Ben Alciya karşıyım, Evlilik öncesi Cinselligin hoş karşılandığı bir toplumda, cinsellik yaşı da düşer, evlilikdisi hamile kalmalar da artar, Kullanılıp kullanilip seks objesi haline gelen kızlar da artar, Yani velhasıl kimin eli kimin cebinde olan bir toplumla karsilasabilirz.....Maalesef cinsellik yaşı düştüğü için cok gencyaşta hamile olup anne olanlar bile var, 12 yaşında anne olan, 13 yaşında doğum yapan kızlarin, böyle olmalarından bu altının da büyük etkisi var....Siz olaya kişisel bakiyorusnuz ama ben bu olaya toplumsal ve gelecek adına bakıyorum....Avrupada yeni yetişen nesillere Evlilik dersleri veriliyor, Evlilik okulları açılıyor,,,Çünkü nesilin mahvoldugunu görduler....Avrupa Kültürel ve Manen çöküş yaşamakta....Çünkü Aile kuramına değer vermediler...Sadece basit bir imza gördüler.... Hatta belki ilk kez benden duyacaksınız ACİK EVLİLİK diye bir tanım çıktı(tabi bildiğim kadarıyla bu Amerikada oldu).... Cinselliği bir tabu olmaktan çıkaralım dediler ve Açık evlilik kavramı çıktı ortaya...Nedir bu Açık Velilik, Eşler evlenecekler,çocuklarını beraber yapacaklar, aynı evde yasyacaklar ama her ikisinin de ayri sevgilisi veya sevgilileri olabilir...Evliligi sadece aynı evde yaşamak ve cocouk yapmak olarak gördüler.....Oralardaki cinsel suç eğilimlerini , çocuk yaşta hamilelikleri okusaniz öğrenirsiniz....Ama dediğim gibi herkes kişisel tercihinde özgürdür...
Benim olayım kişisel degil ben bi geleceği bi nesili düşünerek yorum yapiyorum, yoksa bu forumdaki A , nin vey B nin evlilik öncesi cinsel ilişkiye girmesi beni cok ilgilendirmez....olayı zaten sadece kisisellestirenler cok sığ ve dar dusunenlerdir....Bu konuda bi toplumun gelecegi var.....