• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç severek ayrıldınız mı

Bakim937

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
13
Sevdiğiniz halde terk ettiniz mi sebebi neydi

Yani oyle askimizdan ölmüyorduk, daha yeni baslayan bir iliskiydi ama kosullar gereği surdurulebilir olmadigina karar verip bitirdigimiz oldu.
Ama geceleri icip icip Ayna'dan severek ayrilanlaaar dinleyecek kadar perisan olmadık yani. Sayilir mi?

Ben sevdiği için değil sevmediği için ayrildim

Fayda zarar olarak bakın gerçek ne ? Yürümedi ilişki sebep önemsiz siz hala seviyorsunuz bunun size faydası ne ?Faydası yok .Zarari ne ? Mesela zamanınız gidiyor en kıymetli olan o üzülüyor ve vücudunuza zarar veriyorsunuz cilt saç ten rengi vs hepsi etkileniyor hüzün göz çizgileri vs düşünce anlamında başka şeye odaklanamiyorsaniz buda sizi hep ondan konuşmaya teşvik eder yakın çevrenizi bayar birde eski temizlenmeden yenisi gelmez .Tüm bu veriler gösteriyor ki duygular kontrol edilmeli ve şimdiki ana önümüzdeki potansiyel gizellikleri görmeliyiz .Ben aşkta yaş tutmaya saygı anlamında inanmam biten biter kronik hale getirmeyeceksin kendini sevmek bu .En çok kendini .Bence iliskilerde kritik edilebilir özellikle biten ilişkiler mantığa çevrilip o hisler çok köklü hüzne dönmeden imha edilebilir

Severek ayrılık vardır hatta yarım kalmış sevdalar insanın gözünde çok daha büyür tutkuya kara sevdaya bile dönüşür
Bunca kitap film şiir bunun üzerine yazılmış çizilmiş yapışmıştır
Sizinkine gelince eminim 3 5 günlük bişeydir
Babanemin kızkardeşi bir genci çok seviyor
Çocukla nişan yapıyorlar çocuk askerde vefat ediyor
Kızı veriyorlar sevdiğinin kardeşine
Kız 7 ay sonra vefat ediyor
Babanemden dinlemiştim.
Babanem dahil alllah rahmet eylesin hepsine

Sevdiğiniz halde terk ettiniz mi sebebi neydi
hala hayatımın aşkı olan ve bana en uzak karakter farkı olan insandan bir cümlesi yüzünden ayrılmıştım en son. seviyordum. ayrıldıktan sonra ölmedim. pişman da olmadım çünkü biliyordum ömürlük olması imkansız hep. acıdı mı acıdı ama geçti mi geçti.

biten her şeyin bitmesi gerekiyormuş diye düşünüyorum yaşlandıkça. insanlar gelir ve gider. aman bu benim hayatımda hep olsun dediğim birini terk etmedim insan olarak.

Severek ayrılık vardır hatta yarım kalmış sevdalar insanın gözünde çok daha büyür tutkuya kara sevdaya bile dönüşür
Bunca kitap film şiir bunun üzerine yazılmış çizilmiş yapışmıştır
Sizinkine gelince eminim 3 5 günlük bişeydir
Babanemin kızkardeşi bir genci çok seviyor
Çocukla nişan yapıyorlar çocuk askerde vefat ediyor
Kızı veriyorlar sevdiğinin kardeşine
Kız 7 ay sonra vefat ediyor
Babanemden dinlemiştim.
Babanem dahil alllah rahmet eylesin hepsine
birbirini seven çiftler yakın zamanlarda vefat edermiş derler. çevremde bazı çiftler böyle ya da biz öyle olduğuna inanıyoruz belki de.

amin, yaradan nurlarında yatırsın hepsini

Seve seve bıraktım eşimi bazı alışkanlıkları vardı kabullenemedigim sonra o kendini toparlayinca ben adım attım barıştık mutluyuz şuanda 🫶🏼

sevdigim halde ayrildigim oldu biri vardi mesela ortadogudan gelme. en buyuk hayali x ulkesine gitmekti, birkac ayri iste calismanin - her firsatta bana vakit ayirmanin - fink fink bisiklet tepesinde gezmemizin yaninda vakit ayirir gidecegi ulkenin diline calisirdi, inanilmaz caliskan - hirsli tam bir oglak burcuydu. zamanla babasi annesi abisi kucuk kardesi gitti, bir kardesi ve o kaldi burada. biliyorum gitmek istiyor ki zaten oraya gitme niyetiyle turkiyeye kisa sureligine gelmisler. ama sirf ben varim diye gitmiyordu - mutlu olmak icin gidecektim burada zaten mutluyum- diyordu. sonra dusundum tasindim, benim yaşim daha 23, evliligi dusunmuyorum, x ulkesine gitmeyi hic dusunmuyorum, sevgilime bayilsam da ortadogunun bagrindan ve akrabalik baglari vicik vicik bir toplumun icine girmek - sevgilim benim sacimi boyadi diye kiskanip boysmi sorup ayni boyadan alip ogluna boyatan bir kadinin oglunu alacak kadar salak aşık da degilim. dusundum tasindim, o arada da zaten cok dusununce bir soguma geldi aramizdaki cazibe bitti amcaoglum gibi gelmeye basladi. sonra ayrildim. bir sure arada flortlesen arkadas olduk hatta son anda tatile gidecegim kiz aramiz bozulunca onu cagirdim beraber gittik:) derken nihayet göç etti, bir sure sonra avrupa turuna ciktigimda komsu ulkesine geldim, bana eslik etti. sonra beni hic sevmeyen bir akrabasi vardi onla evlenme karari almis, telefonda bana bildirdi. daha da ne aradik ne sorduk birbirimizi.
onunla sevgili oldugum icin cook mutluyum, harika anlar gecirdik ve fikirleri beni o kadar etkiledi ki bugun oldugum insan olmama etkisi buyuk
onunla ayrildigim icin de cooook mutluyum. ohoo sonra kac kisiyle ne buyuk asklar yasadim - nihayetinde de aklimda tek suphe olmayan harika birini buldum evlendim.
ya sirf "seviyorum" diye evlenseydim?
dusuncesi bile kötü.
bazen tadinda birakmak - vaktinde bitirmek o iliskiye yapilacak en iyi sey oluyor.
o yüzden arabeske baglama, hayatinin tadini cikar

Back
X