• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Arkadaslar Siz istediğiniz kişi ile sevisevilirsiniz......Evlilik öncesi veya Evlilik sonrası da nasıl isterseniz....Zevk alıyorsa bir adam Evli iken de başka kişilerle günü birlik seks yapabilir, mantığı türedi Bu Hedonizm akımından dolayi....Ayrıca Evlilik öncesi cinselliğe karşı olmayan biri evlilik sonrası cinselliğe de karşı olmayabilir....Çünkü önemli olan sevgi ise zaten seni seviyor, Diğer kız ile sadece anlık cinsel durtuleirni tatmin için beraber olmus....herhangi duygusal bir bağı yok diyen insanlar da tureyebilir ilerde...

sadakatla cinsellik aynı kefedemi
kadın sevmiş yasak aşk yaşıyor bize ne ? sorun kadının eşinin ve aldattığı adamın sorunu değil mi
peki bize ne ? neden kadını yerden yere vuruyoruz , sonuç ister istemez toplumun kurallarına ayak uydurmak ...

kadın sevmiş yasak aşk yaşıyor bize ne ? sorun kadının eşinin ve aldattığı adamın sorunu değil mi
peki bize ne ? neden kadını yerden yere vuruyoruz , sonuç ister istemez toplumun kurallarına ayak uydurmak ...
arkadaşım,,
sevgi nedir önce onu konuşalım.
sevgide aldatma olurmu. bu normalmi sence. bu toplumun kuralı falan değil,kişinin duyguları, o adamın yada aldatan kadının o karşı tarafa verdiği acıyı hissetme. empati yapma.
seven insanın beraberliğiyle ne alakası var bunun.

sadakatla cinsellik aynı kefedemi

arkadaşım,,
sevgide aldatma olurmu. bu normalmi sence. bu toplumun kuralı falan değil,kişinin duyguları, o adamın yada aldatan kadının o karşı tarafa verdiği acıyı hissetme. empati yapma.

Oky konu nasıl sadakate geldi ya, ben bir şey mi kaçırdım yine : (

Arkadaslar Siz istediğiniz kişi ile sevisevilirsiniz......Evlilik öncesi veya Evlilik sonrası da nasıl isterseniz....Zevk alıyorsa bir adam Evli iken de başka kişilerle günü birlik seks yapabilir, mantığı türedi Bu Hedonizm akımından dolayi....Ayrıca Evlilik öncesi cinselliğe karşı olmayan biri evlilik sonrası cinselliğe de karşı olmayabilir....Çünkü önemli olan sevgi ise zaten seni seviyor, Diğer kız ile sadece anlık cinsel durtuleirni tatmin için beraber olmus....herhangi duygusal bir bağı yok diyen insanlar da tureyebilir ilerde...

Sevip sevişen insanlar da birbirine sadakat duyar insana sadakat duygusu katan bir imzaysa yemişim onun aşkını ben.

Anlatabilirim dedim ben. Babam hazır, ben hazırım, toplum hazır, siz değilsiniz.

Tamamen çürüdü sizin önermeniz, o yüzden açık açık yalan söylüyorsunuz şu an.

Hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz bu ithama o yüzden tekrar yazayım; sizin toplumunuz hazır değil. Olamaz da zaten. Sizin toplumunuzun işi gücü kadınların nasıl, ne zamani nerede seks yapması gerektiği. Biz öyle bir toplumda yaşamıyoruz, öyle bir mahallede yaşasam da taşınırdım, çok sinirlendim artık.
Kaç yaşındasınız, nerede oturuyorsunuz, ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama gelişmemiş bir toplum orası, haberiniz olsun.
Arkadasim niye anlamak istemiyorsin, toplum bir tek senden oluşmuyor, toplumun geneli de babasina böyle birsey soramaz çünkü toplumumuz henüz hazır degil
......onu anlatmaya calsiyorum

arkadaşım,,
sadece bu olay değil ki bir çok olay var
mesela benim evim dağınık olduğunda gelen misafir kimi suçluyor beni herkes beni suçluyor toplum kurallarına uymadığını iddia eden de ama temizlik insana hastır kadına değil , şu adam da bir evi temizleyememiş toplayamamış diyen bir babayiğitle karşılaşmadım henüz , toplumun kurallarına uyuyoruz siz isteseniz de istemeseniz de

sadece bu olay değil ki bir çok olay var
mesela benim evim dağınık olduğunda gelen misafir kimi suçluyor beni herkes beni suçluyor toplum kurallarına uymadığını iddia eden de ama temizlik insana hastır kadına değil , şu adam da bir evi temizleyememiş toplayamamış diyen bir babayiğitle karşılaşmadım henüz , toplumun kurallarına uyuyoruz siz isteseniz de istemeseniz de
off inan konuyla alakasız örneklere cevap yazamayacağım.

aman anlamadıysanız anlamadık deyin geçin elma armut espirisi yapmayın ,
gelsin anlayanla konuşalım :)

Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
hiç olmayacak bişi diğil yani tabiki vardır öpüşmemiş erkek birgün mutlaka karşına cıkar sen isteyip inancından vazgecmediğin sürece örnek ararsan eşim , en yakın arkadaşımın eşi daha bir sürü sayabilirim yaşlarıda öyle abartı değil 26-27 yani

şöyle geldi ,dendiki severek beraber yaşayana kızmıyorsunuz kocasını aldaya kızıyorsunuz. kısaca çelişkidesiniz. bende dedimki elma dersem çık armut dersem çıkma: )
O nerden çıkmış?
Sevdiğin insana sadık olmakla evlenmeden beraber yaşamak aynı şey miymiş?

O değil de baktım göremedim hakikaten nerede yazıldı ki bu?

Sizin saydikarinizdan CİNSELLİGİN SERBEST olmadı gerektiğini düşündüğünüzü anlıyorum....Yani sizin yazdıklarıniza kalırsa Cinsellik serbest olursa her türlü sorunumuz çöZülecek, cok iyi bir nesil yetişecek.....

Oysa ben size cinsellik serbest olursa nasıl bir nesil yetisecegeini soyledim....

he feyza tamam sen bildiğin gibi bir nesil yetiştir oldumu güzelim... inşallah istedigin gibi olur çocukların ama şuda var genelde senin gibi düşünen kişilerin çocukları kınadığınız yada başka başka kötü kelimelerle fişlediklerinizden beter oluyor...

amaaaannn
söz konusu cinsellik olunca çağ atladık , saygılıyız , moderniz , toplumun kurallarına göre yaşamıyoruz , çocuklarımızı toplumun kurallarına göre de yetiştirmeyeceğiz ,
amma gel gelelim , şurda bir kadın kocamı aldatıyorum derse üzerine çullanırız valla , hani nerde saygı ? hani nerde toplum kurallarına göre yaşamamak , hep bu samimiyetsizlikten kaybediyoruz işte
burada o mesaj shot

Back
X