• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç susmayan iş arkadaşım...

aynısından bende de var canım ilk zamanlarda çok takıyordum ama şimdi işime gelirse dinliyorum işime gelmezse kulaklığı takıp müzik dinliyorum baktım o da olmuyor ben anlatmaya başlıyorum o zaman susuyor.

tatlı dille uyarınca anlamıyorsa sert çıkın çok konuşan insanda hiç cekilmiyor hele bir de boş yapıyorsa...

aynısından bende de var canım ilk zamanlarda çok takıyordum ama şimdi işime gelirse dinliyorum işime gelmezse kulaklığı takıp müzik dinliyorum baktım o da olmuyor ben anlatmaya başlıyorum o zaman susuyor.
Anlatırken beni kaale almıyor o konuşuyor sürekli. Yine pes ediyorum

tatlı dille uyarınca anlamıyorsa sert çıkın çok konuşan insanda hiç cekilmiyor hele bir de boş yapıyorsa...
Kırmak istemiyorum hiç kötü niyetli değil saf gibi olur ya temiz öyle ama çenesi iyi laf yapıyor. Artık yapabileceğim ne varsa yapıcam

allah sabır versin iş arkadaşı çok yıpratıcı bir şey, benim de bir tane vardı genzini çekerdi ama öyle bişi yok öğüresim gelirdi mide bulantısından, uyarsan uyarılmıyor. odasını değiştirdik müdüre anlattım bir gün ortalık yere kusacağım diye anca öyle kurtuldum.

Bence acik acik rahatsizliginizi dile getirin.
Dolambacli yollara gerek yok.
Kibar bir dille ise konsantre olamadiginizi soyleyin.

:KK48:Bende de vardı öyle biri. Bi bayan. Hayattan soğuttu resmen beni. Gıcıklık yaptım ve küstü :KK53: yani benimki çocuk zekalıydı. Bir iki suratına bakmadan geçince küstüğünü farkettim. Küsüyo bi süre sonra yine yanaşıyo. Bende yine gıcıklık yapıyorum. Mesela geçen gün 6 tane kurşun kalem götürdüm işyerine. İsteyen varmıııı dedim. Arkadaşlarada lazımdı. İsteyenlere verdim. Buda odadaydı, (başka birim ve odada çalışıyo)
Bende istiyoooom dedi. Aaa'aa ne vercekmişim sana, git kendi başkanlık biriminiz versin hıhhh dedim şımarık bi ses tonuyla. Şimdi buna küstü gelmiyo odaya :KK48: yani ben buldum çözümümü küstürerek. Darısı sizin başınıza

Bizdede var ondan bir adet.
Düşman başına:)
Mola saatlerimiz farklı oluyor ama denk gelirsen bittin.
Yediğin yemek ağzından burnundan geliyor çünkü adam susmuyor.
Mesai saatleri içinde ayıp mayıp olmaz işim var şuan konuşuruz daha sonra x bey deyip işine koyulacaksın.

Bu da olabilir , ya da telefonla konuşurken yapabilirim ne gereksiz ve çok konuşuyor gibilerinden. Arkadaşıma anlatırım durumu da. Umarım bunu da başka bir şeye bağlamaz konu açmak için

Bence bunu yapmayın. Direkt olarak işinizin olduğunu , konsantre olmanız gerektiğini söyleyin her konuşmaya başladığında.

Back
X