ben iyiyim
Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım