Kindimizi eşimize saklamak gibi bir düşüncemiz olmadığından becerememiş olabilir miyiz acaba? En başta söylediğiniz şeylere zıt şeyler yazmışsınız sonda.
Dediğiniz gibi herkesin hayat görüşü farklı. Siz ya da konu sahibi evlenmeden cinselliğe hatta öpüşmeye karşısınızdır yaşamazsınız. Benim içinse cinsellik tabu değildir sevdiğim insanla sevişmek öpüşmek yanlış gelmez, yaşarım. Bu ne bana sizi yargılama hakkı verir ne de size beni yargılama hakkı. Bu erkektir yapar düşüncesi değil. İnsanım, istiyorum yaparım düşüncesi. Bilmem anlatabildim mi?
Benim geçmişim nasıl eşimi ilgilendirmezse onun ki de beni ilgilendirmez. Benim görüşüm bu. Sizinkinden farklı olması çok doğal çünkü farklı ortamlarda yetişmiş farklı birer bireyiz.
Hiç sevgilisi olmamış, öpüşmemiş, sevişmemiş bir adam eşini aldatırmı bilmem. Sevişmiş adam da yapabilir sevişmemiş olan da. Hatta ve hatta sevişmemiş kadın da eşini aldatabilir sevişmiş olan da. Bunun bir kanunu kuralı yok malesef.
Ama cinsellik yaşamamış bir erkek ya da kadın evlenince cinsel sorunlar yaşayacağı aşikar. Vajinismu, erken boşalma, sertleşme problemleri en hafif olarak kadın için cinsellikten zevk almama olayları yaşanacaktır muhakkak ilk yıllarda. Kendi cinselliğini tanımamış bir bireyin yaşadığı şeyden zevk almaya başlaması, keşfetmesi çok zaman alan bir şey. Zamanla düzelebilecek şeyler ama aynı zamanda aradaki ilişkiyi ve evliliği bu süreçte çok yıpratan bir durum. Yani öyle elime erkek eli değmedi evleneyim de orgazmlardan orgazm beğeneyim gibi bir durum söz konusu değil malesef. Arkadaşlar cinsel sorun olarak bunlardan bahsetmişler yanılmıyorsam.