• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mutlu olma emi.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıl çıktık bunun 1 yılı nişanlıydık . Sonra ortada hiç bir sebep yokken ben evlenmek istemiyorum . Evlendirme seni üzerim sana iyilik kendime kötülük yapıyorum dedi ve gitti. Daha 1 ay oldu bugün başkasını bulmuş daha 2 gün önce gece bana bende acı çekiyorum diye mesaj atmıştı . Ona mesaj atıp ağzıma geleni söyleyememek için zor tutuyorum . Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız.

5 yıl çıktık bunun 1 yılı nişanlıydık . Sonra ortada hiç bir sebep yokken ben evlenmek istemiyorum . Evlendirme seni üzerim sana iyilik kendime kötülük yapıyorum dedi ve gitti. Daha 1 ay oldu bugün başkasını bulmuş daha 2 gün önce gece bana bende acı çekiyorum diye mesaj atmıştı . Ona mesaj atıp ağzıma geleni söyleyememek için zor tutuyorum . Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız.
Dök içini döşe bi mesaj rahatla sonrada s...sin gitsinn...
Kendi yoluna bak...

5 senede anlamamis mi peki senle olmayacagini.bu erkeklerin boyle kaldigi otelden gitmesi gibi gitmeleri ne acı.

Ay bide dramatize etmezler mi ayrılırken pis yalancılar. Bence oralı olmayın, sizi önemsese başkasını bulmazdı zaten.

canım daha 2 gün olamamıştır emin ol
muhtemelen
camiyi çalmadan önce kılıfı hazırlamış
ondan sonra yakmıştır gemileri

bende acı çekiyorum
muhabbetine gelince
vicdanı rahat değildir
sana yaptığı haksızlıktan dolayı
tek nedeni budur emin ol

Cevap vermem. Sanki etkisiz elemanmış gibi davranırım. Sessizlik deli eder öylelerini. Ben de ölüyorum demeni falan bekliyor.
Ne acı ya! İnsan 5 yıl elini tuttuğu adamı tanıyamıyor işte. Ah! O elleri kırmak lazım da işte. Yakışmazzz

dengesiz terbiyesiz.
ne yapardım bilmiyorum ama şu an aklımdan geçen bu adamın temiz bir sopayı hakettiği.
yazık olmuş onca senenize.
sen yine de muhatap olup işi uzatma.cevapsız bırakmasan da bir iki cümle ile tepkini göster geç.

hiç bir şey yazma..
5 yıllık ilişki , 1 yıllık nişanlılıktan sonra 1 ay içinde başkasını bulan...
zaten bu 6 yıl içinde onu bulmuş demektir.

verilmiş sadakam varmış de geç canım...

Canım kurtulduğun iyi olmuş. Düşünsene düğün günü böyle deyip çekip gittiğini ?? O bulduğu sevgilisi emin ol 2 günlük değildir. Senden ayrılma sebebi de odur. Evliliğe hazır değil neden başka sevgili yapıyo ? Boşver susmak en iyi cevaptır bazen. Hiç birşey yazma sakın. Anca havalara girer başka bir şeye yaramaz.. Kendi yolunu çiz.. 5 yıllık bir kayıp de geç.... Allah'a havale et. O en güzelini bilir :)

hiç birşey yapma.dönüp dolaşıp sana gelecektir o zaman verirsin cevabını.

Ben olsam msj yazmadan,icimi bosaltmadan duramazdim :KK62: pislikkk ben bile gicik oldum seni düşünemiyorum... İnsallah hic mutlu olamaz :63:

O kızı çok önceden garantilemiştir ki o zaten. Öyle ayrılmıştır senden. Bence hiçbir şey yazma çünkü istediğin karşılığı alamadığın zaman için falan rahatlamıyor ki alamayacaksın. Bir süre sonra da pişman olursun zaten yazdım da totosunu kaldırdım diye. Yanına kar kalmaz, cezasını çeker diyemeyeceğim çünkü ben yıllardır bekliyorum birinin cezasını çekmesini ama benden daha mutlu hala. :110:

allah sabır versin sana.ne pislik bi herifmiş ya.allaha havale etmek en güzeli tabi.ama insan içinide dökmek istiyor.mesajla olmaz çık karşısına tükür suratına çak bir tokat belki için soğur.yazıklar olsun buna ve bunun gibilere

Bence "Allah'ın sevgili kuluymuşum da bana evlenmeden çok önce senin gerçek yüzünü göstermiş. umarım onu da beni sevdiğin gibi büyük bir aşkla seversin" gibi kısa ama vurucu bir cevap yazabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olmuş diye düşünüyorum.

acar dizimi izlerim,cips eşliğinde..

Back
X