Hiç Ümidim Kalmadı...

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
Stajyerim. Bu gün ilk işimi aldım. Kolay bir işti. Fakat çok da başarılı olduğum söylenemez. Ancak zaman olarak ötelendi. İşimde yetenekli ve bilgili değilim özel hayatım deseniz o ondan da kötü. Gene kilo aldım. Herşey kötü gidiyor. Dua etmeye kendimi olumlu motive etmeye çabaladıkça herşey daha da yokuş aşağı gidiyor. Gerçekten çooook sıkıldım. Ofisteyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum. Artık gerçekten hayat denen bu işgence sona ersin istiyorum. İnşallah Rabb im duamı kaul eder de canımı alır

Satjyersin taş çatlasın 20-25 yaşındasın, özel hayat dediğin alt tarafı bir sevgili, 3-5 de kilon var ölmek istiyorsun.
İşin var, yüzüne bakılmayacak biri değilsin ki sevgilin var, patlayana kadar yiyecek yemeğin harcayacak paran var.
Dua etmek iyidir ama bir de içinden geçen var. Her şey berabat gidiyor lanet olsun diye düşünerek sadece ağzından dua çıkarsa Allah içinden geçen niyetini de bilir.
Şükretmeyi dene belki daha iyi gelir.
Milletin ne dertleri var yaa, kilon sorunsa yeme boğazını tut.
İşin kötüyse daha çok çalış, buna değil işe odaklan.
Özel hayat dediğin sevgiliyse kafandan onu atarsan işe odaklanırsın zaten.
Allah akıl fikir versin sonra da şükür duygusu.

Kimse anasının karnında öğrenmedi.. şuanda ilk işe başlarken sorduğum sorulara kahkahalarla gülüyorum.. zamanla mutlaka öğrenecek ve yetişeceksin..
Ayrıca kilo bu alınır verilir, yeter ki azimli ol.. bu kadar sıkıntı etme Allah korusun başka hastalıklar çıkar.

aaaa ne kadar yanlış düşünüyorsun. daha stajyersin ve uzmanım desen bile her iş yerinin işleyişi prosedürü iş anlayışı farklıdır. yani nereye gitsen öğrenme sürecinden geçeceksin. zamanla herşey rayına girer.

kilo olayınada gelirsek diyetisyen yardımı alabilirsin uygun fiyata danışmanlık yapan diyetisyenler var. tek başına motive olman daha zor olabilir.

özel hayatıda biraz açarsan yardımcı olabilirim.

işimde yetenekli değilim demişsin eğer o işi severek yapıyorsan yetenek dediğin şey zaten istikrarlı çalışmayla deneyimle elde edilebilecek birşeydir.

üst üste gelen yenilgiler doğru adımlar atarsan başarın olur.

bismillah de ve vesveseleri dağıt kafandan. çünkü en çok sen değerlisin ve sen her halinle güzelsin. seni beğenmeyen kendinde arasın sıkıntıyı :KK47::KK47:

Stajyerim. Bu gün ilk işimi aldım. Kolay bir işti. Fakat çok da başarılı olduğum söylenemez. Ancak zaman olarak ötelendi. İşimde yetenekli ve bilgili değilim özel hayatım deseniz o ondan da kötü. Gene kilo aldım. Herşey kötü gidiyor. Dua etmeye kendimi olumlu motive etmeye çabaladıkça herşey daha da yokuş aşağı gidiyor. Gerçekten çooook sıkıldım. Ofisteyim kendimi ağlamamak için zor tutuyorum. Artık gerçekten hayat denen bu işgence sona ersin istiyorum. İnşallah Rabb im duamı kaul eder de canımı alır
hqdefault.jpg
sanırım bu çocuk kadar çaresiz değilsinizdir ama bakın o bile biryerlerden hayata tutunmaya çalışıyor.. hepimiz imtihan dünyasındayız bakın okumuş etmişsiniz işinizi bulmuşsunuz sağlığınız yerinde şükredecek o kadar çok şey varken isyan neden ..

Satjyersin taş çatlasın 20-25 yaşındasın, özel hayat dediğin alt tarafı bir sevgili, 3-5 de kilon var ölmek istiyorsun.
İşin var, yüzüne bakılmayacak biri değilsin ki sevgilin var, patlayana kadar yiyecek yemeğin harcayacak paran var.
Dua etmek iyidir ama bir de içinden geçen var. Her şey berabat gidiyor lanet olsun diye düşünerek sadece ağzından dua çıkarsa Allah içinden geçen niyetini de bilir.
Şükretmeyi dene belki daha iyi gelir.
Milletin ne dertleri var yaa, kilon sorunsa yeme boğazını tut.
İşin kötüyse daha çok çalış, buna değil işe odaklan.
Özel hayat dediğin sevgiliyse kafandan onu atarsan işe odaklanırsın zaten.
Allah akıl fikir versin sonra da şükür duygusu.
amin. sana da nezaket ersin canım

