• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

malına mülküne ihtiyacım yok çok şükür kimsenin
canım bana kalsın da
sırf malı mülkü paylaşıcam, ayrılınca dur parasını da alırım diye evlenemem
ek olarak kadının kendini bu kadar korunmaya muhtaç görmesi tuhaf geliyor
garantiye lüzum yok...
Sizin belki korunmaya ihtiyacınız yok ama korunmaya ihtiyacı olanlar olabilir.....yasalar sizi baz alarak olusturulmaz, toplumun genelini baz alarak oluşturulur....demek ki böyle bir sorun var ki yasa da var....

Adamın asıl niyeti beni sadece sevmek olabilir benim için, rüyasında nikah salonu görmesi, doğacak kızımıza isimler aramasına gerek yok.
Ben şunu anlatamıyorum size. Ben bir adamla 10 yıl beraber olabilirim, evlenmem, o yüzüğün parmağıma geçmesi şart değil.
bence asıl sorun kıskanclık , cekememezlik. evlilik konusunu gectim. opusme konusuna gelince. biriyle yasadın yıllarca optun yattın.. ayrıldın. nasıl unutacaksın? ya da soyle diyeyim sevdigin kisi daha once birileriyle yatmıs opusmus cok sevmis. simdi sen onu cok seviyorsun. o seni seviyor diyemicem cunku karsıdaki insanın gercek duygularını bilemezsin. her neyse, o ise senin ilkin ama o senden önce birini tatmış bile. yani içinde hiç kıskançlık, üzüntü, kızgınlık olmaz mı? ben de oluyor işte. hatta ilişkiyi bitirecek derecede bile olabilir. katlanamıyorum işte ya.

Aklim dedi ya. Mantigina nasil uygunsa oyle yasiyor.

Aklınızla mantığınızla neden cevap veriyorsunuz yahu, ilahi siz.

Toplum var, evlilik var, kural var, hatta sevişince herkese ilan etme, kıyaslama, puanlamayı eşe babaya bildirme zorunluluğu var.

Siz önce bunları öğrenin.

Evli olanlar babasına seks hayatını anlatıyor mu ben kaçırdım heralde. Bak iyice soğudum şimdi evlilikten.

Ben sevgilimle aynı evde de yasayabilirim. Bu kimseyi de ilgilendirmez. Zten gerçekten sevmesem sevdiğini hissetmesem öyle bi dürtü olmaz içimde ve sevismem . Bnim sevgilimde istemedğm şey yalan. Ben ona sormam zten daha önce kaç kişiyle sevistin diye.

Evli kadinlar yatak odalarini hatta resmi nikahli 1. ve 2. evliliklerini kiyaslayarak babalarina anlatsinlar,
sonra is mahmut nasildiya donsun lutfen.

insanlar sizin dini kurallara gore yasamaniza veya sozum ona tam olarak nedenini bile koyamadigniz sinirlariniza laf etmiyor da sizin evlilik oncesi yasayanlarla zorunuz ne hakikaten anlamiyorum...
Tanimak zorunda miyim o imzayi?
korunmaya da ihtiyacim yok, istemiyorum belki,
bu kadar basit.

Baskalarinin cinsel hayatlarina bu kadar kafa yorana kadar -atomu parcalayalim demiyorum- kendi hayatimizdaki sorunlari cozmeye, sorunlarimiza isik tutacak birseyler aramaya odaklanalim,

Normal ve/veya dogal karsilamiyorsak ve aklimiza da cok guveniyorsak bunu baskalarina sormaya luzum yok,
istedigin gibi yasarsin olur biter,
kime neyi empoze etmeye ugrasiyorsunuz hakikaten anlamiyorum...

daha cok sey yazarim da benim de aklima vurdu : ))
sonra dilime vurunca sonu iyi olmuyor...

Gidiyorum geliyorum konu hala aynı yerde. Bir arpa boyu ileri gidemiyoruz hatta geriye gidiyorum sanırım. Kullanılma ve evlilik garantisi olayına kadar gelmişiz. Evlilik kaç yıl garanti veriyor. Bizim kombi 7+3 verdi. Onun kadar olsa yeter mi?

