Hiç Mutlu bir çift değiliz

yani üstüne napıyorsa Allah bilir temizliğini ütüsünü yemeğiini yeri geliyor ihtiyaçlarını veriyorsun bunları yokluğunla terbiye edeceksin.daha mutlu yaşarsın..çocukla tehdit ederler ama bi tarafları yemez çünkü iş ciddiye biner o elindeki kadın uçar gider..yüz verme ayıya gelip......sın halıya derim ben.
Aslında ben çok safım yemeğini kekini tatlısını eksik etmem ama kaynana kayın pelerinde çok rolü var bu ilişkide beni hep küçümsediler dişladılar halen oyle ama onları takmıyor artık onlar oyle yapa yapa kocamıda kendileri gibi yaptılar şuan benimle kalıyolar ama varlığım yokluğum bir anca bi iş temizlik olduğunda beni bilirler

Ay be canım ,, Allah kolaylık versin ... bunca sene çekmişsin ama bir bu kadar daha çekilmez bu adam. Daha da 24 yaşındasın.. Hollanda'dasın madem,biraz daha sabret önce bir dil öğren.. oturma iznini al sonra ayrılmanın yollarını ara. Zaten orada sosyal haklar iyi illaki devlet yanında olur.. Ama kendin için çocuğun için bir şeyler yapmaya başla .. Kendini yetiştirene kadar sabret. Sonra ayrıl gitsin..

Bsn anneyim ama sen ne baba nede kocasin de!!!hatta de ki seni yetistiren bile bi anne haha de hattaaaaa

Arkadaşlar size özetli anlatayım 7 yıllık evliyiz ama hiç Mutlu değiliz tamam diyorum artık mutluyuz ama eşim illaki bişeyler yapıp huzurumuzu yeniden bozuyor onun hayatında benim varlığımla yokluğum bir ben olmazsam hiç aramaz beni o kendine bir düzen kurmuş ben napsam nereye gitsem hiç sorma hiç karışma der beni hep başından salar bir gun bile teklif etmez bi yerlere gidelim diye bir eksiğin varmı yokmu hiç sormaz ben gitsem gezsem hiç merak etmez eskiden kıskanırdı şimdi kıskanmıyor bu aralar çok şüpheleniyorum hep tel elinde tuvalete gitse bile yanında taşıyor kim aradı diye sorduğumda kızıyor çok degişik bi evliliğimiz var afedersinizde ilişkiye girmek istediğinde tek beni biliyor başka zamanlarda yokmuşum gibi davranıyor yaklaşık on gundur onunla konuşmuyorum sormaya tenezzül etmedi geçen sene anneler gununde ben hamileydim onun annesine hediye almaya gittik dedim benim kini niye kutlamadın sen ammemisin patlama dedi seneye seninkinize kutlarız dedi bu yılda annesine hem hediye aldi kutladı benimkini kutlamadı ertesi gun güldü dedi a sendemi annesin dedi nema çok dokandı iki bebeğimi kaybettim bunuda onca çileyle doğurdum dahada anneliğimi beğenmiyor beni küçümsüyor bende o yüzden fazla konuşmuyorum onunla Nasıl davranacağımı şaşırdım
sıkıntı yok önümüzde babalar günü var. siz de ona o zaman sen de baba mısın dersiniz

Ay be canım ,, Allah kolaylık versin ... bunca sene çekmişsin ama bir bu kadar daha çekilmez bu adam. Daha da 24 yaşındasın.. Hollanda'dasın madem,biraz daha sabret önce bir dil öğren.. oturma iznini al sonra ayrılmanın yollarını ara. Zaten orada sosyal haklar iyi illaki devlet yanında olur.. Ama kendin için çocuğun için bir şeyler yapmaya başla .. Kendini yetiştirene kadar sabret. Sonra ayrıl gitsin..
Ben bi arkadaşımla birlikte geldim Hollanda'ya onun kocası okullara gönderiyor gezdiriyor ayrı evi var benim yok herkesin olsun isterim kendinedir bakıyom geldiğimden beri birşey yapmadı bana beni okula göndermedi bile kendi imkanlarımla ne öğrenmeye çalışmışsam o

