- Konu Sahibi Goodbyemylover
ben görücü usulüne saygı duydugumu söylemedim zaten. istemem yani öyle bişey. eğitim var ama bir işe yaradığı yok ki arkadaşım ben zaten yatmayın kalkmayın demedim tabi ki ikisi istiyosa ben bekçi değilim onları ayıracak. fakat erkekleri biliyorsun dediğin gibi damacanayla boşalmaya çalışan erkek bu zihniyetle kim sevgili olmak ister demek ki sevgilisi olsa onu kullanacak ne farkı var ben hiç bi yerde duymadım erkeklerin etrafa saldırdıgını tükiye dısında illa bir kız mı gerekiyor boşalmak için kendi imkanlarıyla elle boşalabilir hatta boşalmasa uykusunda boşalır yani illa kız arkadaşı şart değil ben kullanılmaktan korkuyorum arkadaşlar eğer bir erkek olsa ki geleceği görebilsem ve ölene kadar benle kalacak bir erkek bulsam kesin bundan emin olsam evlilik bana tabu olmazdı. evlilik hala önlemiyor evet ama dediğim gibi en azından süzmeye yardımcı oluyor bazı şeyleri. bir insan iyiyse dürüstse bunun değişmeyeceğini ya da hep sizle olacağını kim garanti ediyor? yalan söylemediğni nasıl anlarsınız o zaman neden melek erkekler daha sonra öküz oluyorYani siz cinsellik için evliliği şart koşuyorsunuz. Peki 4 senedir gerçekten sevdiğiniz biri ile mi cinsellik yaşamak istersiniz yoksa bir ayda görücü usulü ile tanışıp - evlendiğiniz- bir adamla mı? Çünkü sırf yatağında karısı olsun diye evlenenlerde var bilmiyorsanız şayet. Son yazdığınız yorumlarda öyle itham edici cümleler var ki. Cidden bende diyorum bu nasıl ülke, eğitim zorunlu hale gelmişken bu nasıl mantık. Yapmayın arkadaşlar kimse önüne gelenle yapmıyor 10 yıl zorunluluktan sevgili kalanlar var siz bunların öpüşmesini, sevişmesini kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Bu ülkede kimseyle ilişkiye girmeyip etrafa saldıran çocuklara, hayvanlara hatta ve hatta damacanaya tecavüz edenler var. Biri kendini evliliğe sakladı diye dünyanın enn minnoş adamı olmuyor. Açık açık yazmak istiyorum artık yani size göre cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi, aradaki aşk tutku önemli değil. Yeterki imza olsun. Sabır sabırrrrrr.
saygısızlık etmedi ben de etmedim zaten evlilik olmasa evet öyle olurdu gerçekler bunlar diğer ülkelerde cidden bu böyle gerçekleri söylemek saygısızlıksa pekalaÜslubunuz hiç hoş gelmedi bana.Herkesin kendi fikri kimse size saygısızlık etmedi burada daha doğrusu fikirlerinize.Biz sadece düşüncelerimizi söyleyip,tavsiye verdik.Verdiğiniz cevabı saygısızlık olarak gördüm ben.Evlilik çok saçma evlenenler ahmak demedi kimse sadece manevi olarak fazla anlam yüklendiği söylendi.Beğenmediyseniz yorum yapmayın bari burada bizi kınayıp,genelleyerek yaptığınız hoş değil.