• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HİÇ ŞÜPHE DUYDUNUZMU??

Neden yalan söyleme gereği duymuş. Şüphe uyandırıyorsan hatalı sensindir , şüphe duyan değil.
Uyku tutmazsa çıkar insan, doğrudur .
Ancak şartlı uyanıp , üstünede alışveriş yalanı atması .. Bilemedim.
Nasıl giyindi sabah ?
Normal işe gidermiş gibi

Kesinlikle bir sıkıntı var, hadi her gün sabah erken uyansa bile alışverişe gidiyorum diyor gitmiyor ve kafeye gittim diyor. Gerçekten kafeye gitse neden yalan söylesin ki. Bence aldatma değil ama senin sıkıntı yapacağın bir şey. Sakın ol Takip Et en mantiklisi bu.

Özellikle sabah erkenden kalkayım gidip kafeye kafamı dinleyeyim denmez. Hani sabah kalkarsın uyku tutmaz falan belki. Özellikle kalktıysa yalan söylüyor. Aldatma için bişey diyemem ..
Ama sorun neden kafasını dinlemeye ihtiyacı olduğnu düşünüyor. Yani insan en iyi kafayı evde dinler.Çokmu kafa ütülüyorsunuz.

O saatte kafa ancak uyuyarak dinlenir.

Hem kafasını dinlemek isteyen adam bunu direk söyler. Alışveriş vs yalanı uydurmaz. Yalan varsa doğru gitmeyen bir şeyler vardır.

Hemen aldatıyor diyemeyiz.ama gizli birşeyler var bankaya kredi basvurusu olabilir.size surpriz yapıcak olabilir. Metresiyle kahvaltıya gitmiş olabilir herşey olabilir yani.gözlemleyin

Madem yalan olduğunu düşünüyorsunuz, neden cafede oturdum yalanini soylesin. Bi arkadasin yardima ihtiyaci vardi veya da arkadasi yanina ugradim diyebilirdi. Sonucta oda biliyodur ki o saatte cafeye gidilmez kafa dinlemeye

Belki bi borcu vardı birine onu verdi belki muhabbete daldı konuştu falan vs vs.
Çok mu iyi niyetli oldum kiii

Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
İçime şüphe düşerdi haliyle ama eşime inanıyormuş gibi yapıp takip mesafesini korurdum.sorup sorgulamazdım.emin olana kadar.sesimi çıkarmazdım.

Tekrar yaparsa takip edin yada birine ettirin mesela kardeşiniz yada kendi akrabanız birine..

Hemen sorucan zaten nerdeydin sen diye evet.
Kesin soyler dogruyu zaten.
Simdi senin sayende daha temkinli davranir ne halt yiyosa artik.

Sende kendini ye dur.

Rüyasında sıkmışlar mı ki 8 de kafa dinlemeye gidiyor?
O kafayı yararlar :KK11:

Eşim 3 gün önce bana lokanta için erken alışveriş yapmam gerek dedi saat 8 de kalktı..alışverişe gitti.. saat 11 di eve geldi (genelde 12 den aşagı evden çıkmaz )tabi benim ićime kurt düştü.sonra o gün arkadaşından öğrendimki alışverişe gitmemiş...kendisine sordum...neden bana yalan söyledin sabahın erken saatinde kalkıp alışverişe gidiyorum.dedin..oda: evet gitmedim..gidip bir kafede oturup kafamı dinledim bir kahve içtim öyle dedi.ben inanmıyorum çünkü benim eşim genelde hayatta saat 8 de kalkacak insan degil..siz oldaydınz napardınız......????
Başta şu var sabah 9 dsn önce marketlerde pek açılmaz. Hemen aldatıyor mu deme. Belli birşey gizliyor. Ögrendiklerini de direkt eşine söyleyip dikkat çekme. Telefonu iyi incele. Paranızın hesap durumunu biliyorsan para hesabıni kontrol et. Mahrem konularda bi değişiklik var mı ona bak.

Benim aklıma doktora gitmiş bunu da sizden saklıyo gibi geldi.

Tanıdık eczane varsa sigortasıyla tedavi olmayı seçiyosa özel yada devlette tc kimliğiyle sorgulatabilirsin enson nerede neye gitmiş.

8 den 11e kaç kahve içer bilinmez. Aldatsa niye sana belli etsin kahvaltıya gitmez bruncha gider. Ortağına da bahane uydurur.

Başka bişi var

Aldatmak için sabahın 8 inde alarm kurup kalkmak ve alışveriş bahanesi uydurarak evden çıkmak ...

Kafa dinlemek için sabahın 8 inde alarm kurup kalkmak ve 3 saat bi cafede oturup kahve içmek ...

Valla bu iki durumda bana normal gelmedi o_O

Tek yorum yapabileceğim kısmı , ne sebeple olursa olsun ortada bir yalan var ve bu güven zedeleyici .

Kesinlikle şüphelenir altinda bisey arardimmm...

Back
X