Hiç reddedildiniz mi?Aldığınız cevap ne oldu?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Evet Reddedilen arkadaşlar...

Reddedildiğinizde ne cevap aldınız..?senağlamakötükedihüso

sanırım bi arkdasşlık için yani karşındakini tanımak anlamında bir reddedilme??
ben yaşadım bir arkdsım evlendi bizim aile dostumuzun oğlu ile.. kaynınıda bana yapmak istedi anneminde azcık gönlü vardı.. abimin arkadasıydı neyse beni acayip derede olacak gibi gaza getirip çok diller döküm ona bunu sormamı istediler.. bende olup olmayacagı hakkında konuştum oda böyle bişeyin olamıyacagını tatlı dille söyledi evet belki dumur oldum ama :)sonraki görüşmelerimizde sanki hiç böyle bişey yaşanmamış gibi oldu:)

Kendimi bildim bileli hoşlandığım X beye ben acıldım.Neymiş sorun ben dıılmısım sorun oymus, problemleri varmıs benle dııl hıckımseyle cıkamazmıs. Vs. bır suru yalan. Bunun uzerınden 5 yıl gectı unıverste bırıncı sınıftaydım ona acıldıgım zaman. Bu bes yıl ıcınde 3 kızla el ele gordum onu:) Hıc kımseyle cıkamayan X, anlasılan sadece benımle cıkamıyormus. Ama noldu gel gelelım ben akılsız kafam onu kafamdan hıc atamadım. Bugun bıle ona karsı bıseyler hıssedıyorum ıkımızde mezun olduk ve hala gorusuyoruz ve her seferınde bırbırımıze dokunmamak ıcın delırıyoruz ama sevgılı olma sansımız coktan bıttı ben onu baskalarıyla gordum ben baskalarıyla bırlıkte oldum. Kaderın cılvesı kı cok sık karsılasıyoruz. Ve sımdıkı elektrık cok daha yuksek 5 yıl oncesıne gore ama hala ne bır adım o atıyo nede ben.
Allahım hakkımda hayırlısını versın ne dıyım.

Neymiş sorun ben dıılmısım sorun oymus, problemleri varmıs benle dııl hıckımseyle cıkamazmıs. Vs. bır suru yalan. Bunun uzerınden 5 yıl gectı unıverste bırıncı sınıftaydım ona acıldıgım zaman. Bu bes yıl ıcınde 3 kızla el ele gordum onu:) Hıc kımseyle cıkamayan X, anlasılan sadece benımle cıkamıyormus.

ayni durumda bende :)
neymis problemi varmis hic bir kizla ugrasamazmis
haha cook komik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…