Hiç Mutlu bir çift değiliz

bal gibide restini ceker. ben almanyada yasiYorum . hollanda olsun fark etmez gider bir kadin siginma evine. gider maas baglatirir oda esinden kesiliyor zaten cokta iyi olur:KK66: ev bile aramaya yardimici oluyorlar vs . burda her imkan var sorun nerde? geliyorlar buraya bir kursa gitmezler dil ögrenmezler anca dogur otur . geligub yerin bir dilini ögrencen önce. kendine güveni olan bayan bu adami cekmez zaten

selin hanim,
bes parmagin besi bir olmadigi gibi, her insan da ayni kosullara sahip olamiyor. su an ben de yurt disindayim. benim esim bulundugum ulkede profesor. kendim de basin mensubuyum. simdi benim kosullarim ile, benim esime cekecegim rest ile; konu sahibi ve turevi hadiselere sahip kisilerin kosullari bir degil. dolayisiyla tepkileri de bir degil. bir nebze daha tonumuzu ince tutmaliyiz dolayisiyla.

Ağzının ortasına çak yaaa bu ne sende hiç ilgilenme onunla bebeğini severken benim hayatımda birtek senmi varsın agu bugu de telefonla ilgilen sürekli bakma pas verme kendine çiçek al bana hediye gelmiş geçmiş anneler gününe de çicekleri başkası vermiş gibi yap bişey derse benim düşüncesiz baba olan bir kocam varda bişeye yaramıyor de

Kalasgillerden bir erkek daha.:işsiz:
Çapsız çapsız bir de dalga mı geçti?
Hiç takma, sallama.
Seni cinsellik için isteyen adamı nasıl arzuluyorsun.
Yanıma bile yaklaştırmam.
Kokumu bile duyamaz.
Telefonla tuvalete gitmek nedir bir de ya?
Amaç ne yani?

dunyaya bir kere geliyorsun ...acaba bu bir kez sunulan hayatini o pisligin yemegini bulasigini camasirini utusunu temizligini kariligini yaparakmi hebâ edeceksin.madem anladin onun ne asagilik biri oldugunu o zaman yapilmasi gerekenleride biliyorsundur.ya bosarsin yada susar herseyine katlanirsin..acimak yok..

vallahi kalas öküz denilen herifler romantik komedi oyuncusu erkek gibi kalır yanında
bu ne be
adam seni aşağılıyor seni umursamıyor gururunla oynuyor
ama sen ısrarla çocuk yapmaya çalışmışsın
her şerde hayır vardır denilen bir şey belki bu adamdan çocuğunun olmaması senin için lütuftu

bence bu adam seninle evlenmek için evlenmemiş
büyük ihtimalle annesi hasta yaşlı diye baktırmak istedi
sonrada ayrılamayınca tuttu oraya getirdi ama hayatı Hollandalı bir bekar erkek olarak devam ediyor
ohh ne ala memleket
sana ev işlerini yaptırıyor karnı tok sırtı pek
kendi de gezip tozup her haltı karıştırıyor büyük ihtimalle
insan sokakta ki hiç tanımadığı kadına böyle davranmaz değil çocuğunun annesine

Eğer birakabiliyosan hiç düşünme ayrıl cnm ondan kendine hayır yok sana çocuğuna ne olsun en azından huzurlu olursun kafan rahat olur düşünecek tek mesguliyetin çocuğun olur canım .....

7 yıllık evliyimde beni iki yıldır yanına getirdi yaşım tutmuyordu imkan çoktu yaş büyütülüyordu bilerek yapmadı annesine bakıyım diye sonrada annesinin işini yaptılar beni bıraktılar arkalarında ama guvenmiyorumki

Tamam sen şimdi çalışıyorsun ve mesleğin de yok sanırım. Senin için en iyi çözüm açıkça söylüyorum boşanman. Böyle bir evlilik yok. Hollanda daymissin. Hemen kalk bir dil kursuna başla. Bir yandan da iş ara. Senin için en kolay iş restoranda aşçılık olabilir. Dile gerek yok hatta biraz dil bilsen temizlik, markette çalışma vb işlerde de yer alabilirsin. Bir meslek kursu vs var mı bunları araştırırken çok güzel olur.
Kocayi evden at, bebisi krese ver calismaya başla. Hayatını kur, bu adamı boşa sonra kendine uygun bir adam bul evlen. Bu herifi çekme allah aşkına.

Sizin icin uzuldum
ALLAH esinizi dogru yola dondursun
zira sizin isiniz cok zor.
umarim adam olur

allah ıslah etsın bu adamı
ıkıncı cocugu yapmazsın dımı bu adamdan

Döl israfı bu tip insanlar... Keşke kv eşiniz olcağı zaman bi bahane bulupta kp vermeseydi . Kesinlikle o yokmuş gibi davranın , hiç ilgilenmeyin .konuşun ama soguk olun ve lütfen ikinci cocugu yapmayın .

Aynen cinsellik olmazsa beni hiç bilmez ama artık oda yok çok degişik biri 7yıldır evliyim ama daha onu yamıyorum hiç görmüyorum onu iş gel gezmeye git gece 10 da gel uyu görmüyorum bile
Bizimki de aynı evlat olunca sabır cekiyosun da sabır tasi da çalar yakında beraber takılmıyo musunuz hic

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
Aynısını yapmalısın ama zorla değil isteyerek. Gezip tozup mutlu olmalısın. Ona ihtiyacın olmadığını onsuz daha mutlu olduğunu hissetirmelisin. Gerisi dönerse senindir dönmezse zaten hic senin olmamıştır

eşine diyecek söz bulamıyorum sana sabır diliyorum insanlıktan nasibini alamamış tövbe yarabbim ban yememek için susuyorum ..........................

Back
X