- 17 Temmuz 2014
- 957
- 694
Ben yalnız ve zor bir çocukluk geçirdim. Ergenlik dönemlerimde bir kaç arkadaşım vardı aşırı sosyal filan,annem hep karışırdı.Burası yurtdışı olduğu için,onlarda farklı kultürden oldukları için farklı yaşam tarzları ve düşünce şekilleri vardı. Bende bazen arada sırada kaçamak yapıyordum birşekilde, fakat eninde sonunda annem onlarla arkadaş olmama karşı çıktığı için bende sakinledim.Tam bir ev çocuğu oldum. Evden okula,okuldan eve.Sonra yeni okul ortamına başladığım da ordaki çocuklar tarafından uzun bir süre dışlandım.Buda benim birsüre sonra özgüvenimi kaybetmeme hatta insanlara karşı olan güvenimi kaybetmeme ve insanlarla mesafeli davranmama yol açtı. Sonunda asosyal bir çocuk oldum.
Liseye başladım.Tabii biraz daha iyi oldu. Aşık oldum,bir ilişkim oldu. Biraz özgüvenim yerine geldi.
Şimdi universite öğrencisiyim.İnanın şimdi arkamı dönüp baktığımda bir tane arkadaşım bile yok.Tanıdıklarım var onlarda adı üstünde tanıdık yani. Asosyaliğin sonucu.
İlişki deseniz... Hepsi hüsran, hepsi ayrılık...
Yani şimdi genç bir kızım, şimdi diyorum ki böyle de olmaz ki. Ne kadar sıkıcı bir hayatım var. Neden böyle oldu?Neden bu kadar yalnızım?Swrekli kendi kendimle takılıyorum, herşeyi içime atıyorum. Hayat çok anlamsız (( Hiç mutlu olacağımı ve hayatımın değişeceğini sanmıyorum ((
Liseye başladım.Tabii biraz daha iyi oldu. Aşık oldum,bir ilişkim oldu. Biraz özgüvenim yerine geldi.
Şimdi universite öğrencisiyim.İnanın şimdi arkamı dönüp baktığımda bir tane arkadaşım bile yok.Tanıdıklarım var onlarda adı üstünde tanıdık yani. Asosyaliğin sonucu.
İlişki deseniz... Hepsi hüsran, hepsi ayrılık...
Yani şimdi genç bir kızım, şimdi diyorum ki böyle de olmaz ki. Ne kadar sıkıcı bir hayatım var. Neden böyle oldu?Neden bu kadar yalnızım?Swrekli kendi kendimle takılıyorum, herşeyi içime atıyorum. Hayat çok anlamsız (( Hiç mutlu olacağımı ve hayatımın değişeceğini sanmıyorum ((