• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİÇ ŞÜPHE DUYDUNUZMU??

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????

Takilcak bir sey degil bence kafa dinlemek istemis olabilir. Bir sey varsa zaten ilerleyen zamanlarda illaki fark edersin.

Sabahin sekizinde ne kafa dinlemesi?Size yalan soyledigine göre kizacaginiz bir is pesindedir.Siz daha iyi bilirsiniz yani karsi oldugunuz ne var?Gorusmesini istemediginiz bir arkadas, gitmesini istemediginiz bir yer...Mutlaka var bir sey belli...

Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
Kesin bir halt karistiriyor. Hem yalan var ortada, hemde o saatte ne kafa dinlemesiymis. Iki uc saat vos bos oturmus mu kafede yani? Kulliyen yalan.

adamın beynini yemeden dikkat et derim.ona belli etme ama gizli gizli kontrollere başla.belki maddi vs bir sorunu vardır.kötüye yorma ama dediğim gibi daha dikkatli ol.

aynısını siz de uygulayın bakın bakalım tepkisi nolacak,dervişin fikri neyse zikri o dur misali

Sürekli olarak erken kalkmayan birisinin erkenden kalkıp yalan söylemesi şüpheli bir durum.
Şahsen bende şüphelenirdim.
Umarım gerçeği öğrenirsiniz.

kafası bozuk adam alışverişe çıkıyorum demez. kafam dolu biraz hava almaya ihtiyacım var der çıkar. ben olsam asla sabah uykumu bölüp depresyonda bile olsam sokaga çıkmam. çıkarsam uyanınca çıkarım tam uykumu alıp. tabi karakter de meselesi günahını almayalım eşinin.

12 den önce evden çıkmayan biri sabah 8 de çıkıyorsa bir sebebi mutlaka vardır.Ortada yalan da varsa hoşunuza gitmeyecek bi sebeptir bu.Kendinizi paranoyak hissetmenize gerek yok.Sakın üste çıkmak için sizi böyle hissettirmesine de izin vermeyin.Çok üstelemeyinde,takipte kalın derim ...

Yani nedense bana pek normal gelmedi, eşinizin üstüne gitmeyin ve belli etmeden her hareketini takip edin telefonunu falan varsa elbet çıkacaktır:KK51:

İyi düşünelim önce size doğum günü vs sürpriz yapıyor olabilirmi :)
Kötü düşünürsek ; o saatte kimse kalkıp gitmez..bence çok üstüne gitmeden gözlemleyin..

Back
X