Kullanılmak ne demek allah aşkına. Karşılıklı yapılan bir eylemin kullanan ve kullanılan tarafı olur mu? Sevişmek, öpüşmek hep çift taraflı eylemlerdir. Tek taraflı yapılanların, sevmeden olanların başka bir ismi var, ben şimdi söylemeyeyim burdan. Sevişmek denmiyor ona.

Bunları diyen evlenince cinselliğini kocaya bişeyler yaptırmak ya da cezalandırmak içşn de kullanır. Çünkü cinselliğin kadının kullanıldığını erkeğe de ceza ve ödül olduğunu düşünen bir zihniyetten başka biley beklenemez.

Gidiyorum geliyorum konu hala aynı yerde. Bir arpa boyu ileri gidemiyoruz hatta geriye gidiyorum sanırım. Kullanılma ve evlilik garantisi olayına kadar gelmişiz. Evlilik kaç yıl garanti veriyor. Bizim kombi 7+3 verdi. Onun kadar olsa yeter mi?

Kullanılmak ne demek allah aşkına. Karşılıklı yapılan bir eylemin kullanan ve kullanılan tarafı olur mu? Sevişmek, öpüşmek hep çift taraflı eylemlerdir. Tek taraflı yapılanların, sevmeden olanların başka bir ismi var, ben şimdi söylemeyeyim burdan. Sevişmek denmiyor ona.

Bunları diyen evlenince cinselliğini kocaya bişeyler yaptırmak ya da cezalandırmak içşn de kullanır. Çünkü cinselliğin kadının kullanıldığını erkeğe de ceza ve ödül olduğunu düşünen bir zihniyetten başka biley beklenemez.
kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..

Siz evlendikten sonra baba kocam çok iyi seviniyor hızına yetisemiorum dediniz heralde
Ben bazı ahlaki etik ve toplumsal kuralların varlığını kabul ettiğim için söylemiyorum...Ama siz toplumda herhangi bir kural olmadığını söylediniz ona istinaden öyle dedim

tumblr_m4h5vmi5WT1qky7vf.jpg

Hakikaten bunu izledim belgeselde,
afrika bogalari ciftlesemeyince gurese tutusuyorlardi:KK11:
gayet bilimsel konusuyorum, hıh! :63:

kullanılmakla kastım mesela sen seviyorsun ama o sevmiyor, daha dogrusu mesela fiziğin için senle ve benzeri.. gerçi bunu asla bilemeyiz ama ..
Bu söylediklerin tamamen kendine güvensizlikten başka bişey değil. Benim aklımın ucundan geçmez böyle şeyler.
Ben zeki bir kadınım, iyi eğitimliyim, eşimden eksik kalır bir yanım yok. Güzellikse güzelim, fiziğim düzgün bunlar göreceli kavramlar tabi. Bazısına göre çirkinşmdir belki. Kendime bakarım, temizim, iyi sevişirim. Neden eşimin beni başkasıyla kıyaslayacağını düşüneyim ki.
Eşim de aynı benim gibi, iyi eğitimli, dürüst, eli yüzü düzgün, iyi sevişenbir adam. Ben onu neden eski sevgililerimle kıyaslayayım ki. Onu sevmiş onu seçmişim evlenmek için. O da aynı şekilde beni sevmiş ve seçmiş. Gerisinin ne önemi var?

Ad hominem uzmanı ilan ediyorum sizi. Ne alakası var? Her mesajınızın aklımda oluşturduğu şey, ne alakası var? Bunu gidip başkasına da demem ben şahsen, toplum kuralı diye buna denir.

Babanıza baba kocam çok iyi sevişiyor diyebilir misiniz? Niye diyemiyorsunuz yahu, toplbir karı kocanın değişmesi cok normal birsey ama sevişme görüntülerinin yayınlanması anormal....oysa herkes biliyor sevistiklrini ama bazı kural veya ahlak veya ne dersinizniz deyin, bazı kurallardan dolayı sevişme görüntülerini vermek yanlıştır...ben böyle kurallar olduğunu söylüyorum...hiç kuralsız değilizkuralına göre kocanızla sevişebilirsiniz!

haha ne hoş :) bir de doğruyu söylediğine nasıl inanacağız onu bilsek.. peki ya senin eskiden tecrübelerin olmuş muydu olduysa o sorun etti mi bunu?
benim olmustu acikcasi ve onun hic olmadigini bilmiyordum. yasadik bitti ve ilk oldugunu soyledi. ben saka yapiyor sandim baya bi guldum :D ama gercek olduğuna adim gibi eminim çünkü biliyorum oncesini yani o zamanlar tam emin olamasam da konustukca anladim. o bunu hic sorun etmedi ama ben biraz kendime sıkıntı ettim. yani o ilk diyince kendimi kötü hissettim keske benim de ilk olsaydı gibisine. bana hiç sormadi kac kisi oldu ilk miyim son muyum falan. ben konuyu hafif acinca gecmisin beni ilgilendirmiyor sen suan benimlesin benim icin bu onemli dedi konuyu kapatti.

