• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic sukunet bulamiyorum

babam gibisiniz.
kendini yediği kadar bizi de yiyor.
5 sene önce sen bana böyle demiştin neden demiştin, 10 sene önce söz vermiştin ama yapmadın vs.

bu kadar düşünmek neden?
olacakları ya da olmuşları değiştiremeyiz ki.

Kadere razi olan kederden emin olur!!!
Kaderinizde boyleymis elbet her sikintinin mukafati olacaktir yeterki sabredin ..
Benim manevi recetem ve hep beni mutlu etmistir

Ben kimim, ne hedefliyorum, bu hedefe ulaşmak için ne yapıyorum ? de kendine..
Çok soru lazımsa bunlar daha mantıklı yani

Geçmiş için yapılacak bişey yok
Geçmişten ders alıp önüne bakman lazım bi yerden artık
Faniyiz, keşke diye diye bugünü de ıskalıyosun

5 yol önceki meseleyi hatirlayip hincla dolmak.unutmak ne büyük nimet aslinda
Ne kadar doğru bir tespit. Etraftan hiç bişeyi unutmadığımı duyanlar ya da anlayanlar 'boşver unut gitsin. Ne diye aklında tutuyorsun' diyorlar. Unutmak istediğimi ama yapamadığımı anlatamıyorum. Özellikle unutmamaya çalıştığımı zannediyorlar. Bilseler ki tam tersi. Unutamamak çok büyük bir yük.
Yalnız bende şöyle bişey oldu: ne zaman başıma bi musibet gelse o zaman aslında hiç birşeyin önemli olmadığını hepimizin bir gün ölüp gideceğini ve herkes yaptığının cezasını bulacağını düşünür rahatlarım

Zamanında kendimi cooook ezdirdim simdi onların afişi cikiyor.kin nefret bucak gibi desiyor.kimler kimler üzerime basmadi ki

Geçmişe takılarak anı kaçırıyorsunuz farkındamısınız?
Geçmişi değiştirmek gibi bir lüksümüz yok,kaç yaşında olduğunuzu bilmiyorum ama ben ara ara geçmişe dönebilsem ne çok şeyi değiştirirdim diyorum"sadece laf "
İlerleyen zamanlarda bu günlerimi düşünüp keşkelerimin olmasını istemiyorum o yüzden geçmiş geçmiştir geçmiş olsun;)
Anın tadını çıkarıyorum ve hayatımda yapmak istediğim ne varsa "yaş önemli değil"yapıyorum,bu yaşta meslek değiştirdim ve sevdiğim işi yapıyorum,
Hayatımda hiç kimseye kırgın,küs değilim hepsinede hakkımı helal ediyorum,
Hayat çok kısa ve çookk güzel!
Her uyandığında aldığın nefes için şükür et ve gönlünce yaşa!
Başkaları için yaşlanma!
Lütfen.

Malesef bende de aynı durum var yıllar önce bi ünv bıraktım sonra başka ünv okudum aradan 7 geçti neden o ünv bıraktım diye hala onun pişmanlığını yaşıyorum geceleri rüyalarıma giriyor bu sadece ufak örnek çok takıntılıyım elimde değil bi çözüm de bulamıyorum

Geçmişte kazanıp gidemediğiniz okula şimdi kayıt yaptırıp okuyabilirsiniz. Böyle bir hakkınız var. Kuzenimiz 20 sene önce kazandığı okula geçen yıl kaydını yaptırdı.

Back
X