• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Söylerim, ne oldu şimdi?

Bütün teziniz çöktü. Bu kadar sığ sorulara indirgemek sizin zararınıza aslında ama farkında değilsiniz. Ben söylerim, babam da tamam der, aman kalp krizi geçirmeyin.
İste toplumu bir tek siz olusturmuyorsunuz sabahtandir demeye çalıştığım oydu....Sizin söylediğiniz tarz kızların çoğu bunu saklar...sebebi ise toplumsal kurallardir...

İste toplumu bir tek siz olusturmuyorsunuz sabahtandir demeye çalıştığım oydu....Sizin söylediğiniz tarz kızların çoğu bunu saklar...sebebi ise toplumsal kurallardir...

Yahu size kaç kere daha söylemek gerek? Siz de oluşturmuyorsunuz toplumu. İyi ki de oluşturmuyorsunuz.

Kızın babası da sizin gibi de ondan saklıyor. Keşke hiç öyle bir baba olmasa toplumda. Toplum kuralı birlikte yaşamamak falan değildir. Evlenmeden sevişmemek falan da değildir.

Benim söylediğim ''tarz'' kızlar düzgün insanlar yetiştirecek, o zaman göreceksiniz toplumu. Tertemiz yetiştirecekler, kızları sevgililerinin gözünün içine bakmayacak evlenelim diye. Oğulları sevilmeme korkusundan kafayı yemiş kızlarla, kendini garanti altına almaya çalışan kızlarla yemek bile yemeyecek.

O zaman bile ben gelip de sizin yaptığınız gibi -ama tam tersi düşünceyle- evlenmeden sevişmek toplum kuralıdır demeyeceğim. Cinsellik iki kişiliktir ( bazen daha fazla ama sağlığınızdan endişelendiğim için ayrıntı vermeyeyim). Toplumu da ilgilendirmez.

arkadaşlar ağızdan öbüşün :KK53:

Athen yoksa... yoksaa... Kırkpınar güreşleri, kispete el sokmak falan... yok canım:KK17::KK53::KK53:
Bir nevi oyle de denebilir : ))

Ama genel olarak sporculara mactan once seks yasaklanir zaten,

mesela deve gureslerinde de doping hile vs testesteron yuklemesi ve adini unuttugum bir madde ile yapilir...

Biz de hem yasak koyup hem de enerjimizi atamayip ekrana kitlenince boyle klavye basinda birbirimize sariyoruz iste : ))

Konuyu okudukca trajikomik halimizi ve kadinin rolu, yeri, durumunu gordukce sekilden sekile girdim, gulsem bi turlu aglasam bi turlu...

biraz spor yapayim bari : ))

Arkadaşlar neyse ben cumlemi bitireyim....Herkes isteidgi şeyi yaşayabilir....Herkes istediği ile ciftlesebilir bunda bi sıkıntı yok....Ama evlilik öncesi cinsellligi hoş görürseriür gün kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz....Evllilik dişi hamile kalmamakta, gayrimeşru cocouklar, kullanılıp kullanilip terk edilen kızlar....Sehvetperest erkeklerin oyuncağı haline gelip duyugularilay oynanan kızlar cock olur....isti​

neden böyle şeylere takılırız anlamam , hiç öpüşmedim bende öpüşmeyen birini bulmak istiyorum demek gereksiz bence.
hatta uzun boyluyum deyip uzun boylu birilerini arayanları da çok gördüm .

Bunca yil sakindigin sey icin bu kadar kadinin takdirini nasil alacaksin sonra?

fakat yorumlar ters kose olmus o baska...