Kimse anasının karnında öğrenmedi.. şuanda ilk işe başlarken sorduğum sorulara kahkahalarla gülüyorum.. zamanla mutlaka öğrenecek ve yetişeceksin..
Ayrıca kilo bu alınır verilir, yeter ki azimli ol.. bu kadar sıkıntı etme Allah korusun başka hastalıklar çıkar.
ben de sasırıyorum zaten bu kadar bunalıma nasıl çıkmıyor diye mesela demin sıkıntıdan gittim çikolata yedim ona da ayrı pişman oldum :KK43:

aaaa ne kadar yanlış düşünüyorsun. daha stajyersin ve uzmanım desen bile her iş yerinin işleyişi prosedürü iş anlayışı farklıdır. yani nereye gitsen öğrenme sürecinden geçeceksin. zamanla herşey rayına girer.

kilo olayınada gelirsek diyetisyen yardımı alabilirsin uygun fiyata danışmanlık yapan diyetisyenler var. tek başına motive olman daha zor olabilir.

özel hayatıda biraz açarsan yardımcı olabilirim.

işimde yetenekli değilim demişsin eğer o işi severek yapıyorsan yetenek dediğin şey zaten istikrarlı çalışmayla deneyimle elde edilebilecek birşeydir.

üst üste gelen yenilgiler doğru adımlar atarsan başarın olur.

bismillah de ve vesveseleri dağıt kafandan. çünkü en çok sen değerlisin ve sen her halinle güzelsin. seni beğenmeyen kendinde arasın sıkıntıyı :KK47::KK47:
güzel desteğin için çook tesekkür ederim canım dua et bnm için :/

hqdefault.jpg
sanırım bu çocuk kadar çaresiz değilsinizdir ama bakın o bile biryerlerden hayata tutunmaya çalışıyor.. hepimiz imtihan dünyasındayız bakın okumuş etmişsiniz işinizi bulmuşsunuz sağlığınız yerinde şükredecek o kadar çok şey varken isyan neden ..
evet bu cocuk ve bunun gibileri hatırlayınca vicdan azabı cekiyorum ama herkesin dunyası kendine dipsiz kuyu değilmidir herkesin drinliği kendi boyuna göre o suda herkes boğulur?

daha yolun başındasın.bana 1 ay fotokopi çektirmişlerdi.. Dert etme daha ne günler göreceksin.

zaman zaman hepimize oluyo bu durum stajer olduğum zamanları hatırladım gerçekten öyle düşünüyo insan ama geçici bi durum emin ol. sonra hatırladıkca gülersin. hayat kafamızı herşeye takmaya değmeyecek kadar kısa kendinle barışık ol. herşey buna bağlı.

hep bu merkür retrosundan oluyor bu hisler, geçici ama.
kendi kendine vesvese veriyorsun.
kilo aldıysan vermek için adımlar atmalısın.
detoks suları hazırla şişe ile işyerine de götür.
pozitif ol ki herşey pozitif gitsin özel hayatında dahil.

evet bu cocuk ve bunun gibileri hatırlayınca vicdan azabı cekiyorum ama herkesin dunyası kendine dipsiz kuyu değilmidir herkesin drinliği kendi boyuna göre o suda herkes boğulur?
işte diyorum ki şu an kendi haline bakıp şükretmen gerekir aslında daha yolun başındasın neler neler göreceksin iyi günlerin de olacak kötü günlerin de ölmek hiçbirşeyin çaresi değil ne kaçıştır ne kurtuluş daha büyük bir başlangıca yapılan ufak bir sondur sadece

Amaan bazen bazı şeyler yolunda gitmez. Gitmiyo diye ölmeyi istemek niye. Havalar güzelleşsinde görürüz biz seni. Hem yeni stajyermişsin. Dur bakalııım daha ne badireler atlatacaksın.Daha ilk günden mızıkçılık yaparsan ohooy . hadi bakalım hanfendi işine odaklan ve yediğine içtiğine dikkat et. Dünyadaki milyarlarca insandan daha şanslı olduğunu da unutma.

hqdefault.jpg
su resmi ne zaman gorsem aglayacak oluyorum. Gormeye tahammulum yok. filistin de cekilmisti diye biliyorum. o cocuk, belki 3 -4 yasinda, hic birimizin koca hayatlarinda gormedigi kadar aci ve izdirap gordu.

Oooo tatlım ya,böyle hemen pes edersen daha büyük problemlerle nasıl baş edeceksin.Hayatta kötü tecrübeler olmazsa,başarılı olamazsın.Herşey süt liman değil.İnişli çıkışlı.Sadece dua etmek değil,daha fazla çaba gösterip işe ve hayata odaklanacaksın.

su resmi ne zaman gorsem aglayacak oluyorum. Gormeye tahammulum yok. filistin de cekilmisti diye biliyorum. o cocuk, belki 3 -4 yasinda, hic birimizin koca hayatlarinda gormedigi kadar aci ve izdirap gordu.
daha niceleri savaşta anne babalarının cesetleri başında uyuyan küçücük bedenler var ya allah böyle şeylerle imtihan etmesin hiçbirimizi :KK43:benim en çok üzüldüğüm de filistinli kız çocuğu yere annesinin resmini çizmiş yanına yatıp uyumuştu içim parçalandı o nasıl bir acı..

X