Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger gerçek bir narsistse öncelikle şunları bilin.Hiç narsist bir tanıdığınız ya da sevgiliniz oldu mu? Verdiği hasarı nasıl atlattınız? Bu konudaki düşünceleriniz neler acaba?
Bırakmadı..narsist biri neden sevgili yapsın ki ?
Zaten o kendine aşık !
Şuan sende özgüven diye bir şey bıraktı mı merak ettim ?
Çok haklısın..kurtuldum şükür Allah'ın sevdiği kuluymuşum..ama bıraktığı hasar..zamanla inşallah atlatıcamNarsist, turlu turlu pislik satan biri vardi gordum yuzunu sukrettim. Zarari falan bosver kurtulduguna sukret sadaka ver. Ilk zamanlar canin acir sonra izi bile kalmaz yeni asklara yelken acarsin
Bitti şükür..ama bende bıraktığı hasar çok fazla..toparlanmakta zorlanıyorum..Narsıst bır kaynım var kendısi eltimi cok cektirdi herseyi ben bilirim her konuda en iyi bilgiye ben sahibim karsimdaki insani sureklı kucumserim ona acı cektırmekten zevk alırım birgun kıskanc birgun umursamaz olurum işte daha aklıma gelmeyen psikolojisi bozuk bır ınsan eltimle suan bosanma asamasındasınlar kız ıkı yıl dayanmıs daha cekemıyor sende ıyıce dusun ona gore devam et
Zaten bu hastalar en başta belli etmiyorlar ki..sonradan gerçek yüzleri ortaya çıkıyo..Narsistse neden sevgilim olsun ki?
Kendime garezim yok şükür.
Bırakmadı..