• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç öpüşmemiş erkek

Mune gelecek,hepimizi öpecek.Evli bekar herkes namusundan olacak:KK45:Gelin ata binmiş,iş işten geçmiş olacak.:KK76:
. gerçekten çok güzel bir şekilde düşüncelerimizi paylaşıyoruz. hakaret etmeden tartışmadan. farklı düşünceler böyle seviye yerlere inmeden konuşabiliyormuş. ben bundan memnunum açıkçası

allahtan acik evlilik ve hedonizm mi ne zimbirtiysa onlari biliyorsunuz.cok sukur uc lafinizdan birinde kullaniyorsunuz ve bilmeyen insan sizi baya kulturlu falan saniyor.
tavsannn, günümüz konjonktüründe muhafazakar mantalitedeki bazı statükocu arkadaşlar, toplumun genelgeçer ahlaki değerlerini baz alarak, bu de facto kurallara uymayı reddeden kişileri ötekileştirme çabası içindeler.
Öeh kendimden soğudum:KK53::KK53: Nasıl, yeterince kültürlü oldum mu:KK48:

sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
Gercekten ne ictiniz lutfen bana da verin...
Hicbir seyde bu kafaya ulasamadim hic.

"Vurun kahpeye bir toplum kuralidir"
biz hep yanlis bilmisiz...

rica ediyorum, kitle psikolojisi ile toplumsal degerlerin kurallastirilmasi arasindaki farki ve ic ice gectigi noktalari ayirt etmeyi ogrenin once.

sadakat toplum kuralı değildir
ama sadakatsizlik yapmış birine saldırmak vurun kahpeye demek bir toplum kuralıdır , öyle mi öyle
sizin toplum kuraliniz o sanirim. ya da aynı toplumun insani degiliz. bugune kadar sadakatsizlik yapmış birine saldirmadim. ne
tavsannn, günümüz konjonktüründe muhafazakar mantalitedeki bazı statükocu arkadaşlar, toplumun genelgeçer ahlaki değerlerini baz alarak, bu de facto kurallara uymayı reddeden kişileri ötekileştirme çabası içindeler.
Öeh kendimden soğudum:KK53::KK53: Nasıl, yeterince kültürlü oldum mu:KK48:
kültür fışkırıyorr heyt yavrum bee..
aferin aferin boyle devam bak nasil elit gozukuyoruz boyle :KK53::KK53:

Açık evlilik diye birsey Amerikada var Ütopya falan degil....Arastirabilirsin.....Ayrıca bundan 100 yıl önce gelenlere bunlar anlatilsydi onlarda ütopya derlerdi, hatta 100 yıla degil 50 yıl öncekilere söylesek onlar da öyle derdi

sizin toplum kuraliniz o sanirim. ya da aynı toplumun insani degiliz. bugune kadar sadakatsizlik yapmış birine saldirmadim. ne

kültür fışkırıyorr heyt yavrum bee..
aferin aferin boyle devam bak nasil elit gozukuyoruz boyle :KK53::KK53:
Efem bu totaliter yapıdaki zihniyet, ekseriyetle toplum mühendisliğine soyunarak toplumu oluşturan bireylerin özel hayatına müdahale etmekte bir beis görmemekte, bilakis kendilerinde bunu hak olarak görmektedirler.
Bu bağlamda, geçerliliği kişiden kişiye değişmekte olan ahlak kuralları kapsamında toplumsal yaşayışı şekillendirmeye çalışmaktadırlar.

Sözgelimi bu konunun irdelendiği bu başlıkta, hedonizmin karşısına totaliterizmin konulduğunu görüyoruz. Öyle ki, toplumun git gide zevk ve sefahat içinde yaşayacağından endişelenen kişi, bireysel özgürlükleri ortadan kaldırıp tektipleştirilmiş bir toplum yaratma arzusu içinde olduğunu gizlememektedir.

Allahım bu kadar afili kelime kullandım kesin haklıyım!

Açık evlilik diye birsey Amerikada var Ütopya falan degil....Arastirabilirsin.....Ayrıca bundan 100 yıl önce gelenlere bunlar anlatilsydi onlarda ütopya derlerdi, hatta 100 yıla degil 50 yıl öncekilere söylesek onlar da öyle derdi

sizin dediginiz sey yalnizca Amerikada degil Avrupadada var ama öyle cok yaygin olan birsey degildir bu.

Efem bu totaliter yapıdaki zihniyet, ekseriyetle toplum mühendisliğine soyunarak toplumu oluşturan bireylerin özel hayatına müdahale etmekte bir beis görmemekte, bilakis kendilerinde bunu hak olarak görmektedirler.
Bu bağlamda, geçerliliği kişiden kişiye değişmekte olan ahlak kuralları kapsamında toplumsal yaşayışı şekillendirmeye çalışmaktadırlar.

Sözgelimi bu konunun irdelendiği bu başlıkta, hedonizmin karşısına totaliterizmin konulduğunu görüyoruz. Öyle ki, toplumun git gide zevk ve sefahat içinde yaşayacağından endişelenen kişi, bireysel özgürlükleri ortadan kaldırıp tektipleştirilmiş bir toplum yaratma arzusu içinde olduğunu gizlememektedir.

Allahım bu kadar afili kelime kullandım kesin haklıyım!

beyninin sag lobu yanacak kizin yapma :KK53:

Back
X