• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç narsist bir sevgiliniz oldu mu?

bizarif

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
149
71
18
41
Hiç narsist bir tanıdığınız ya da sevgiliniz oldu mu? Verdiği hasarı nasıl atlattınız? Bu konudaki düşünceleriniz neler acaba?

Narsıst bır kaynım var kendısi eltimi cok cektirdi herseyi ben bilirim her konuda en iyi bilgiye ben sahibim karsimdaki insani sureklı kucumserim ona acı cektırmekten zevk alırım birgun kıskanc birgun umursamaz olurum işte daha aklıma gelmeyen psikolojisi bozuk bır ınsan eltimle suan bosanma asamasındasınlar kız ıkı yıl dayanmıs daha cekemıyor sende ıyıce dusun ona gore devam et

2 3 sene öncesine kadar narsist taraf bendim,çok çektirmedim genel olarak kısa sürede bitiriyordum ilişkileri.
Şimdi değilim tabi geçti gitti neyseki :deli:

Hiç narsist bir tanıdığınız ya da sevgiliniz oldu mu? Verdiği hasarı nasıl atlattınız? Bu konudaki düşünceleriniz neler acaba?
Eger gerçek bir narsistse öncelikle şunları bilin.
1. Narsistler hakiki anlamda kimseye aşık olmazlar. Empati yetenekleri yoktur.
2. Ciddi anlamda insanları manipüle ederler.
3. Kişilerin zayıf noktalarını tespit edip başlangıçta ilgili gibi görünüp daha sonra bu zayıf noktaları kişiye karşı kullanırlar. Mesela kadın dış görünüşünden memnun değildir. Bunu bilen narsist kadını tavlama evresinde çok güzelsin. Beni mest ediyorsun der. Bu sadece bir taktiktir.Sonra ki evrelerde ise bunu yüzüne vurur. Verdiğini misliyle alır.
4. Onların sizden tek bekledigi kendilerine hayran olmanızdır.
5. Herşeyi kendilerine hak görürler.
Bu söylediklerim üzerine düşünün. Narsistler insanların ruhlarını kanser edene kadar ellerinden geleni yaparlar.
İşin en ilginç yanı size kendinizi kötü ve kusurlu hissettirmeleridir. Daima suçlu sizsinizdir. Son olarakta özgüveninizi kademeli bir şekilde tamamen bitirirler.

Narsist bir adam görsem, koşarak uzaklaşırdım. İşi ilerletmiş megaloman resmen.
Bence sen de koşarak uzaklaş, psikolojin bozulmadan.

Kendini beğenmiş, kendini öven birine bile tahammül edemezken ıyy.
Allah uzak etsin.

Narsist, turlu turlu pislik satan biri vardi gordum yuzunu sukrettim. Zarari falan bosver kurtulduguna sukret sadaka ver. Ilk zamanlar canin acir sonra izi bile kalmaz yeni asklara yelken acarsin
Çok haklısın..kurtuldum şükür Allah'ın sevdiği kuluymuşum..ama bıraktığı hasar..zamanla inşallah atlatıcam

Narsıst bır kaynım var kendısi eltimi cok cektirdi herseyi ben bilirim her konuda en iyi bilgiye ben sahibim karsimdaki insani sureklı kucumserim ona acı cektırmekten zevk alırım birgun kıskanc birgun umursamaz olurum işte daha aklıma gelmeyen psikolojisi bozuk bır ınsan eltimle suan bosanma asamasındasınlar kız ıkı yıl dayanmıs daha cekemıyor sende ıyıce dusun ona gore devam et
Bitti şükür..ama bende bıraktığı hasar çok fazla..toparlanmakta zorlanıyorum..

İşte senin o özgüveni tazelemen lazım
Ve bir şey diyeceğim seni acımasızca eleştirdiği her şeyi inan sen ondan
100 kat saha iyi yaptığın için eleştiriyor ;)
Sen aslında çok mükemmel bir kızsın
Yoksa kendine aşık birisi sana bakmazdı

merhaba yıllar önce bir kitap okumuştum o aklıma geldi içinde her cins olmakla birlikte narsislerle nasıl başa çıkılacagıda yazıyordu ismi duygusal vampirler, tavsiye ederim

Back
X