• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Sevgililikte de aynısı olduğunu soylediler az önce, ben de diyorum ki sevgililikle evlilik arasındaki fark ne o zaman?
BENCE buyuk bir fark yok zaten,
Sevgiliyken de anlasamayinca ayriliyorsun, evliyken de yurumeyince bosaniyorsun,
birince toplum, aile ve devlet onayi var, digerinde kendini kabul ettirebildigin olcude bu onaylardan 1 ya da birkacini aliyorsun.
Benim sevgililikten kastim, cogu kisinin anlayacagi bicimiyle nisanlilik gibi birsey.

Eger flort veya tek gecelik iliskilerden bahsediyorsaniz ordaki 4s nin hepsi tam olarak olgunlasmamis oluyor zaten,

bu arada evlilik icin de gecmis sayfalarda sizden alinti ile yorum yapmistim,
Sadece bugun degil o kisiyle yarin da benzer bir bag kuracaginin kesinligini bilmesen de bunu istemek...
sahsen bunu sadece sevgi ile tanimlayamiyorum, tum s ler ve diger bircok kavrami da icinde barindiriyor,
ama sadece iyi bir seks hayatiniz oldugu icin de devamini getirebilirsiniz, sizin karariniz, sonucta bu kisilerin kendi tercihleri oluyor...

Sana tek bir soru soracağım, birgün esin sana soyle derse " Şu kızla cok.guzel sevisiyorduk ama olmadı,seni eşim olarak seçtim, ama o kızda iyi.sevisiyordu " telkin ne olurdu....Aferin kocacim iyi ki sevismissin mi diyeceksiniz
O herif safi hodukmus derim.
ikinci Evliliklerde de bir erkek bunu karısına diyemez.
şunumu diyecek
karicigim eski esim senden daha iyi sevisiyordu...
ha öküzse karisina der.derde sonu hic iyi olmaz.
Biraz mantikli örnekler versek keske

Benle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......

Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...

Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Diyelim ki biriyle tanıştık.
Adam çok iyi biri, tam aile kurulacak yapıda. Kadın ruhundan da anlıyor, ilginizi çekt, tanıştınız, flört ediyorsunuz.
Öğreniyorsunuz ki sizin aksinize geçmişte çok sevdiği biri olmuş, cinsel birliktelik yaşamış ama olmamış ayrılmışlar.
Tamamennuyuşuyorken, evleneceğim adam bu derken sırf birliktelik yaşadı diye ondan vazgeçer misiniz?
Burada herönüne gelenle yatan ile çok sevdiği kişiyle birliktelik yaşayan insanların ayrımını yapabilmek gerekiyor bence...

bakın arkadaşlar,önce şu deyimleri demeyelim birbirimize. hemcinslerimiz bunu derse erkeklerin öpüşen kıza o... demesi çok daha normal olur.
temiz kız,
kirli peçete,
2ci el. bunlar inanın hiç hoş değil....
biraz dikkat.
Evet ya hakkaten hos degil. Ne yani simdi bu anlama geliyor ki bi kadin bosaninca da kirli sayiliyor ve artik kimseyle yeni aile kuramaz mi ?! Yapmayin arkadaslar cok ayip!

Evli insanların cinsellliginden bahsetmiyoruz....cinsellik evliliğin bir parçası zaten.....ben sevgili iken olan cinsellikten bahsediyorum....ha size göre cinsellik sevgililigin de bir parçası ise birsey diyemem
Sacmaladiniz simdi mesajimi tekrar okuyun lutfen sevgili lafi tek bi yerde bile gecmiyor sirf cevap olsun diye yazmissiniz :confused::confused:

Benle , diğer sevistigi kızlar arasındaki fark , sevgi diyen veya artık beni seçmiş diyen arkadaşlara soruyorum.....
Eşiniz ara ara başka kadınlarla beraber olursa, ve siZ de bunu ogrenseniz..... Eşiniz de size soyle açıklama yapsa. " ben seni eş olarak seçtim, ben seni seviyorum, sevgimi sana verdim, onlarla sadece cinsel olarak beraber oluyorum"......Bu durumda eşinize hak vermeniz gerek çünkü siz başkalarıyla yapılan cinselliği cok onemsemediniz, önemli olan sevgi dediniz....Sizle o kadınlar arasındaki fark ta sevgi ve sizi seçmiş olması......

