• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sevgilinz tarafından denendiniz mi?

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Evet kızlar soru çok basit sevgiliniz sizi hiç denedimi? benim sevgilim beni sürekli deneyip duruyor hissediyorum,

Birkeresinde bana seni durup dururken seni 3 gün aramasam ne yaparsın dedi bende öyle bişey yaparsan zaten bir daha arama dedim! aradan 2 hafta felan geçti ve bu benı 3 günb aramadı anladım denediğini en son akşam aradım sen benı deniyorsun dedim çocukmusun sen? ben senınle evlenmek istiyorum ve bunu yapmak en dogal hakkım tepkilerini tabiki ölçücem dedi...Yaptın da başın göğe mi erdi dedim ne oldu ? öğrendim işte dedi peki sonuç dediğimde sustu...ama ara ara yine ufak tefek yapıyor hissediyorum açıkcası çokta zoruma gidiyor bu durum...

Neden bu kadar dert ediyorsun ki bu durumu? Madem öyle oyunu kurallarına göre oyna.
Bırak denesin seni, sende gerçekten nasıl davranmak istiyorsan davran. Görsün tepkilerini, emin olsun.. Zamanla bırakacaktır denemeyi, sen sabret..

Ben denenmekten hoşlanmam.
biraz insanın sınırlarını zorlamak gibi oluyor. Neysem o yum.
Eğer senin başına gelmiş olan benim başıma gelseydi, lafımın arkasında durur aramazdım.
3 gün sonunda aradığında "niye aradın, aramamanı söylemiştim" derdim.
Baya bir süründürürdüm yani.

Bana saçma geliyor. Kuzenimi erkek arkadaşı (şu anda kocası) denemişti.
Çok pahalıya patlamıştı, ben hala kuzenim onu nasıl affetti ve evlendiler inanamıyorum.
Çünkü yaptığı deneme tarzı çok abes ve yanlıştı bana göre.
1 sene ayrı kaldıktan sonra, çocuk yalvar yakar (nasıl başardıysa) affettirdi kendini ve 2 senedir evliler.
Çok şükür ki mutlular, ama onun denemesine karşılık benim kuzenimin yaptığı birşey vardı ki, bir daha kimse kimseyi denemedi... :9:

Ben denenmekten hoşlanmam.
biraz insanın sınırlarını zorlamak gibi oluyor. Neysem o yum.
Eğer senin başına gelmiş olan benim başıma gelseydi, lafımın arkasında durur aramazdım.
3 gün sonunda aradığında "niye aradın, aramamanı söylemiştim" derdim.
Baya bir süründürürdüm yani.

Bana saçma geliyor. Kuzenimi erkek arkadaşı (şu anda kocası) denemişti.
Çok pahalıya patlamıştı, ben hala kuzenim onu nasıl affetti ve evlendiler inanamıyorum.
Çünkü yaptığı deneme tarzı çok abes ve yanlıştı bana göre.
1 sene ayrı kaldıktan sonra, çocuk yalvar yakar (nasıl başardıysa) affettirdi kendini ve 2 senedir evliler.
Çok şükür ki mutlular, ama onun denemesine karşılık benim kuzenimin yaptığı birşey vardı ki, bir daha kimse kimseyi denemedi... :9:

canım merak ettim anlatırmısın acaba?

deniyor ya ben kendim ne isem öyle davranıyorum ama odada bişey değişmiyor yani saçma ya çok saçma

sizi deniyor, tepkilerinizi yarın öbür gün aleyhinize delil olarak kullanacak.

hani şöyle yapmıştım ya, sende böyle tepki vermiştin. şimdi niye başka türlü davranıyorsun gibisinden...

alttan alma, tepkilerini göster derim...

Birkeresinde bana seni durup dururken seni 3 gün aramasam ne yaparsın dedi bende öyle bişey yaparsan zaten bir daha arama dedim! aradan 2 hafta felan geçti ve bu benı 3 günb aramadı anladım denediğini

Bir erkek evlenmeyi düşündüğü kadını denemek için neden 3 gün boyunca aramasın onu? Bu süreyi nasıl değerlendirdi acaba? Bu bana daha çok "deneme" adı altında ilişkiyi istediği gibi yönlendirme stratejisi gibi geldi, kendi bildiğini okuyacak, itiraz edilirse de "tepkini ölçmek içindi" diyecek, ne ala... :24:

"Bunu yaparsan bir daha arama" dediyseniz bunu yaptığında tepkiniz dediğiniz gibi şiddetli olmalıydı aksi halde devamı gelir istemediğiniz hareketlerin öyle de oluyormuş zaten...

Sizin istemediğiniz bir şeyi "Bunu yapmak en doğal hakkım" diyerek üzerinizde deniyorsa yarın "başka hakları" olduğunu da iddia edebilir...

Bir şeyden rahatsız olduğunuzu söylediyseniz ama karşınızdaki bu rahatsızlığınızı dikkate almayıp kendi bildiğini yaptıysa sonuçlarına katlanmalı...

Tavrınızı koyun, ilişkiyi karşılıklı beklentileri yok sayarak yaşamak niyetindeyse başka bir deneme tahtası bulması gerekeceğini anlatın ona... :51:

Back
X