Bu konuya gayet iyi niyetimle gelmistim ama gordum ki kaldiramayini gazlamamak gerekiyormus,

once saygi.

feyza herkese ilginç ilginç soruların var.benim de sana bir sorumolucak lütfen dikkatini çeksin ve cevapla...

allah aşkına feyza yorulmadın mı hale ? bir ara ver ver artık şu eşsiz yorumlarına
Feyza babasına gidip diyebilir mi baba ben bütün gün evlilik öncesi seks tartıştım diye:KK53::KK53: Her şeyi babamıza anlatıp soruyoruz ya:KK48:

Belki de biz kirli kızlar erkekleri kullaniyoruzdur.
Oovv çılgınsın man!:KK14:
Kirlenmek güzeldir!:KK19:

Sevisme eylemini sanki sadece erkek yaparmis gibi konusmaniz cok ilginc gercekten. Kizlar kullaniliyorsa erkekler de kullaniliyor o zaman. Aklini kullansin insanlar da bi zahmet kullandirtmayiversinlet kendilerini. Cinsellik hicbir zaman tek tarafli bir sey degildir. Ustelik kadinlar orgazm sirasinda erkeklerden kat be kat daha gazka zevk alirlar. Kullanilan biri varsa bu erkektir sizin mantiginizla. ayrica rica ediyorum toplum bunu hos karsilamiyor diyerek kucuk dunyanizi tum toplummuscasina savunmayin. Zira biz de toplumuz ve.burada da gordugunuz gibi sayica da oldukca cokuz. Ama merak etmeyin. siz evlenmeden cinsrllik yasamadiginiz icin biz size hos.gozlerle bakariz rahat olun.

Ya şimdi bi şey anlatcam ama bilmiyorum işte uygun mu.

Uzun yol otobüs yolculuğu yaparken yanıma bi kadın oturdu 40 dan fazla gösteriyor ben genelde uyurum sohbet etmeye çalıştı. Kucağında iki aylık bebeği. Bi de evde 5 yaşında kızı varmış o kadar yaşlı görünüyor ki benden kucukmus 22 yasinda. Eşinden şiddet görmüş doğum için ailesinin yanına gitmiş okumamış. Evlenmeden once sevismemis tanımadığı biriyle 17 yaşında evlenmiş. Bebeği nasıl tutmalı bilmiyo ki yere düşürdü zten. Her açıdan mutsuz parası yok saygı görmüyor sevgi görmüyor ama siz ok veriyorsunuz ona cunku evlenmeden sevismedi o muhtesem...

Ben Alciya karşıyım, Evlilik öncesi Cinselligin hoş karşılandığı bir toplumda, cinsellik yaşı da düşer, evlilikdisi hamile kalmalar da artar, Kullanılıp kullanilip seks objesi haline gelen kızlar da artar, Yani velhasıl kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz.....Maalesef cinsellik yaşı düştüğü için cok gencyaşta hamile olup anne olanlar bile var, 12 yaşında anne olan, 13 yaşında doğum yapan kızlarin, böyle olmalarından bu altının da büyük etkisi var....Siz olaya kişisel bakiyorusnuz ama ben bu olaya toplumsal ve gelecek adına bakıyorum....Avrupada yeni yetişen nesillere Evlilik dersleri veriliyor, Evlilik okulları açılıyor,,,Çünkü nesilin mahvoldugunu görduler....Avrupa Kültürel ve Manen çöküş yaşamakta....Çünkü Aile kuramına değer vermediler...Sadece basit bir imza gördüler.... Hatta belki ilk kez benden duyacaksınız ACİK EVLİLİK diye bir tanım çıktı(tabi bildiğim kadarıyla bu Amerikada oldu).... Cinselliği bir tabu olmaktan çıkaralım dediler ve Açık evlilik kavramı çıktı ortaya...Nedir bu Açık Velilik, Eşler evlenecekler,çocuklarını beraber yapacaklar, aynı evde yasyacaklar ama her ikisinin de ayri sevgilisi veya sevgilileri olabilir...Evliligi sadece aynı evde yaşamak ve cocouk yapmak olarak gördüler.....Oralardaki cinsel suç eğilimlerini , çocuk yaşta hamilelikleri okusaniz öğrenirsiniz....Ama dediğim gibi herkes kişisel tercihinde özgürdür...