Yok eger cinsellik sizin için önemli bir kavramsa, o zaman neden eşinizin sizden önceki cinsel yaşamını pek onemsemediniz, benim için sevgi yeter dediniz...

Bu durumda da eşiniz size sevgi gösteriyor...Diğer günübirlik beraber olduğu kadinalri sevecek degil ya
Feyza bu nasıl bi mantık ya
Ne ilgisi var
Insanın aldatması ile bunu nasıl bir tutarsın

Forumda din konusmak yasak biliyorum ama ilk evliligini dul bir kadinla yapmis peygamberin dininin mensuplarinin daha once sevismis adamla/kadinla evlenmeyi elestirmesi cok ironik degil mi?
Birazdan o bahsettiğiniz islam, sen benim dinime ne diyorsuncular gelir. Amannnn:KK67:

Birazdan o bahsettiğiniz islam, sen benim dinime ne diyorsuncular gelir. Amannnn:KK67:

Ben demiyorum ki onlar diyorlar :KK49:
Daha once sevismisse aldatirmis, bi oncekinden ne farki olurmus, temiz insan temizle evlenirmis, opusen kirliymis... bunlari soyleyenler ustune alinsin ben bi tek ekmegin ellenmemisini alırım. Insanoglu dokunmakla kirlenmez :KK14:

Bu devirde bahsettiğiniz gibi bir erkek bulmak çok zor ama inşAllah kalbinize göre birisi çıkar karşınıza.:KK68:

Bu arada konu nereye gelmis diye bakarken ayni yerde saydigini gordum.Konu sahibi belki soramazsiniz ana babanizin hic mi sevgilisi olmamis annenizden once.Babamin varmis annem arada kiskanmiyor degil ama 23 yildir evliler. Cope mi atalim babami napalim.bi oneri verin bari :)

Bu arada konu nereye gelmis diye bakarken ayni yerde saydigini gordum.Konu sahibi belki soramazsiniz ana babanizin hic mi sevgilisi olmamis annenizden once.Babamin varmis annem arada kiskanmiyor degil ama 23 yildir evliler. Cope mi atalim babami napalim.bi oneri verin bari :)
Baba kirlenmiş artık ih kaka :)
Namusunu kirletmisler babanızın zamanında ;)

Oysa ki sevdiğin kişiyi öpmek sarılarak uymak dünyanın en gzel seylerinden. Ama evlenmek hep korkunç gelmiştir bana ve gereksiz çocuk dusunmedikce

Aldatmalar internet yüzünden oluyor ama su da yetinmiyor, Cinsellik o kadar rahat ve serbest yapılan birsey haline gelmiş ki kimse çekinmiyor bile....Bazı kadın arkadaşlar erkek dediğin tecrübeli olacak,evlenene kadar birkaç kişiyle cinsel ilişkiye girmiş olacak vs...diyor....O şekil yetişmiş bir erkek sizce gelecekte dizginleirini tutabilir mi ?
kusura bakmayın da siz erkekleri damızlık boğa sanıyosunuz heralde

çok saçma bir ornekleme kusura bakma arkadasım.biz evlenmeden onceki hayatından bahsediyoruz sonuçta geçmişte bizden once ne yasadıgı onemli degil onemli olan bizden sonrası oyle dedigin gibi bişey olsa zaten kimse evlenmezdi oyle degilmi

öpüşmeyen kız yok ki,siz kalkmış erkek arıyorsunuz. :P Hem öpüşsün nolcak,eşeğe ,çoluğa çocuğa sarıp sapık olacağına duygularını yaşasın!

• Beğen
Reactions: N0A
Back
X