- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi Goodbyemylover
Ben de diyorum ki insan biriyle cinsellik yaşıyorsa ona değer verdiği için,onunla geleceğini gördüğü için yaşıyordur zaten.Siz biriyle sevgiliyken nasıl o kişiyle birlikteliğinizin süreceğini düşünüyorsanız,biz de öyle düşünüyoruz.Kim sevgilisi varken gelecekteki eşini düşünür? Zaten düzgün bir ilişkisi varsa mantıken eş olarak sevgilisini hayal eder.Sizin düşünce tarzınıza göre adam önceden cinsellik yaşadığı biriyle evlenmeyi düşünmez sonucuna ulaşıyoruz ki,insanlar eğer sevgiliyse ve ciddi bir ilişkileri varsa bu birliktelik sırasında olası gelecekteki ilişkilerini,olası eşini,ayrılığı düşünmezler.Ben biri için sehvetimi ,cinselliğimi frenliyorsam, ben ona değer veriyorum demektir...Esimde benle evlenmeden önce ,müstakbel karısı için kendini frenliyorsa ,cinsellik yasamiyorsa bana değer veriyor beni seviyor demektir.....İnanın ben de şunu anlayamaiyorum eger bir adam benden önce birçok kızla cinsellik yaşıyorsa benim o kızlardan ne farkım var ? Sadece en son cinsellik yaşadığı ben oluyorum başka da bir fark yok....Benle yaşadığı herşeyi daha önce diğerleriyle yaşamış, sadece benimkini belediyenin huzurunda yaşıyor...başka fark goremiyorum