Seni engelleyen ne ,onu merak ediyorum?
Neden anlatmamanin sebebini soruyorum...Neden? Bir cevabı olması lazim...
neden anlatılmaz biliyormusunuz çünkü bu çok çok özeldir. 2 kişi arasındadır. en yakın kız arkadaşa da anlatılmaz. biri bana anlatsa hoş bakmam.bu beraber olduğu kişiyede ilişkiyede saygısızlıktırr. hoş değildir. birde babaya neden anlatılsın. babalar kızlarına oğullarına annenle şöyle şöyle yapıyoruz diye anlatıyorlarmı. hayır.

benim olmustu acikcasi ve onun hic olmadigini bilmiyordum. yasadik bitti ve ilk oldugunu soyledi. ben saka yapiyor sandim baya bi guldum :D ama gercek olduğuna adim gibi eminim çünkü biliyorum oncesini yani o zamanlar tam emin olamasam da konustukca anladim. o bunu hic sorun etmedi ama ben biraz kendime sıkıntı ettim. yani o ilk diyince kendimi kötü hissettim keske benim de ilk olsaydı gibisine. bana hiç sormadi kac kisi oldu ilk miyim son muyum falan. ben konuyu hafif acinca gecmisin beni ilgilendirmiyor sen suan benimlesin benim icin bu onemli dedi konuyu kapatti.
helal olsun ona..

Ben bazı ahlaki etik ve toplumsal kuralların varlığını kabul ettiğim için söylemiyorum...Ama siz toplumda herhangi bir kural olmadığını söylediniz ona istinaden öyle dedim

Ben toplumda herhangi bi kural olmadiğini söylemedim herkes kendi kurallarını kendi koyuyor sınırlarını çiziyor eğer ben sizi sozlenmiş evlenmiş kendini istetmis diye küçük gormuyorsam siz de evlenmeden beraber olan kızları ve de erkekleri küçük goremezsiniz asağilayamazsiniz. Hırsızlık yapmamış cinayet islememiş tecavuz etmemiş bu insan yaftalanmayi haketmiyor. Sevdiğini öpmek suç mu oldu şimdi ben anlayamiyorum. Biraz mantıklı olun sadece bi birey olun bu kadar silik kalmayin

bence asıl sorun kıskanclık , cekememezlik. evlilik konusunu gectim. opusme konusuna gelince. biriyle yasadın yıllarca optun yattın.. ayrıldın. nasıl unutacaksın? ya da soyle diyeyim sevdigin kisi daha once birileriyle yatmıs opusmus cok sevmis. simdi sen onu cok seviyorsun. o seni seviyor diyemicem cunku karsıdaki insanın gercek duygularını bilemezsin. her neyse, o ise senin ilkin ama o senden önce birini tatmış bile. yani içinde hiç kıskançlık, üzüntü, kızgınlık olmaz mı? ben de oluyor işte. hatta ilişkiyi bitirecek derecede bile olabilir. katlanamıyorum işte ya.
Biriyle yaşadınız yıllarca, öptünüz, yattınız. Boşandınız. Nasıl unutacaksınız? Bu konuda evlilikle sevgililiğin farkı ne?

Benim içimde kıskançlık, üzüntü olmaz şahsen. Olabilir, yaşayabilir. İlk aşkı ben olacağım gibi bir beklentim hiç olmadı. Benden öncekileri sormam, deşmem. Ne yaşandıysa yaşandı. Şu anda benimle mi, benimle. Önemli olan o. Geçmişi değiştiremem, o da benim geçmişimi değiştiremez. Geri dönüp müdahale edemeyeceğim şeylere kızmak da kendimi, sevgilimi ve ilişkimi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. İkimize de haksızlık.

Back
X