- 14 Temmuz 2011
- 339
- 0
- 316
hic tanimadigim biri yüzünden basima gelenler . bundan 6 ay önce kapi caldi kapiyi actim karsimda zil zurna sarhos bi kadin,hic tanimadigim biri,almanyada yasadigim icin almancamda fazla iyi olmadigi icin kadini fazla anlayamadim,ablasi benim bi üst katimda oturuyor aralari iyi degilmis ablasi bunu silmis böyle bi kardesim yok diyor,ama o sarhos kadin her severinde benim kapima geliyor olay cikariyor,küfürler ediyor ben yarim almancamla kendimi tanitip ablasinin evinin burasi olmadigini anlatdim ama anlamiyor iceri giriyor icerden cikaramiyorum ilk geldiginde ayagini kapinin arasina koydu kapiyi kapatamadim cok korkmustum esimde evde degildi,polisi ariyacagimi söyledim daha fazla sinirlendi bi sekilde sonra gitdi..bundan 2 gün önce aksam saat 6 gibi yine zil caldi ben banyoda hazilaniyordum markete gidecektim 7 yasindaki kizim kapiyi acti anne seni biri cagiriyor diye seslendi baktim yine o kadin yine ayakta duramiyor sarhos.neye ugradigimi sasirdim korktum da.bana yine sen kimsin dedi adimi söyledim türk oldugumu ablasiyla bi alakam olmadigini falan anlatmaya calisitim nafile bu yine küfürlere basladi iceri girdi yine cikmiyor ne yapacagimi sasirdim polisi arayacagimi söylegince sinirlendi kapiyi falan carpti bende o sinirle buna hakaret etdim bana dogru yürügünce o refleksle kadinin suratina ayakabiyla vurdum kizima dedim hemen kos git babani cagir esimde bi alt katda ablasindaydi, sacindan yakaladim evire cevire dövdüm o sarhos oldugu icin hic tepki veremedi allahdan yere düsünce ayagimla üzerine bastim saclari elimde esimi bekliyorum esim beni öyle görünce benden korktu ne yapiyorsun birak kadini dedi :)) bu yasima geldim daha hic kavgam olmadi,komsumuzun oglu esim falan kadini asagi indirdiler ,polis cagirmislar kadin kacmis o arada polis cok gec geldi tabi kadin kacmisti polis demesinmi yapacagimiz birsey yok kadin sarhos akli basinda degil polisler cekip gitdi...simdi cok korkuyorum ya yine gelirse intikam almak icin falan acaba beni görse tanirmi cok sarhostu cünki cocuklarima falan birsey yapar diye korkuyorum..