Valls çok tuhaf biri ya tek kendisini düşünür benle oglu umrunda değiliz bide hep diyor sen bana kurban ol inşallah ogluna diyor annenin saçını çek anneni bilmem ne yap sanki küçük Bebek ne anlar

eşinin bence psikolojik sorunu var.. insan çocuğa böyle şeyler der mi?? belki şimdi anlamaz ama onların hafızası en kaliteli bellek.. kaydedip duruyorlar.. mesela benim oğlum 2,5 yaşında.. biz hiç bak bu otobüs demedik kendisine. zira konuşma da yok henüz.. bir anda otobüsü gösterip ototüs dedi baya bir şaşırdık. anne baba demiyor sıpa otobüs diyor dedik :KK70: o yüzden çocuğun beyninin böyle saçma sapan şeylerle dolduracağına gelecek için yararlı bir şeyler söylese diyeceğim ama adamda malzeme yok.. bence çocukla çok muhatap etme. zaten faydası da yokmuş.. ama bu adamla ömür nasıl geçer bilemiyorum..

eşinin bence psikolojik sorunu var.. insan çocuğa böyle şeyler der mi?? belki şimdi anlamaz ama onların hafızası en kaliteli bellek.. kaydedip duruyorlar.. mesela benim oğlum 2,5 yaşında.. biz hiç bak bu otobüs demedik kendisine. zira konuşma da yok henüz.. bir anda otobüsü gösterip ototüs dedi baya bir şaşırdık. anne baba demiyor sıpa otobüs diyor dedik :KK70: o yüzden çocuğun beyninin böyle saçma sapan şeylerle dolduracağına gelecek için yararlı bir şeyler söylese diyeceğim ama adamda malzeme yok.. bence çocukla çok muhatap etme. zaten faydası da yokmuş.. ama bu adamla ömür nasıl geçer bilemiyorum..
Bide diyor annenin saçını çek bilmem ne yap çok tuhaf biri tek kendisini düşünür ama artık bende deger vermiyorum bana deger verene veriyom sanki hapıste gibiyim

Merhaba kizlar,
Bende esimle sogukluk problemi yasamaya basladim ne oluyo bunlara anlamliyorum bi turlu vurcaksin tekmeyi diyorum aslinda ama zorla yaptigim- cunku cinsel istegi olmayan bi adam testlerle zorla yumurtlama gunu hesaplayarak hamile kaldim baska turlu olmazdi- 2yasinda bu kiz bebegim var.7ay once annemi kanserden kaybettim hamileligim ve annecigimin hastligi ayni anda basladi farkli sehirlerdeyiz dogumdan sonra sikca yaninda olmya calistim ve bu surecte esimde sogukluk basladigini hissettim.1hafta 10 gun annemin yaninda kalip gelirdim sarilmasini beklerdim geldigimde olmamaya basladi.stersli bi isi ve Allaha tesliniyetci bi halde evet bende inancli biriyim ama en kaybimdan sonra teselli bulamadim gecelerce balkonda sabahladim aglaya aglaya yana yana hala aciyo... Ben yandikca acidan o uzaklasti.bebegimi duzenini kurdum mutlu evli cift icin gayet iui ama benim.icin degil.9da uyuyo.normlde 1cay ve film icin ozel bi an icin bolca vakit var ama olmuyo.ya uyuya kaliyonizler gibi yaparken ya da tlf de mac izliyo.. Birakip gidesim var zaten babam yalniz kaldi hatta teswbbus et,tim avukat arkadasim var gunlerce yaninda oldu ve bi sure idare edicek konusmalar yapti ama cok yalnizim ustelik bu aci animda... Cinsellik gereksiz zaten nerdeyse...
Erkeklerin çoğunda aynı sorun mu var bilmiyorum.bizde de buna benzer sorun var nasıl çözeceğim bende şaşırdım .

Eşinize çok mu düşkünsünüz acaba.siz dünya senin Etrafında Dönüyor derseniz,eşiniz de dünya benim etrafımda Dönüyor diye düşünüyordur belki.erkeklere düşkünleştikçe zalimleşirler

Back
X