Benim olayım kişisel degil ben bi geleceği bi nesili düşünerek yorum yapiyorum, yoksa bu forumdaki A , nin vey B nin evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesi beni cok ilgilendirmez....olayı zaten sadece kisisellestirenler cok sığ ve dar dusunenlerdir....Bu konuda bi toplumun gelecegi var.....

Arkadaşlar neyse ben cumlemi bitireyim....Herkes isteidgi şeyi yaşayabilir....Herkes istediği ile ciftlesebilir bunda bi sıkıntı yok....Ama evlilik öncesi cinsellligi hoş görürseriür gün kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz....Evllilik dişi hamile kalmamakta, gayrimeşru cocouklar, kullanılıp kullanilip terk edilen kızlar....Sehvetperest erkeklerin oyuncağı haline gelip duyugularilay oynanan kızlar cock olur....isti​
toplum baskisi olmasa evlilikte yapilan cocuklar nasil terkedilmiyorsa evlilik disindakiler de terkedilmez. siz Türkiyede yasamiyorsunuz sanirim. toplum baskisi olmasa sevismeye kadinin kullanilmasi da denmez. iki tarafin zevk aldigi seyde kadin kullanildi demek toplum baskisindan ibaret.
kan gelmedi diye oldurulmek, tecavuze ugradigin insanin cocugunu dogurmak zorunda kalmak, herkesin yatak odan hakkinda soz sahibi olmasi, hic tanimadigin bir insanin sen sadece sevdigin adamin oldun diye seni namussuz diye yargilamasi, hamile kaldiginda sirf evlilik disi diye toplum baskisi yuzunden cocugundan vazgecmek zorunda kalmak, karninda kalbi durdu diye aldirdigin çocuğu cevrendekilerin "kalp durmasi bahane o cani aldirmak istedi" diyebilme hakkini kendinde gormesi
bunlar senin icin daha iyi sanirim?
toplum baskisi olmasa nasil yasacagiz degil mi
Allah korusun belki özgür oluruz belki imzasiz sevişmek zorunda kaliriz
neme lazim belki nikahsiz birlikte yasariz falan
ödünüz kopuyor degil mi!

Bizim yani ayakları yere basan kadınların yetiştirdiği çocuklar sürekli sikistirilan şiddet gören veya baskı gören çocuklarına daha sağlıklı olcak ruh olarak karakter olarak. Sen bizim çocuklarımız için değil de okumayı yazmayı bile bilmeyen 10 tane çocuk doğuran bakmayan insanlarla tartış bu gelecekteki toplumla ilgili sorunu

Sevisme eylemini sanki sadece erkek yaparmis gibi konusmaniz cok ilginc gercekten. Kizlar kullaniliyorsa erkekler de kullaniliyor o zaman. Aklini kullansin insanlar da bi zahmet kullandirtmayiversinlet kendilerini. Cinsellik hicbir zaman tek tarafli bir sey degildir. Ustelik kadinlar orgazm sirasinda erkeklerden kat be kat daha gazka zevk alirlar. Kullanilan biri varsa bu erkektir sizin mantiginizla. ayrica rica ediyorum toplum bunu hos karsilamiyor diyerek kucuk dunyanizi tum toplummuscasina savunmayin. Zira biz de toplumuz ve.burada da gordugunuz gibi sayica da oldukca cokuz. Ama merak etmeyin. siz evlenmeden cinsrllik yasamadiginiz icin biz size hos.gozlerle bakariz rahat olun.
Amannn biz daha sevişen kadın kullanılıyordayız, zevk almaya gelemedik.:oops:

Kadın kullanıldı ne ya ne yerinize koyuyorsunuz siz kendinizi ?
Bir arkadaş çok güzel ifade etmiş iki tarafın onayladığı bir durumda kullanılan olmaz.Kullandırtmasın kimse kendisini istemiyorsa istemiyordur.Sırf karşıdaki insan için kendi doğrularından taviz veriyorsa o kişinin zaten karakterinin geliştiğine inanmam ben.

Back
X