Buraya sirf bu konuya cevap yazmak icin tekrardan üyeligimi actirdim oldum :) sanirim birbirimizin durumunu en iyi gene yasayanlar anlar degil mi ?
B
bizarif
Ben gecen yil o dönemki ilk erkek arkadasimla tanistim gercekten hersey baslangicta mükemmeldi fazlasiyla illtifatlara boguyordu beni baslarda pek süphe edemedim bana karsi hisleri oldugunu sanmaya baslamistim
aradan zaman gecti ayri düstük o askere gitti zaten cok az bi zaaman beraber vakit gecirebilmistik gitmeden önce ayrilmak istedi ayrildi epey üzmüstü beni. Sonra her ne hikmetse askerlikte kendiliginden geri döndü ...(yalnizlik..)
Beni hic asagilamadi tabi bu dönemlerde herhangi bi sIkInti yok sonralari ögrendimki hep sanal olarak aldatilmisim hemde sürekli gerek ailevi sorunlari gerek askerligi sebepleriyle karsimdakine sans vermek istedim ve hatayi böyle yapmis oldum uzun uzun zamanlar gecti bu dönemlerde uzaktan uzaga görüsmeler harici cok sey yasanmadi özledim dersem annemle kardesimle vakit gecirmek istiyorum derdi.. ben ona sImsIki sarilmisken iliskim var diye sevinirken o hep beni aldatti baska kadin arayislarindaydi asla doyuma ulasmadi. Ben hep sabirla bekledim issizligini filan bahane ederdi ise girdigi an agustos ayindan beri ayartmaya calistigi bir kizla beni gercekten aldatti ve hersey orda patlak verdi ona carpildim dedi tutuldum dedi.. daha neler neler iste .. benim varligimdan kiz haberdar olunca onu terketti o kiz. Ve iste hakaretler asagilamalar o zaman basladi.. benim hayatima neden girdin kücük dünyam vardi senin yüzünden m.. beni terketti vs vs.. ben artik tahmmammül edemedim beni sevdigini sandigim adam ! bana düsman olmustu aldatilmanin acisi, deger görmemenin acisi, 1 yillik verdigim emek, sanki kendi kendime iliski yasiyor gibi hissedisim bircok olumsuz duyguyu yasadim en agir haliyle o kadar cok agladimki haketmedigim herseyi bana yasatti ilk erkek arkadasim olmasi bende cok daha büyük bi vurgun yaratmisti .. Gecmisten bu yana süphe ediyordum bi doktorla görüsmeye karar verdim konustum olan biten olaylari özetlemeye calistim. narsist oldugunu söyledi ve vazgec dedim ben de kendi capimda arastirmalar yaptim ve ufak umutlara baglandim belki düzelir diye doktorla tekrar görüstüm ve denemeler yaptik bu denemeler icinde kötü davranmaktan ziyade ilgisiz ve umursamaz davrandikca o daha cok merak ediyor ve üsteliyordu fakat hicbir sekilde istedigim sekle dönmedi en bastaki tanidigim adam olmadi düzelme adina bi cabasida olmadi hatta kendisine durumunu bile anlattim psikologa gidicem desede gitmedi. Neyse gelelim sonuca ben ugrasirken birgün bi baktim baska bi kadin bulmus boy boy pozlar falan görünce artik kendime dur dedim bu kadar ezilmeye ne gerek var sen bu kadar degersiz misin... doktorun verdigi tavsiye ile baska insanlarla görüsmeye calistim ilk etapta hic zevkli olmasada sanirsam ondan tamamen koptuktan sonraki 2. ayda hoslandigim biri denk geldi su an hala birlikteyiz onunla baya mutluyum eskiden yasadiklarimi unuttum fakat bunu herkese tavsiye edemem riskli bi durum her zaman iyi insan karsimiza cikmayabilir .Kendi hayatima dair yeni planlarim var kariyer vs bunlari su an uygulamaya calisiyorum hayatimda bir sekillenme var yavasta olsa ve atlatilamaz diye bisi yok cok üzüleceksin canin yanacak hemde cok fazla yanacak ama bi sekilde gecebiliyor sen önce kendine inan yeni ugraslar bulmanda fayda var bol bol arkadaslarinla vakit gecir.$unu unutma sen kendini ayaga kaldirmadikca kimse seni ayaga kaldirmaz. Kariyerle alakali durumlarina agirlik ver inan bana bir kadin kendi ayaklari üstünde durdugu taktirde önüne hicbir engel takilmaz ..En kisa sürede bu kötü dönemi atlatman dilegiyle..Sevgiler..
ps:bazen ariyor fakat engelli...