Hiç Mutlu bir çift değiliz

Benim evliliğim de aynı bi fark var beni çok bi yere gondermek istemez oğlu için mi benim için mi anlayamadım benimki arar gun icinde bi iki kere ama teli alıp tuvalette oturmalar onda da var benimde bi evladım var Allah sabır versin şimdi bile çok sinirlerim bozuk sayesinde.

ah be yavrum.
daha yeni resitken belki kalkip gittin bu adamla evlenip bambaska ulkeye. evine hanim, esine kadin olmadan gittin kim bilir kimlerle gelinciklik oynadin. ne cinsellikten, ne asktan, ne baska seyden bir sey anlamadan yillar gecirdin. uzerine bir de cocuk yaptin.

cok zor. benzer hikayeleri her gun okuyoruz burada, keske bir sey gelse elden.

anne, es, kadin, hanim olarak gormuyor ki seni. sen onun icin ailesinin gelinisin o kadar. aci ama boyle, cogu gurbetci ailede bu durum bu sekilde. bunu kabullenerek yol almak senin icin cok daha saglikli olacaktir cunku icerisinde oldugun kosullarda resti cekip, adami koyacak imkanlar oldugunu sanmiyorum.

bal gibide restini ceker. ben almanyada yasiYorum . hollanda olsun fark etmez gider bir kadin siginma evine. gider maas baglatirir oda esinden kesiliyor zaten cokta iyi olur;) ev bile aramaya yardimici oluyorlar vs . burda her imkan var sorun nerde? geliyorlar buraya bir kursa gitmezler dil ögrenmezler anca dogur otur . geligub yerin bir dilini ögrencen önce. kendine güveni olan bayan bu adami cekmez zaten

Benim evliliğim de aynı bi fark var beni çok bi yere gondermek istemez oğlu için mi benim için mi anlayamadım benimki arar gun icinde bi iki kere ama teli alıp tuvalette oturmalar onda da var benimde bi evladım var Allah sabır versin şimdi bile çok sinirlerim bozuk sayesinde.
sadece yatakta ilgiliyse bu esler sizi es olarak hayat arkdasi olarak görmüyorlar zaten cekilmez böyle erkekler

sadece yatakta ilgiliyse bu esler sizi es olarak hayat arkdasi olarak görmüyorlar zaten cekilmez böyle erkekler
Konu ayrılmaya gelince bu evde senin kokun var senn gidersen seni ararım diyo ama icraate bakınca hiçbişey yok dün ailesi burda ydi yemeğini yedi akşam giti bi muhabbet yok zaten akşam geldi eve hiç konuşmuyo yemek koydum arkadaşı aradı gelirim diyo bende söylendim o da beni tersliyo sinirlerimi bozdu evet amacı tek cinsellik

Konu ayrılmaya gelince bu evde senin kokun var senn gidersen seni ararım diyo ama icraate bakınca hiçbişey yok dün ailesi burda ydi yemeğini yedi akşam giti bi muhabbet yok zaten akşam geldi eve hiç konuşmuyo yemek koydum arkadaşı aradı gelirim diyo bende söylendim o da beni tersliyo sinirlerimi bozdu evet amacı tek cinsellik
ozaman vurcan k.... tekmeyi cünki sizinkisi evlilik degil

kusura bakmada 6 yilda bu adamin pesinden köle olcagina bir dil ögrenseydin. üstelik sana böyle davranan bir erkekle nasil evli kaliyorsun? muhtenelen seni aldatiyor yada biriyle yazisiyor. benim esim telefonla getmiyor 7/24
7 yıllık evliyimde beni iki yıldır yanına getirdi yaşım tutmuyordu imkan çoktu yaş büyütülüyordu bilerek yapmadı annesine bakıyım diye sonrada annesinin işini yaptılar beni bıraktılar arkalarında ama guvenmiyorumki

7 yıllık evliyimde beni iki yıldır yanına getirdi yaşım tutmuyordu imkan çoktu yaş büyütülüyordu bilerek yapmadı annesine bakıyım diye sonrada annesinin işini yaptılar beni bıraktılar arkalarında ama guvenmiyorumki
anlamadim 7 yillik evlisin ama 2 yilini yaninda gecirdin böyle sacmalakmi olur

Allah sabır versin valla çok zor bazan çekip gidiyim diyorum be gidecek yerim var be barınacak ev kendim anne babasız büyüdüm çocuğum oyle bıyumesin diyorum ama arada ben çok mutsuzum

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
Sen ne kadar babaysan bende o kadar anneyim deseydin

Aynen cinsellik olmazsa beni hiç bilmez ama artık oda yok çok degişik biri 7yıldır evliyim ama daha onu yamıyorum hiç görmüyorum onu iş gel gezmeye git gece 10 da gel uyu görmüyorum bile

bal gibide restini ceker. ben almanyada yasiYorum . hollanda olsun fark etmez gider bir kadin siginma evine. gider maas baglatirir oda esinden kesiliyor zaten cokta iyi olur:KK66: ev bile aramaya yardimici oluyorlar vs . burda her imkan var sorun nerde? geliyorlar buraya bir kursa gitmezler dil ögrenmezler anca dogur otur . geligub yerin bir dilini ögrencen önce. kendine güveni olan bayan bu adami cekmez zaten
Ayrılalım desem Türkiye'ye git der daha oturmamda tam değil beni burada barındırmazlar

Dedim onu umrunda olmadı dedim ona ama dedim bende senin hiç bir önemli gününü kutlamam yapma diyor
kaba geri biri. üstelik 5 yil hollandada yalniz siz trde bu adam hicmi cinsellik yasamadi saniyorsun? ne diye evlendi seninle orasini anlamadim ama asla sizi sevmiyor ve takmiyor. nasislada kimsen yok bir yerede gitmicegini biliyor bence hic cabalama sorma kendi carene bak cocugunu al cek git

Back
X